çok şükür sesin çıktı birce örtmenim
bende şimdi sataşacaktım hafiften bizi beğenmiyorsun diye
kızlar şimdi ne okudum, doğum haftasına gelipte dönmeyen bebekler,
namaz kılıp inşirak suresini okurken, secdeye gelince secde yapıyormuşuz ve bebek doğum pozisyonuna dönüyormuş :26:
allahh allahh ben bunu hiç duymadım yaaa,
sizlede paylaşmak istedim..
kızlar sofra olayını halledeyim, sonra görüşürüz
bence güzel olur :13:
süperrrrrrr fikir ben açıyorum kızlarrrrr
Doktorum erken diye konuşmadı şimdiye kadar ama ben sezaryan istiyorum. doktorlar sitesinde doktorumun bir hatasına cevabını okudum. spinal ya da spinal+epidural anesteziyi öneriyorum sezaryanda yazmış. büyük ihtimalle bana da öyle söyler. genel anesteziyi ben de istemiyorum. hemen kucağıma almak isterim bebeğimi. ablam genel oldu, bebek geldikten birkaç saat sonra gelmişti odaya. bazılarının daha da uzun sürüyormuş ayılması. bakalım artık hayırlısı.epidural daha mı sağlıklı kızlar? sen hangisini düşünüyosun Birce doğum için?
aaa çok iyiymiş sonda işibende bu gidişimde soracam doktora tarihe ve doğum şekline karar verecez artık ya bu arada bişy duydum çok şaşırdım kızlar sezeryan olan bi arkadaşa sordum gecelikde alayım mı pijama takımı yetermi diye zaten ameliyattan sonra hiçbişy giydirmiyolarki 1 gün öyle hasta beziyle yatıyosun sadece dedi nası yani iç çamaşırıdamı giydirmiyolar dedim zaten çok bitkin halsiz oluyosun hemşirede sık sık kanamanı kontrole geliyo arada hasta bezini değiştiriyor o yüzden sadece hasta beziyle ameliyat gömleğiyle yatıyosun o gün üzerinde örtü oluyo dedi :26: çok kötü ya eğer çöyleyse ben hiç rahat edemem ne o öyle sadece bezle yatılırmı
10 dk hazır olur...:)))
2011 haziran anneleri diye arama yaparsınızzzzz
Doktorum erken diye konuşmadı şimdiye kadar ama ben sezaryan istiyorum. doktorlar sitesinde doktorumun bir hatasına cevabını okudum. spinal ya da spinal+epidural anesteziyi öneriyorum sezaryanda yazmış. büyük ihtimalle bana da öyle söyler. genel anesteziyi ben de istemiyorum. hemen kucağıma almak isterim bebeğimi. ablam genel oldu, bebek geldikten birkaç saat sonra gelmişti odaya. bazılarının daha da uzun sürüyormuş ayılması. bakalım artık hayırlısı.
ilk kez duydum böyle bir şey. arkadaşlar da yazmış, ameliyattan sonra yürütüyorlar o halde nasıl yürüyecek insan.
bizim kızlar hep sezeryancı canım :)) valla korku falan elbette olur ama doğum bu, en sağlıklısı neyse öyle olmalı. gerekliyse tabiki sezeryan olur ama keyfi ameliyata karşıyım ben.bende 2 kez epiduralli normal doğum yaptım canım, burdaki arkadaşlara tavsiye ederken az daha dayak yiyecektim
hadi kızzzzzzz bende sıkıntılıyım ama burda siz korse iyidir falan deyince alsammıki diye düşündüm :26:
canm ben de duymuştum, hatta bir arkadaşım anlattı, onun bi tanıdığının bebeği dönmemiş, sürekli inşikak okumuş son yada ilk 3 ayet. okurken bebeğin döndüğünü kendisi hissetmiş :))hee beğenmiyorumaz önce bebek poyraza da yazdım ya:)) bilgi çok enteresan gerçekten.
hadi afiyet olsun..
faceten 2011 haziran annelerini beğenin kızlarrrr
bizim kızlar hep sezeryancı canım :)) valla korku falan elbette olur ama doğum bu, en sağlıklısı neyse öyle olmalı. gerekliyse tabiki sezeryan olur ama keyfi ameliyata karşıyım ben.
canm ben de duymuştum, hatta bir arkadaşım anlattı, onun bi tanıdığının bebeği dönmemiş, sürekli inşikak okumuş son yada ilk 3 ayet. okurken bebeğin döndüğünü kendisi hissetmiş :))
beğendim ben
kızlarrrr arkadaşlık ekleyinnn bekliyorummmm
benimde etrafım hep sezeryancı:)))
aman fazla keyfi ameliyata karşıyım falan deme dayak yersin burda
walla ben bu siteden okudum, hemen okuduğum gibide paylaştım belki birilerine faydası dokunur diye...du bi bakiim haziran 2011 e...
bugün bende doğumhanedeki başebeyle tanıştım
ağrısız doğum yaptırıyoruz hiç korkma bişey olmaz dedi
bende zaten epidural düşünüyodum
bakalım hayırlısı
seni dinleyince gaza geldim
bende epidural olucam inşallah
kızlarrr sayfa olunca beğenme mi oluyo...arkadaşlık olmuyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?