2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım
çok şükür teyzesi atlattık o dönemi
yok küvöz dolu yer yok imza at bebeğine bişe olursa sorumluluk almayız
stresten ölecektik
ALLAH ım hepimizin kuzularını korusun hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

amin canım
çok şükür teyzesi atlattık o dönemi
yok küvöz dolu yer yok imza at bebeğine bişe olursa sorumluluk almayız
stresten ölecektik
ALLAH ım hepimizin kuzularını korusun hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Ay ne bileyim yaa annemler falan da çarşaf sararlarmış eskiden ama kararsız kaldım neyse o zaman düşünürüz artık

amin amin, çok şükür çoğumuz 32 yi geçtik 34 ü atlatınca çok sorun kalmıyor zaten inşallah sağ salim zamanında kavuşuruz miniklere

yakamoz sen bu konuları arkadaşlarınla konuşma bacım, hepside felaket tellalı gibiler
ben ameliyat olduğumda bile 1-2 saat sonra hasta bakıcıyla hemşire gelip, pijamalarımı istemişlerdi giydirmek için, hatta gece biraz ağrıdan terlemiştim, ikinci kez değiştirdiler, neymiş öyle deli gömleği gibi şeyle yatılırmı hiç
bu arada....seni kokoş kocana çirkin görüncen diye korkuyosun haa

ay ben nasıl acıkmısım ınsan oturunca anlıyor

kuzummm kıyamam ben sana
temizlikçi demişsin evet bizim burda da 80 tl ya geliyolar, bide insanı sinir edip gidiyolar,
o yüzden ben zoruma giden işi (mutfak) hallettim,
kapı cam her ay siliniyo zaten, eskiden her hafta silerdim
mayısın sonuna doğru perdeleri yıkar astırırım kocama, kapı camı zaten severim silmeyi
halılarıda koceme sildirdimmi bitti gitti...
hiç arkadaşın yokmu sana yardım edecek yaw
benim 3 tane öyle teklifsiz olacağım arkadaşım var ama ben çağırmıyorum, kendim hallediyorum..

Kızlar hasret falan hiç girmiyo artık ben mi denk gelmedim acaba

hasret ev taşıdı sanırım canım, bende bakıyorum gelmişmi diye..

öncelikle bebeğine ve sana maşallah
bende alışverişe çıktığımda alttan açması kolay olan, tamamen sağlıklı ve sertifikalı bi korse görmüştüm, ama gereksiz görüp almadım, şimdi pişmanım...
bacak kısmı çok uzun değildi ve hava aldırma özelliği + lohusalar için wc ye gitmede kolaylık olsun diye alttan açmalı yapmışlar, sanırım fiyatı 35-40 falandı..

yarennnnnnnnnnnn dünden beri aklımdasın bebeğim ufak demişsin sanırım,
burdaki arkadaşlar HURMAnın yararlı olduğıunu söylediler bebeğin kilosu için...
hem anne sütünüde artıyordu galiba :26:

amin amin, çok şükür çoğumuz 32 yi geçtik 34 ü atlatınca çok sorun kalmıyor zaten inşallah sağ salim zamanında kavuşuruz miniklere

ha yakamozz bu arada benim eşim de meb te 4/b li
diyoki evet süt izni 1,5 saat kadroluların yararlandığı haklardan yararlanamıyolar
ayyyy çok saçma ya gelde kızma
yazıklar olsun ya verilen emeklere:84::84::84:

ha yakamozz bu arada benim eşim de meb te 4/b li
diyoki evet süt izni 1,5 saat kadroluların yararlandığı haklardan yararlanamıyolar
ayyyy çok saçma ya gelde kızma
yazıklar olsun ya verilen emeklere:84::84::84:

benim eşimede babalık izni 3 gün gliba
kadrolulara 10 günmüş sanırım

bende 2 kez epiduralli normal doğum yaptım canım, burdaki arkadaşlara tavsiye ederken az daha dayak yiyecektim
hadi kızzzzzzz bende sıkıntılıyım ama burda siz korse iyidir falan deyince alsammıki diye düşündüm :26:

öylede bacım benım ev 8 ıncı kat caddeden 25 ıncı kat dag etegınde yanı esımde sılmez mecburen gelecek bugun buz dolabı bulasık makınası fırın ocak ocak altındakı dolap hep cıfledım mutfak duvarlarını sıldım mutfak halısını yıkadım bayılacam valla artık

bugün bende doğumhanedeki başebeyle tanıştım
ağrısız doğum yaptırıyoruz hiç korkma bişey olmaz dedi
bende zaten epidural düşünüyodum
bakalım hayırlısı
seni dinleyince gaza geldim
bende epidural olucam inşallah

maşşaallh bacım dikkat et çok abartmışsın
artık yarım saatlik yürüyüş yapabilirsin yorulmadan dedi dr
ben bir halay çekmedim dur onuda çekeyim
dikkat et canım

valla hala bu kadar işi yapabiliyorsan bravo sana ben oğluşun kıyafetlerini yıkayıp astım, evi temizledim yüzeysel, dışarı çıkıp alışveriş yaptım kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum( diğer işler neyse de halı yıkama falan riskli artık. ıslanınca ağırlaşır halı, nasıl kaldırdın?? dikkat et kendine.

KIZLARRRRRRRRR BAKIN DUYGU NE DEMİŞ????
BENCE İYİ FİKİR, HEM ZATEN BİRBİRİMİZİN BEBEKLERİNİ, YÜZÜNÜ FALAN MERAK EDİYORDUK,
EĞER SADECE BİZ GİRİP BAKICAKSAK BÖYLE Bİ GRUP NEDEN YAPMAYALIM???

bu arada şimdi aklıma geldi bodrum dan haberi olan var mı ne yaptıki acaba?????????

Sahi bodrum nasıl acaba???

hadi hepsini anladımda....
halı yıkarken ya kayıp düşseydin mazallahhh
hem halıları yıkatmaya vericem diyosun hem kendin mutfağınkini yıkıyosun,
ben senden bişi anlamadım walla :26:
çok yıkanması gerekiyosa da kocana yıkat, köpüklü sudan kayarsın allah korusun..

kızlar hazıran annelerıde bı grup kurmuslar arkadasım ordaydı bızde yapalım bencede daha ıyı olur

Son düzenleme:
hamişler dün gece tuhaf bişey oldu... uyurken birden sol göğsüm sızladı baktım ıslaklıkk var. heralde süt geldi :) sıkınca geldiğini duymuştum ama hiç kendiliğinden geldiğini duymamıştım. eşimde korktuuu :)))
bide bişey sorucam doğumdan sonra korse takmayı düşünüyormusunuz ? bugun biraz nette bakındım külotlu olanları sanki sürekli kullanılmaz gibi geliyor her wcde zor olur. sizce sadece bel için olanımı alsam. siz ne düşünüyosunuz ???

bence güzel olur :13:

çok şükür sesin çıktı birce örtmenim
bende şimdi sataşacaktım hafiften bizi beğenmiyorsun diye

kızlar şimdi ne okudum, doğum haftasına gelipte dönmeyen bebekler,
namaz kılıp inşirak suresini okurken, secdeye gelince secde yapıyormuşuz ve bebek doğum pozisyonuna dönüyormuş :26:

allahh allahh ben bunu hiç duymadım yaaa,
sizlede paylaşmak istedim..

kızlar sofra olayını halledeyim, sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…