bakarız bakarız hadi git yat kocanı yalnız bırakma napcaksanızzzzzzzzzzz ayy seviyi özledm yaa o burda olsaydı beni yalnız bırakmazdı
gelırdı o senın sansından da yoruldu sanırım ya ıs yapıodu oda
aslında sezeryen olursam bende epidural sezeryan olsun diyodum ama ben çok panik yapar heyecan yaparım diye karar veremedim ne bilim ameliyat masasında ayık yatarken biçtiklerini bilerek sakin olmak hiç bana göre değilDoktorum erken diye konuşmadı şimdiye kadar ama ben sezaryan istiyorum. doktorlar sitesinde doktorumun bir hatasına cevabını okudum. spinal ya da spinal+epidural anesteziyi öneriyorum sezaryanda yazmış. büyük ihtimalle bana da öyle söyler. genel anesteziyi ben de istemiyorum. hemen kucağıma almak isterim bebeğimi. ablam genel oldu, bebek geldikten birkaç saat sonra gelmişti odaya. bazılarının daha da uzun sürüyormuş ayılması. bakalım artık hayırlısı.
ilk kez duydum böyle bir şey. arkadaşlar da yazmış, ameliyattan sonra yürütüyorlar o halde nasıl yürüyecek insan.
kızlar şu göğüs için aldığınız kremin adı neydi lyarın eczacıya sorayım
aslında sezeryen olursam bende epidural sezeryan olsun diyodum ama ben çok panik yapar heyecan yaparım diye karar veremedim ne bilim ameliyat masasında ayık yatarken biçtiklerini bilerek sakin olmak hiç bana göre değilgenel olsamda dediğin gibi geç ayılıyosun ayıldıgında bile sersem gibi oluyosun bebeğini görene kadar baya zaman geçiyo , sakin olabileceğimi bilsem epidural diycem ama hiç o psikolojiyle sakin olurum gibi gelmiyo bana bende bilmiyorum nasıl olacak :26:
lansınoh kremdi canım
aslında sezeryen olursam bende epidural sezeryan olsun diyodum ama ben çok panik yapar heyecan yaparım diye karar veremedim ne bilim ameliyat masasında ayık yatarken biçtiklerini bilerek sakin olmak hiç bana göre değilgenel olsamda dediğin gibi geç ayılıyosun ayıldıgında bile sersem gibi oluyosun bebeğini görene kadar baya zaman geçiyo , sakin olabileceğimi bilsem epidural diycem ama hiç o psikolojiyle sakin olurum gibi gelmiyo bana bende bilmiyorum nasıl olacak :26:
lansınoh kremdi canım
kızlar dün gece eşim beni dövdü
günaydıın..neden dövdü bak merak ettim şimdi??
böle söyleyince ne garip oluyo demi:d:d:d:d
gece yatıyoruz saat kaç bilmiyorum benim kafa bunun koltuk altında derken bu yanlışlıkla direseği ile gözümün üstüne bi çaktı ne oldugumu bilemedim gülsemmi ağlasammı
Görünmez kaza desene güldürdün beni sabah sabah:)
Görünmez kaza desene güldürdün beni sabah sabah:)
Ay canım baya bir canın yanmıştır.. İlk evlendiğimizde ben de eşime yaşatmıştım aynı şeyi, dirsek adamın gözüne girmişti gece gece.. O gün bu gündür korkar benden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?