bizim kızlar hep sezeryancı canım :)) valla korku falan elbette olur ama doğum bu, en sağlıklısı neyse öyle olmalı. gerekliyse tabiki sezeryan olur ama keyfi ameliyata karşıyım ben.
canm ben de duymuştum, hatta bir arkadaşım anlattı, onun bi tanıdığının bebeği dönmemiş, sürekli inşikak okumuş son yada ilk 3 ayet. okurken bebeğin döndüğünü kendisi hissetmiş :))
beğendim ben
ne nedemek istediğini anlamadım canım
beğenme ayrı arkadaşlık talebi ayrı...
kızlar googleden baktım çıkmadı ya haziran 2011 face???
:44::44::44::44::44:
ilk 3 ayeti kızlar
2011 haziran anneleri
o dua elem neşrahleke sadrak... diye başlayan suremiydi duru??
bende varım grupta ama anlamadım pek bu facebook olayını..
yok o dua inşirah,onuda çok okuyun diyolar ama ilk 3 ayeti okunacak olan inşikak suresi.izeussemaunşakkat diye başlıyo,yanlş harfler olabilir bende ezberleyemedm henüz çünkü.
anlamı öle evet ama hamile okuması gereken dualar yaz hep bu çıkıyo,kızlar eminmisiniz ilk 3 ayetin okunacağından. aynen kopyalıyorum türkçesini...
inşikak suresi
1. Gök yarıldığı,
2. Rabbine kulak verip boyun eğecek hale getirildiği zaman,
3. Yer dümdüz edildiği... .:26:
kız nerdesın senn merveeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84:
geldim bacım geldim de bugunlüğüne işteeee... benim koca almış bana b.sayar ama bi türlü formatını atıp getiremedi eve indim baktım bugun aşağıya almış da daha eve getiremedi
çok özledim hepinizi yaaa aklımdaydn valla kızz dedim gelse de laflasakkkk...
cabuk atsın su formatı heeeeeeeeee doguracagmız gelmıs daha sen yoksun pıyasada saka maka bende cok ozledım senı
kız müşterilerin b.sayarlaryla uğraşmaktan bana mı sıra geliyornasıl olsa ben beklerim burda diyorummm kızları çok özledimmm bana acil b.sayar bul diyorum beyfendi gülüyor işkence çektiriyor bana
neyse ne var ne yokkk naptınız bensiz bakım var mı değişiklikkkkkkkkkkkkkk
ogun bende gıremedım buraya ezgımEE bır lınk attı da oyle gırdım benımkıde gulyo bana gıremıom dıe ........ yok ne degısıklıgı olcak bacım aynı tas ayı hamam ıste fazla yogun olmuyor gunduzlerı gece dha neselı gecıobır sen eksıksın ege ızne ayrıldı
merve ınternetı nerden alyon bacım asagdanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?