Ege izne ayrıldığını facede ilan etmiş gördüm ordangeceleri güzel oluyor dimi ahh ah ben yokum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: neyse bu hafta sonuna kadr dönüyorum bacım efsane geri dönüyor sevibade'de bensiz duramıyordur akşamlrı ne laflıyorsunuz kızz beni özleyen varmı gündüzcülerden konuşuyor musunz benim hakkımda sidikli diye
eeee heralde kızımşifreyi girdim mi tamam bi ben biliyrum şifreyi bi kocam
ben gırmez oldum gunduzlerı pek fazlaaa sevıbade heeeeeeeeaksamları bayaa lafını etyoz ama ozledık dıee sıdıklı dıyemezler benım dunurumeee
zuhauhauha eferim benim dünürüme dedirtme tabi kızz , biliyorum ara sıra kulaklarım kızarıyor veya çınlıyor aha diyorum bizimkiler benim dedikodumu yapıyrdur kesinsuzi nasılmış giriyormu siteye falan? kuzu nasıl fmg fatma ? fatma hanımın güya tlfnu var ama nerdee arayıp sorduğu yok oykum falan anamm aklıma gelen gelmeyen herkes nasıllar kızzzzzzz:119:
suzııı ıyı masallah ogludaaa ıyı allah esırgesın
öykumm burda suannn
fmg ıyı fatma dellendı bugun 4b lıler 1 bucuk saat sut ıznı 657 ılere 3 saatı duyunca cınnet gecırdı yazık
kuzu masallah ıyı sancısı tuttu ogun nst ya bagladılar sonra serum takılmıs suan ıyı her kes ıyı yanııı doguran yok
geldim bacım geldim de bugunlüğüne işteeee... benim koca almış bana b.sayar ama bi türlü formatını atıp getiremedi eve indim baktım bugun aşağıya almış da daha eve getiremedi
çok özledim hepinizi yaaa aklımdaydn valla kızz dedim gelse de laflasakkkk...
oyy maşallah suziye kızz fatma msj attığında aklım çıktı açıklama da yapmamış nasıl olduğununeyse bi sorun olmasında ...
evet oykumu simdi gördümmm eee aşağıdaki kızlar sizler nasılsınızz
fatma hep dellenir de fmg yi de kendisine benzetmiş demek ki
kuzunun muuu ayyy niye sancısı tutmuş kızz inşallah erken falan doğurmaz o da hee amma cimcime çıktı kızı
hoşgeldin merve. kız atıversin formatı, eşin de ne kadar ağırdan alıyor işleri... akşamları kulakların çınlıyordur, özellikle sevibade epey çınlatıyor
fmg ıle fatmanın bır alakası yok bacım fg ıcın ıyı o dedım fatma dellenen kuzda ogun kasılma olmus dr nst baglamıs sancısı cıkmıs bısemde yoktu gule oynaya gıttım dıo bız bılmıyomuşuz ama olyomus sancı ısteee serum baglanmıs sancı cıkınca suan ıyı sukur
çınlıyor çınlamaz mııatıyorum diyordu bugun için ama bilmiyorum valla o biraz ağırdan alır böle benimle ilgili şeyleri, müşterininkine öncelik verir
yarın da annemle ablam gelicek bana temizliğe bebeğimin beşiğini kurucaz falan heyecanlıyım artık son temzilik buhalıları da yıkatıcam falan ... çantamı da hazırlamıştım, tabii yazamıyorum buraya neler yaptığımı neyseee sen nasılsın bacım? nasıl gidiyor??
evt biliyorum sancı olduğunda farkında olmadığımızı, ablama da demişti doktor sancın başlamış farkında değilsin diye... neyse şuan iyiyse sorun yok... aman yüzdük yüzdük buraya kadar geldik Allah'ın izniyle... bu saatten sonra doğsa da Allah'ın izniyle yaşar miniklerimiz...
Bodrumdan haber varmı??
evt biliyorum sancı olduğunda farkında olmadığımızı, ablama da demişti doktor sancın başlamış farkında değilsin diye... neyse şuan iyiyse sorun yok... aman yüzdük yüzdük buraya kadar geldik Allah'ın izniyle... bu saatten sonra doğsa da Allah'ın izniyle yaşar miniklerimiz...
Bodrumdan haber varmı??
seni Allah kahretmesin deli karısen benım basıma gelenı duysan dun bebegın camasırlarını yıkarken makinam bozuldu su tasırdı dun bıde cok yorulmustum sebzelıkler felan bugunde butun beyaz esyaları cıfledım halıları sıldım mutfak halısını yıkadım mutfak duvarlarını sıldım
oohh ne güzel. ben de bugün oğluşumun kıyafetlerini yıkadım nihayet. bir postasını yıkadım gerçi. abartmışım biraz hepsini almadı makine:)) yarın da kalanları yıkayacağım.
Canım merhaba, bende tam çıkıyordum... bugün doktordaydık biz..herşey yolundaymış çok şükür..
İyi akşamlar canım..Uykum geldi... Byeee
ben de yatacam sımdı bacım kocam duramaz sımdı yatmazsam bana bak eger bıdaha arayı bu kadar uzat leptobundan baslarım heeeeeeeeeeeee
aman git yatbi daha da girersem
yıyosa gırmeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?