- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
Kızlar bişiy sorucam. nisan mayıs anneleri falan hep facebookta grup kurmuşlar. ordanda haberleşiyolar ediyolar. resimlerle falan daha bi aktif oluyo sanırım. Bizde böyle gizli bi grup kuralım mı? üye olmayanların okuyamayacağı falan..
dediydim ama.. :26:
peki hazır işle ilgili konuşuyoruz bişey sorucam..
şimdi doğum yaptıktan sonra doğum parası mı ne oluyomuş doğru mu?
nası alcaz? doğumdan sonra neler yapmak lazım bilen varsa beni bi aydınlatabilir mi acaba???
ben artık iptal oldum buz dolabı bulasık makınası fırın ocak hepdi ciflendı artık basım donuyor artı mutfak halısı yıkandı mutfak duvarları sılındı düşünemıyorum suan sacmalarsam k.bakmayın
ben artık iptal oldum buz dolabı bulasık makınası fırın ocak hepdi ciflendı artık basım donuyor artı mutfak halısı yıkandı mutfak duvarları sılındı düşünemıyorum suan sacmalarsam k.bakmayın
senin yaptıklarını okuyunca ben yoruluyorum.. sen evde hiç dinlenmiyo musun?
senide dövücem hee yap yap herşeyi bi günde yap normalsin ya nasılsa bişi olmaz yaa zaten sinirliyim hıncımı senden alırım haaa durduk yere niye yoruyon sen kendini bakıyım
kız ne yapım elımden koılumdan tutanmı var kadın tutacam gelen salak kadın buz dolabını yapmamm bulasık makıınayı yapmamartı 90 tl para alcak bende ne yapım o gelmeden ortadan cıkarım dedım bacımm senın neye canın sıkldı yıneeee
dınlenıyordummmmmmmmama bıt bıt durmuyordum tam yapamadıgım ıcınde kendı kendımı yıyordum 2 gundur hıc durmadımmm anam agladı
kızlar dün 32.haftam doldu çalışablir raporu aldm.şuanda belimn sol tarafının ağrısndan duramıyorm.sol bacağımı basamıyorm.ziraat mühendisiym,yarn araziye gitmem lazımmış.rapor almasamıydm acaba.belimede birden ne oldu anlamadm.hiç geçmedi sabahtan beri.
evet alıyosun canım, çocuk parasımı , doğum parasımı öyle birşey diye geçiyor..200 lira falan :)peki hazır işle ilgili konuşuyoruz bişey sorucam..
şimdi doğum yaptıktan sonra doğum parası mı ne oluyomuş doğru mu?
nası alcaz? doğumdan sonra neler yapmak lazım bilen varsa beni bi aydınlatabilir mi acaba???
kızlar dün 32.haftam doldu çalışablir raporu aldm.şuanda belimn sol tarafının ağrısndan duramıyorm.sol bacağımı basamıyorm.ziraat mühendisiym,yarn araziye gitmem lazımmış.rapor almasamıydm acaba.belimede birden ne oldu anlamadm.hiç geçmedi sabahtan beri.
merhaba kızlar nasılsınız fatmacım moralini bozmuşlar ama takma kafana bu sözleşmeli personel hep aynısını yaşıyo bende ücretli öğretmenlik yaptım kar tatillerinde para alamıyoruz dönem içinde sömestr tatilinde para alamıyoduk kötü istirahat alsan sıkıntı boşverrrr ben bu yüzden devlete geçmeye korkuyorum kadrolu atanmazsam sözleşmeli gitmek dahi istemiyorum şimdi bebişini düşün sıkma tatlı canını herşey olucağına varıyoooo
kız azar azar yapsana madem hepsini bi güne sıgdırmışsın sanki kovalıyorlar arkandan bacım neye sıkkın ben 4bliyim ya bizim yeni sözleşme metni yayınlandı orda süt izni 1,5 saat eğer 657 li olsaydım 3 saat süt iznim olucaktı sağlık bakanımız kısaca ayrım yapmış bebişlerimizi 657 linin bebişinin daha süte ve anneye ihtiyacı var. çok çalışmasada olur onun yerine 4b li kişi 1,5 saat daha çalışsın onun bebeği nasılsa süte ihtiyacı olmaz anneyede ihtiyacı olmaz diye bize lütfedip 1,5 saat süt izni vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?