canem benim bulunduğum ilçe çok minnak ve dandik bi ilçe. imkanı yok hiçbi istediğimi bulamıyorum. herşeyi netten araştırarak aldım bu yüzden...bu taşıma koltuğu da hepsiburada ya yeni gelmiş ve şuan ücretsiz kargolu kampanyalı bi ürün, gördüm hoşuma gitti, kaçırmayım dedim...
sağol canımmmmm
mecbur canım o zaman netden almak zorundasın hakkatten netde güzel şeyler var
eeeeeeeeee nerde bu mıllet hadi ben iptal oldum ya sıze ne olduuuuuu
evet ya kimse yokk offffff bende sıkıldım ya
olanlarda konuşmuyobende izdivaç izliyorum izliycek başka bişyde yok izdivaça kaldım Allahım Esra Erol ne kadar kilo almış ya çöp gibi kadındı şişmiş iyice
evet ya kimse yokk offffff bende sıkıldım ya
slm millet ben geldim
bugün dr gittim oğluşum çok iyi maşaallah
bu haftada olması gereken pozisyonda dedi dr yani başaşağı duruyo
normal doğum olabilir dedi
bu arada 2570 gr ve 48 cm olmuş melih taha´m
ha bide çatı muayenesini doğuma 15 gün kala falan yaparız dedi
ALLAH ım çok mutluyum bugün
çok güzele benziyo fiyatı da uygunmuş sitelerde okuduğum kadarıyla pazarda bile 15 tlymiş korseler
aynen o kadın bile kilo aldıysa herkes alır :)) çok almış ama sanki basen filanda genişlemişEvet o kadını gördükçe moralim düzeliyobu kadın bu hale geldiyse ben çok normalmişim diyorum
slm millet ben geldim
bugün dr gittim oğluşum çok iyi maşaallah
bu haftada olması gereken pozisyonda dedi dr yani başaşağı duruyo
normal doğum olabilir dedi
bu arada 2570 gr ve 48 cm olmuş melih taha´m
ha bide çatı muayenesini doğuma 15 gün kala falan yaparız dedi
ALLAH ım çok mutluyum bugün
ahanda ben çıkıyorum kızlar kimsenin sesi çıkmıyo ya küstüm sizeöptmmmmmmmmmmmm
Arkadaslar korse konusunda, onemli bir sey soyliyecegim.
Ozellikle sezeryan olup, korse kullanacaklar dikkatli okusa iyi olur.
UCUZ diye pazardan,surdan burdan dogum sonrasi korsesi almayin.
1) kullandiklari kumaslar bakteri olusumunu arrtirabilir, hava almayan basit urunlerdir genelde.
2) Ortepedik ozellikgi olmadigindan, protez merkezlerinden alacaginiz bir korse ile kiyasi olunmaz. Karninizi iyi toplamazlar ve destekleyici degillerdir. Bence ucuza kacayim derken gereksiz yere yalnis urunler kullanmayin. profesyonel urunler kullanin.
Yurtdışında kadınlar sezeryan olsalar bile doğumdan sonra hemen korse takarlarmış ki karınları sarkık kalmasın diye şahane fikir doğurayım ister normal ister sezeryan korsemle gidicem valla hemen takıcam
Kizlar ben de simdi doktordan geldim. maashallah Bebisim 2500 gr olmus. Boyunu sormadim yine.
Normal mi sezeryan mi olsun diye konustuk doktorla. Epidural normale yonlendiriyor beni doktor. ama yine de sen bilirsin dedi.
2 hafta sonra kontrole gidince karar verecegiz inshallah herseye. Bir de o zaman alttan muayene edecekmis.
heyecanlandim dogum zamani yaklasiyor. eger sezeryan istersem 3 haftam kalmis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?