2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ilk 3 ayeti kızlar

sadece beğenilebiliyor gruba katıl gibi bi seçenek yok burda nasıl paylaşım yapıcaz bilemedim ben :44:

ben de beğendim face sayfasını ama başka kimler beğenmiş göremiyorum. bir de başkalarına gizli olabiliyorsa öyle daha iyi olur bence.

yok o dua inşirah,onuda çok okuyun diyolar ama ilk 3 ayeti okunacak olan inşikak suresi.izeussemaunşakkat diye başlıyo,yanlş harfler olabilir bende ezberleyemedm henüz çünkü.

kızlar eminmisiniz ilk 3 ayetin okunacağından. aynen kopyalıyorum türkçesini...

inşikak suresi

1. Gök yarıldığı,
2. Rabbine kulak verip boyun eğecek hale getirildiği zaman,
3. Yer dümdüz edildiği... .:26:

anlamı öle evet ama hamile okuması gereken dualar yaz hep bu çıkıyo,

# Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
# Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
# Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
# İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
# 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
# Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
# Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
# Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
# Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
# Bol bol Yasin okunur.
# Terfice, tüncina hatimleri okunur.

bide bunlar yazıyo

kızlar ben geldim bir kaç saatliğine burdayım... sizleri çok özledim , nasılsınız? var mı anne adaylarından değişik haberler??? aklım hep sizde valla... Suzi napmış, Bodrum falan? haberiniz var mı??

kız nerdesın senn merveeeeeeeeeeeeeeeeee :84::84::84:

geldim bacım geldim de bugunlüğüne işteeee... benim koca almış bana b.sayar ama bi türlü formatını atıp getiremedi eve indim baktım bugun aşağıya almış da daha eve getiremedi

çok özledim hepinizi yaaa aklımdaydn valla kızz dedim gelse de laflasakkkk...

cabuk atsın su formatı heeeeeeeeee doguracagmız gelmıs daha sen yoksun pıyasada saka maka bende cok ozledım senı

cabuk atsın su formatı heeeeeeeeee doguracagmız gelmıs daha sen yoksun pıyasada saka maka bende cok ozledım senı

kız müşterilerin b.sayarlaryla uğraşmaktan bana mı sıra geliyor nasıl olsa ben beklerim burda diyorummm kızları çok özledimmm bana acil b.sayar bul diyorum beyfendi gülüyor işkence çektiriyor bana

neyse ne var ne yokkk naptınız bensiz bakım var mı değişiklikkkkkkkkkkkkkk

ogun bende gıremedım buraya ezgımEE bır lınk attı da oyle gırdım benımkıde gulyo bana gıremıom dıe ........ yok ne degısıklıgı olcak bacım aynı tas aynı hamam ıste fazla yogun olmuyor gunduzlerı gece dha neselı gecıo bır sen eksıksın ege ızne ayrıldı

Son düzenleme:

Ege izne ayrıldığını facede ilan etmiş gördüm ordan geceleri güzel oluyor dimi ahh ah ben yokum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: neyse bu hafta sonuna kadr dönüyorum bacım efsane geri dönüyor sevibade'de bensiz duramıyordur akşamlrı ne laflıyorsunuz kızz beni özleyen varmı gündüzcülerden konuşuyor musunz benim hakkımda sidikli diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…