2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

peki hazır işle ilgili konuşuyoruz bişey sorucam..
şimdi doğum yaptıktan sonra doğum parası mı ne oluyomuş doğru mu?
nası alcaz? doğumdan sonra neler yapmak lazım bilen varsa beni bi aydınlatabilir mi acaba???

ben artık iptal oldum buz dolabı bulasık makınası fırın ocak hepdi ciflendı artık basım donuyor artı mutfak halısı yıkandı mutfak duvarları sılındı düşünemıyorum suan sacmalarsam k.bakmayın

Son düzenleme:

ssk yı aradım dogum yapınca dogum raporunu getireceksin dediler birde bu sözlşme metnin bi cümle yazıyo onuda anlamadım aynen şöle yazıyo

"Dogum izni süresince sosyal güvenlik kurumunca ödenen geçici iş göremezlik ödeneği ilgilinin ücretinden düşülür"

bu ne demekse :26:

senin yaptıklarını okuyunca ben yoruluyorum.. sen evde hiç dinlenmiyo musun?

senide dövücem hee yap yap herşeyi bi günde yap normalsin ya nasılsa bişi olmaz yaa zaten sinirliyim hıncımı senden alırım haaa durduk yere niye yoruyon sen kendini bakıyım

senide dövücem hee yap yap herşeyi bi günde yap normalsin ya nasılsa bişi olmaz yaa zaten sinirliyim hıncımı senden alırım haaa durduk yere niye yoruyon sen kendini bakıyım

kız ne yapım elımden koılumdan tutanmı var kadın tutacam gelen salak kadın buz dolabını yapmamm bulasık makıınayı yapmam artı 90 tl para alcak bende ne yapım o gelmeden ortadan cıkarım dedım bacımm senın neye canın sıkldı yıneeee

kızlar dün 32.haftam doldu çalışablir raporu aldm.şuanda belimn sol tarafının ağrısndan duramıyorm.sol bacağımı basamıyorm.ziraat mühendisiym,yarn araziye gitmem lazımmış.rapor almasamıydm acaba.belimede birden ne oldu anlamadm.hiç geçmedi sabahtan beri.

kız azar azar yapsana madem hepsini bi güne sıgdırmışsın sanki kovalıyorlar arkandan bacım neye sıkkın ben 4bliyim ya bizim yeni sözleşme metni yayınlandı orda süt izni 1,5 saat eğer 657 li olsaydım 3 saat süt iznim olucaktı sağlık bakanımız kısaca ayrım yapmış bebişlerimizi 657 linin bebişinin daha süte ve anneye ihtiyacı var. çok çalışmasada olur onun yerine 4b li kişi 1,5 saat daha çalışsın onun bebeği nasılsa süte ihtiyacı olmaz anneyede ihtiyacı olmaz diye bize lütfedip 1,5 saat süt izni vermiş

dınlenıyordummmmmmmm ama bıt bıt durmuyordum tam yapamadıgım ıcınde kendı kendımı yıyordum 2 gundur hıc durmadımmm anam agladı

bende öğle arasında eve gittim bi tane çay tabağı kırdım. kendimi yorgun hissediyodum amaan akşam süpürürüm dedim bıraktım öylece.

sen bence de çok yoruyosun kendini. allah korusun yarın doğurdum dersen burda herkes üstüne atlar sanırım...

duru32 aynısı 30 haftada benimde başıma geldi Doktor varisden olur ağır ağır yürüyüş yap dedi Gerçektende yürüyünce düzeldim Bacak agrısından yoksa uyuyamıyordum

kız gitmesen olmaz mı arkadaşların idare etmez mi benimde arazide işlerim oluyo gitmem diyorum valla ii değilim diyorum burdada yollar çakır çukur dogururum mazaallah..

merhaba kızlar nasılsınız fatmacım moralini bozmuşlar ama takma kafana bu sözleşmeli personel hep aynısını yaşıyo bende ücretli öğretmenlik yaptım kar tatillerinde para alamıyoruz dönem içinde sömestr tatilinde para alamıyoduk kötü istirahat alsan sıkıntı boşverrrr ben bu yüzden devlete geçmeye korkuyorum kadrolu atanmazsam sözleşmeli gitmek dahi istemiyorum şimdi bebişini düşün sıkma tatlı canını herşey olucağına varıyoooo

evet alıyosun canım, çocuk parasımı , doğum parasımı öyle birşey diye geçiyor..200 lira falan :)

kendini kötü hissediyosan dilekçe vererek ayrılabilirsin..geçmiş olsun...kötüysen uzatma hiç.

cümleten hayırlı akşamlar kızlarrr..ben çıkıyorum..öptüm herkesi ...

kadrolu alım olsa içim yanmıcak kadrolu alım yokki bizde 3-5 hemşire ve ebe alır o kadr seçme şansımda yokki

slmmmmm ben geldim bahar temizliği bitti çok şükür oturduk şimdi ama çok yorulduk ya neyse ben bişey sorucam benm kocamın öğrenm kredisi borcu vardı geçen tebliğ gedi acil ödeme yapılmalıymış ya 10 bin tl nin üstünde kafayı yiycez tam doğum yapıcam zamanı buldu Allah dan ben almadım kredi öyle sorunum yok ama kocam bide yükseklisansda almış sidede böyle sorunu olan varmı ya 1 ay süre uzatılmış falan dediler ama genede ödeme yapılacak

valla canım ben de raporumu aldım çalışmaya devam ediyorum.bazen bende kötü oluyorum hatta çoğunlukla sol bacağımın üstüne basamıyorum seninki gibi. ama ben de araziye sık sık gidiyorum hem de dağ tepe geziyoruz..çok şükür bi sıkıntı olmadı.zaten zorlandığını fark edince anlayışlı davranıyolar.sonuçta bişey olsa mesuliyet onların..

aaaaaaaaaaaaaaaa sacmalıgın danıskası sen 657 li devlet memurundan dahamı az calısıyormuşun ay ne sacmalık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…