2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hee beğenmiyorum az önce bebek poyraza da yazdım ya:)) bilgi çok enteresan gerçekten.
hadi afiyet olsun..

facete kadınlar kulubu 2010 haziran anneleri grubu var. bizde 2011 haziran anneleri diye açalım bi grup bence. hem haberleşmemiz kopmamış olur. nasılsa herkesin face i var.

epidural daha mı sağlıklı kızlar? sen hangisini düşünüyosun Birce doğum için?
Doktorum erken diye konuşmadı şimdiye kadar ama ben sezaryan istiyorum. doktorlar sitesinde doktorumun bir hatasına cevabını okudum. spinal ya da spinal+epidural anesteziyi öneriyorum sezaryanda yazmış. büyük ihtimalle bana da öyle söyler. genel anesteziyi ben de istemiyorum. hemen kucağıma almak isterim bebeğimi. ablam genel oldu, bebek geldikten birkaç saat sonra gelmişti odaya. bazılarının daha da uzun sürüyormuş ayılması. bakalım artık hayırlısı.

ilk kez duydum böyle bir şey. arkadaşlar da yazmış, ameliyattan sonra yürütüyorlar o halde nasıl yürüyecek insan.

kızlar herkese merhaba nasılsınız? var mı yeni bir haber? bizden hiç doğum yapan oldu mu? Bodrumun bebeği nasıl? ben arada sırada giriyorum ama maalesef düzenli değil....

Ben ameliyat önlüğünü doğumda giydim sadece, sonra odaya geçince hemşire geceliğimi giydirdi sık sık alttan kontrol yapıldığı için de gecelik daha rahat olmuştu.

bizim kızlar hep sezeryancı canım :)) valla korku falan elbette olur ama doğum bu, en sağlıklısı neyse öyle olmalı. gerekliyse tabiki sezeryan olur ama keyfi ameliyata karşıyım ben.

hee beğenmiyorum az önce bebek poyraza da yazdım ya:)) bilgi çok enteresan gerçekten.
hadi afiyet olsun..
canm ben de duymuştum, hatta bir arkadaşım anlattı, onun bi tanıdığının bebeği dönmemiş, sürekli inşikak okumuş son yada ilk 3 ayet. okurken bebeğin döndüğünü kendisi hissetmiş :))
faceten 2011 haziran annelerini beğenin kızlarrrr

beğendim ben

kızlar benım facem yok kocam kızıyo ben de onun facesiyle katılsam alırmısınız beni aranıza

benimde etrafım hep sezeryancı:)))
aman fazla keyfi ameliyata karşıyım falan deme dayak yersin burda
walla ben bu siteden okudum, hemen okuduğum gibide paylaştım belki birilerine faydası dokunur diye...du bi bakiim haziran 2011 e...

kızlarrr sayfa olunca beğenme mi oluyo...arkadaşlık olmuyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…