aynen o kadın bile kilo aldıysa herkes alır :)) çok almış ama sanki basen filanda genişlemiş
maşallah 2500 ü geçmiş artık korkmana gerek yok tehlikeli dönemi atlattı kuzucuk, darısı bizimkilere
aynen o kadın bile kilo aldıysa herkes alır :)) çok almış ama sanki basen filanda genişlemiş
maşallah 2500 ü geçmiş artık korkmana gerek yok tehlikeli dönemi atlattı kuzucuk, darısı bizimkilere
merhaba kızlar geçmişe şöyle bi baktım, yazıp çıkıcam hemen mesai bitti eve gidip pizza yapıcam
kızlar bu konuda ben de sarma ve korse taraftarıydım. ama hastanede aldığım eğitimde kesinlikle önermediler. rahimde sarkmaya neden oluyormuş dışardan bi etki. nasıl 9 ay boyunca kendi kendine büyüdüyse, aynen öyle kendi kendine kasıla kasıla küçülmesi gerekiyormuş. sporla destek yapılması gerekiyormuş. ben de saracaktım ama bunu duyunca vazgeçtim..bilgilerinize...
canım gözün aydın darısı başımıza:) ben de haftaya gidicem bebeğimi görücem inş. ben de epidural normal istiyorum bebişim dönerse inşallah..döner bence, sadece %4lük oranda makat pozisyonunda geliyormuş bebekler. normal doğum gibisi yok, kendimi kesip biçtirmicem :) bebeğin ciğerleri ve bağırsaklarındaki flora için bile normal doğum çok önemli diyorlar. herşey gibi bunun da normali güzel bence de..epidural olan arkadaşım var, 3 tane çocuğu var, 3ünde de epidural normal doğum yapmış çok güzel dedi. tavsiye etti. işte böyle..
amin canım
çok şükür teyzesi atlattık o dönemi
yok küvöz dolu yer yok imza at bebeğine bişe olursa sorumluluk almayız
stresten ölecektik
ALLAH ım hepimizin kuzularını korusun hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
duruma bağlı diyo bide Allahımkonuşmasaydın kıs ne demek duruma bağlı hemen evlenseydi bide
aaa çok iyiymiş sonda işibende bu gidişimde soracam doktora tarihe ve doğum şekline karar verecez artık ya bu arada bişy duydum çok şaşırdım kızlar sezeryan olan bi arkadaşa sordum gecelikde alayım mı pijama takımı yetermi diye zaten ameliyattan sonra hiçbişy giydirmiyolarki 1 gün öyle hasta beziyle yatıyosun sadece dedi nası yani iç çamaşırıdamı giydirmiyolar dedim zaten çok bitkin halsiz oluyosun hemşirede sık sık kanamanı kontrole geliyo arada hasta bezini değiştiriyor o yüzden sadece hasta beziyle ameliyat gömleğiyle yatıyosun o gün üzerinde örtü oluyo dedi :26: çok kötü ya eğer çöyleyse ben hiç rahat edemem ne o öyle sadece bezle yatılırmı
ay ben nasıl acıkmısımınsan oturunca anlıyor
Kızlar hasret falan hiç girmiyo artık ben mi denk gelmedim acaba
Arkadaslar korse konusunda, onemli bir sey soyliyecegim.
Ozellikle sezeryan olup, korse kullanacaklar dikkatli okusa iyi olur.
UCUZ diye pazardan,surdan burdan dogum sonrasi korsesi almayin.
1) kullandiklari kumaslar bakteri olusumunu arrtirabilir, hava almayan basit urunlerdir genelde.
2) Ortepedik ozellikgi olmadigindan, protez merkezlerinden alacaginiz bir korse ile kiyasi olunmaz. Karninizi iyi toplamazlar ve destekleyici degillerdir. Bence ucuza kacayim derken gereksiz yere yalnis urunler kullanmayin. profesyonel urunler kullanin.
amin amin, çok şükür çoğumuz 32 yi geçtik 34 ü atlatınca çok sorun kalmıyor zaten inşallah sağ salim zamanında kavuşuruz miniklere
ha yakamozz bu arada benim eşim de meb te 4/b li
diyoki evet süt izni 1,5 saat kadroluların yararlandığı haklardan yararlanamıyolar
ayyyy çok saçma ya gelde kızma
yazıklar olsun ya verilen emeklere:84::84::84:
merhaba kızlar geçmişe şöyle bi baktım, yazıp çıkıcam hemen mesai bitti eve gidip pizza yapıcam
kızlar bu konuda ben de sarma ve korse taraftarıydım. ama hastanede aldığım eğitimde kesinlikle önermediler. rahimde sarkmaya neden oluyormuş dışardan bi etki. nasıl 9 ay boyunca kendi kendine büyüdüyse, aynen öyle kendi kendine kasıla kasıla küçülmesi gerekiyormuş. sporla destek yapılması gerekiyormuş. ben de saracaktım ama bunu duyunca vazgeçtim..bilgilerinize...
canım gözün aydın darısı başımıza:) ben de haftaya gidicem bebeğimi görücem inş. ben de epidural normal istiyorum bebişim dönerse inşallah..döner bence, sadece %4lük oranda makat pozisyonunda geliyormuş bebekler. normal doğum gibisi yok, kendimi kesip biçtirmicem :) bebeğin ciğerleri ve bağırsaklarındaki flora için bile normal doğum çok önemli diyorlar. herşey gibi bunun da normali güzel bence de..epidural olan arkadaşım var, 3 tane çocuğu var, 3ünde de epidural normal doğum yapmış çok güzel dedi. tavsiye etti. işte böyle..
bende 2 kez epiduralli normal doğum yaptım canım, burdaki arkadaşlara tavsiye ederken az daha dayak yiyecektim
hadi kızzzzzzz bende sıkıntılıyım ama burda siz korse iyidir falan deyince alsammıki diye düşündüm :26:
öylede bacım benım ev 8 ıncı kat caddeden 25 ıncı kat dag etegınde yanı esımde sılmez mecburen gelecek bugun buz dolabı bulasık makınası fırın ocak ocak altındakı dolap hep cıfledım mutfak duvarlarını sıldım mutfak halısını yıkadım bayılacam valla artık
maşşaallh bacım dikkat et çok abartmışsın
artık yarım saatlik yürüyüş yapabilirsin yorulmadan dedi dr
ben bir halay çekmedim dur onuda çekeyim
dikkat et canım
öylede bacım benım ev 8 ıncı kat caddeden 25 ıncı kat dag etegınde yanı esımde sılmez mecburen gelecek bugun buz dolabı bulasık makınası fırın ocak ocak altındakı dolap hep cıfledım mutfak duvarlarını sıldım mutfak halısını yıkadım bayılacam valla artık
Kızlar bişiy sorucam. nisan mayıs anneleri falan hep facebookta grup kurmuşlar. ordanda haberleşiyolar ediyolar. resimlerle falan daha bi aktif oluyo sanırım. Bizde böyle gizli bi grup kuralım mı? üye olmayanların okuyamayacağı falan..
bu arada şimdi aklıma geldi bodrum dan haberi olan var mı ne yaptıki acaba?????????
KIZLARRRRRRRRR BAKIN DUYGU NE DEMİŞ????
BENCE İYİ FİKİR, HEM ZATEN BİRBİRİMİZİN BEBEKLERİNİ, YÜZÜNÜ FALAN MERAK EDİYORDUK,
EĞER SADECE BİZ GİRİP BAKICAKSAK BÖYLE Bİ GRUP NEDEN YAPMAYALIM???
bence güzel olur :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?