2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar sohbetinizi de doyum olmuyor ben kaçtım hepinizi öptüm en kısa zamanda grşmek dileğiyle... Allah'a emanetsiniz...

aslında sezeryen olursam bende epidural sezeryan olsun diyodum ama ben çok panik yapar heyecan yaparım diye karar veremedim ne bilim ameliyat masasında ayık yatarken biçtiklerini bilerek sakin olmak hiç bana göre değil genel olsamda dediğin gibi geç ayılıyosun ayıldıgında bile sersem gibi oluyosun bebeğini görene kadar baya zaman geçiyo , sakin olabileceğimi bilsem epidural diycem ama hiç o psikolojiyle sakin olurum gibi gelmiyo bana bende bilmiyorum nasıl olacak :26:
kızlar şu göğüs için aldığınız kremin adı neydi lyarın eczacıya sorayım

lansınoh kremdi canım

aynen bende durabilceğimi bilsem epidural istiyorum ama kendimden emin değilim durabilirmiyim bilemiyorum

yarın randevum var doktorda donuşte sorarım eczaneye saol canım

korkma canım zaten bebk ilk 5 dk. alınıyo ve seni uyutuyorlar istersen..

Kızlaar günaydınn,
ben dün yoktum , bugün de olmayacağım bi toplantı var ofis dışındayım
muhtemelen yarın da giremem , cuma görüşürüz artık
öpüyorum hepinizi çoook

gunaydın hanımlar

bugun hiç uyku tutmadı şimdide kahvaltı yapıyorum gusel bir gun olması dileğiyle

günaydıın..neden dövdü bak merak ettim şimdi??

böle söyleyince ne garip oluyo demi

gece yatıyoruz saat kaç bilmiyorum benim kafa bunun koltuk altında derken bu yanlışlıkla direseği ile gözümün üstüne bi çaktı ne oldugumu bilemedim gülsemmi ağlasammı

Görünmez kaza desene güldürdün beni sabah sabah:)

Ay canım baya bir canın yanmıştır.. İlk evlendiğimizde ben de eşime yaşatmıştım aynı şeyi, dirsek adamın gözüne girmişti gece gece.. O gün bu gündür korkar benden..

benimde sabah aklım başıma geldi yaaa dedim gece dedim iyi dövdün içinde kalmamıştır artık gülüyo

slm kızlar ara ara girip takip etmeye çalışıyorum sizi.bende haziran annesi olacağım inşallah.kızlar facede bi grubunuz falan var mı sadece burdan mı devam ediyorsunuz.
herkeste bi hazırlıktır başlamış.bende de öyle.kızımın odası ve salonu boyatıyorum diğer yerleri geçen yıl boyatmıştım zaten.şuan boyacılar evde.cumartesş de kızımın mobilyaları gelecek inşallah.sonrada kıyafetlerini yıka ütüle olayları başlayacak.yorucu ama güzel olsa gerek değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…