2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen o cümleyi bende anlamadım, burdaki sgkyı aradım doğum parası için maaş alıyosanız artı bir para verilmiyor izinde maaş almıyosanız 3 te 2 sini ödüyoruz dediler iyide bu normal raporda uygulanan prosedür ben doğum yardımını soruyorum ayrı bir para değilmi bu dedim ayrı herhangi bi ücret verilmiyor sadece 80 tl emzirme parası var tek sefere mahsus dedi al senin olsun 80 tl sadaka veriyo sanki bez parası değil

oha 90 tl mi? çok değilmi ya memurun bile günlük çalışma ücreti 36 tl başka bi kadın bul sende canım burda 50 tl dedi (hoş ayrıntılarını sormadım bende ne yapar ne yapmaz bilmiyorum kesin üstün körü yapar deli eder beni) o bile çok geldi saat kaçtan kaça sende olcak? bütün işleri say sende o paraya her yeri tertemiz yapması lazım ...

duru32 aynısı 30 haftada benimde başıma geldi Doktor varisden olur ağır ağır yürüyüş yap dedi Gerçektende yürüyünce düzeldim Bacak agrısından yoksa uyuyamıyordum

ben geçen hafta nst çektirdikten sonra sabaha kadar ayağımın üstüne basamadım doktoru aradım uyuşmuştur bide bacaklarında varis var daha ağır geçer dedi banada yatma dolaş dedi ama ayağımın üstüne basamıyom dedim olsun yavaş yavaş bas dedi sonra bir tane minoset içtim hareketlerimi yavaş yavaş yaptım sabah bişey kalmadı

aaaaaaaaaaaaaaaa sacmalıgın danıskası sen 657 li devlet memurundan dahamı az calısıyormuşun ay ne sacmalık yaaa

öleymiş galiba sinirden köpürüyorum neyse mesaim bitti çıkayım bari dışarıda az hava alayım bu müjdeli haberi hilmiyede veriyim oda sevinsin nede olsa babası...

tüm gun gelecek bacımm halı bıle yok halılarıda yıkatmaya verecm annem dıokı bıızım memlekette halı da dahıl 60 tl en fazla tum gunu dıooo burası kazık yaaaaaaaa :26:

öleymiş galiba sinirden köpürüyorum neyse mesaim bitti çıkayım bari dışarıda az hava alayım bu müjdeli haberi hilmiyede veriyim oda sevinsin nede olsa babası...

sıkma canını ya neyse dur bakalım ama bende sınırlendım sımdı nıe 657 lilerın bebeklerı altın ..... gumus ..... mı dusmeymıs ay canım sıkıldı heeeeeeeeee

Son düzenleme:
kızlar taşıma koltuğu sipariş ettim , nasıl sizce?:26:

Eklentiler

• $Moovy Travel Anakucağı Oto Koltuğu.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 22
tüm gun gelecek bacımm halı bıle yok halılarıda yıkatmaya verecm annem dıokı bıızım memlekette halı da dahıl 60 tl en fazla tum gunu dıooo burası kazık yaaaaaaaa :26:

zaten normali sabah 8 akşam 5 değilmi tüm gün gelir çok istemiş ama ,tarsusta 30 tlye gidiyolar, ben de doğuma yakın çağırcam halı ve camlarda dahil diye düşünüyodum konuşunca sorim bari yok derse çağırmam ne kalıyoki silip toz almayı bende yaparım

vay be ne kadar ucuzmuş tarsus antepde tam gün 70 burasıda kazık o zaman

bugün alt kattaki komşum geldi ikiz kızları var am bir kızı fizksel engelli yani cp (cereblal palsi) kızının hep düzeliceğini diğer kızı gibi olabileceğini düşünüyo çok üzülüyorum hep ümit verici konuşuyorum benim eski okulumdan öğrenci bide yani engellilerle çalışınca annenin halini çok iyi anlıyorum bu arada halıma yaramaz kız çay döktü halım bide beyaz yıkanmaya gidecek şimdi genel temizlik bende yapıcam ama nezaman kimle nasıl yapıcam bilmiyorum yarın salondan başlıcam ama gözümde büyüyooo

benm belimn ağrısı çok fena,sol tarafı.varis olsa sadece bacağm olmazmı

süt iznine üzüldm,ben çok sevinmiştm 3 saat olduğuna.

vay be ne kadar ucuzmuş tarsus antepde tam gün 70 burasıda kazık o zaman
burdada net fiyat vermediler başkasına sordum 50 60 tan aşağı gelmez dedi , tarsus baya ucuz kalıyo bu fiyatların yanında

ne güzel umudunu yitirmeden çabalaması, inşallah düzelir ya çok üzülüyorum engellilere ben , güya bugün yapacaktım ben bi temizlik ben ne zaman yapcam merak ediyorum bende gözümde büyüttüğümden başlayamadım yoksa şimdiye bitmişti

bana 90 a gelecek halı yok beyaz esya yok ne kadar pahalı desemde almak zorundayım cunkı ucuza gıden yok :26:

ay canım burdada halı yok halı başı para ayrı ama onu yıkatma fabrikalarına gönderiyoruz açıkcası biz kendimiz yaptık kıyamadım o parayı vermeye 2 gündede bitti hep beraber yapıldı ya yapacak yakınınız olsa sizde yaptırısnz doğum üstü çok para gerek ya

benm belimn ağrısı çok fena,sol tarafı.varis olsa sadece bacağm olmazmı

süt iznine üzüldm,ben çok sevinmiştm 3 saat olduğuna.

yok canım benimde sağ tarafım tutuldu belimle birlikte bel fıtığı oldum zannettim okadar kötüydüm ama sabaha bişeyim kalmadı. Anlıyorum ayağına basamıyosun bel ağrısı öldürüyo insanı

çok güzelmiş canım ama sana bişey sorucam sen herşeyi netden mi sipariş ettinki ne
canem benim bulunduğum ilçe çok minnak ve dandik bi ilçe. imkanı yok hiçbi istediğimi bulamıyorum. herşeyi netten araştırarak aldım bu yüzden...bu taşıma koltuğu da hepsiburada ya yeni gelmiş ve şuan ücretsiz kargolu kampanyalı bi ürün, gördüm hoşuma gitti, kaçırmayım dedim...
benım cok hosuma gıttı cok guzelmıs hayırlı olsun canım
sağol canımmmmm

mecbur canım o zaman netden almak zorundasın hakkatten netde güzel şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…