2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben gırmez oldum gunduzlerı pek fazlaaa sevıbade heeeeeeee aksamları bayaa lafını etyoz ama ozledık dıee sıdıklı dıyemezler benım dunurumeee

ben gırmez oldum gunduzlerı pek fazlaaa sevıbade heeeeeeee aksamları bayaa lafını etyoz ama ozledık dıee sıdıklı dıyemezler benım dunurumeee

zuhauhauha eferim benim dünürüme dedirtme tabi kızz , biliyorum ara sıra kulaklarım kızarıyor veya çınlıyor aha diyorum bizimkiler benim dedikodumu yapıyrdur kesin suzi nasılmış giriyormu siteye falan? kuzu nasıl fmg fatma ? fatma hanımın güya tlfnu var ama nerdee arayıp sorduğu yok oykum falan anamm aklıma gelen gelmeyen herkes nasıllar kızzzzzzz:119:

suzııı ıyı masallah ogludaaa ıyı allah esırgesın
öykumm burda suannn
fmg ıyı fatma dellendı bugun 4b lıler 1 bucuk saat sut ıznı 657 ılere 3 saatı duyunca cınnet gecırdı yazık
kuzu masallah ıyı sancısı tuttu ogun nst ya baglamıslar sonra serum takılmıs suan ıyı her kes ıyı yanııı doguran yok

Son düzenleme:

oyy maşallah suziye kızz fatma msj attığında aklım çıktı açıklama da yapmamış nasıl olduğunu neyse bi sorun olmasında ...

evet oykumu simdi gördümmm eee aşağıdaki kızlar sizler nasılsınızz

fatma hep dellenir de fmg yi de kendisine benzetmiş demek ki

kuzunun muuu ayyy niye sancısı tutmuş kızz inşallah erken falan doğurmaz o da hee amma cimcime çıktı kızı

hoşgeldin merve. kız atıversin formatı, eşin de ne kadar ağırdan alıyor işleri... akşamları kulakların çınlıyordur, özellikle sevibade epey çınlatıyor

fmg ıle fatmanın bır alakası yok bacım fg ıcın ıyı o dedım fatma dellenen kuzda ogun kasılma olmus dr nst baglamıs sancısı cıkmıs bısemde yoktu gule oynaya gıttım dıo bız bılmıyomuşuz ama olyomus sancı ısteee serum baglanmıs sancı cıkınca suan ıyı sukur

hoşgeldin merve. kız atıversin formatı, eşin de ne kadar ağırdan alıyor işleri... akşamları kulakların çınlıyordur, özellikle sevibade epey çınlatıyor

çınlıyor çınlamaz mıı atıyorum diyordu bugun için ama bilmiyorum valla o biraz ağırdan alır böle benimle ilgili şeyleri, müşterininkine öncelik verir

yarın da annemle ablam gelicek bana temizliğe bebeğimin beşiğini kurucaz falan heyecanlıyım artık son temzilik bu halıları da yıkatıcam falan ... çantamı da hazırlamıştım, tabii yazamıyorum buraya neler yaptığımı neyseee sen nasılsın bacım? nasıl gidiyor??

evt biliyorum sancı olduğunda farkında olmadığımızı, ablama da demişti doktor sancın başlamış farkında değilsin diye... neyse şuan iyiyse sorun yok... aman yüzdük yüzdük buraya kadar geldik Allah'ın izniyle... bu saatten sonra doğsa da Allah'ın izniyle yaşar miniklerimiz...

Bodrumdan haber varmı??

sen benım basıma gelenı duysan dun bebegın camasırlarını yıkarken makinam bozuldu su tasırdı dun bıde cok yorulmustum sebzelıkler felan bugunde butun beyaz esyaları cıfledım halıları sıldım mutfak halısını yıkadım mutfak duvarlarını sıldım

oohh ne güzel. ben de bugün oğluşumun kıyafetlerini yıkadım nihayet. bir postasını yıkadım gerçi. abartmışım biraz hepsini almadı makine:)) yarın da kalanları yıkayacağım.

yok canom bodrum cıkış o cıkış eger ben yokken gedıyse bılemıcem ama gelmedı sanırım

Canım merhaba, bende tam çıkıyordum... bugün doktordaydık biz..herşey yolundaymış çok şükür..
İyi akşamlar canım..Uykum geldi... Byeee

seni Allah kahretmesin deli karı kızım ne cesaret sen ki yorulduğun için hastenelik olmuş hatunsun Allah seni napmasın emi yıkamış etmiş manyak bu karı yaa ben sana bişi demiyorum artık
oohh ne güzel. ben de bugün oğluşumun kıyafetlerini yıkadım nihayet. bir postasını yıkadım gerçi. abartmışım biraz hepsini almadı makine:)) yarın da kalanları yıkayacağım.

maşşallah yıka yıka az kaldı

ben de yatacam sımdı bacım kocam duramaz sımdı yatmazsam bana bak eger bıdaha arayı bu kadar uzat leptobundan baslarım heeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…