2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız gece bi tuhaf oldum
fatma kız benımkıde sıstı bende neden dıyorum aman
bıde bu ara felaket hıckırık tutuyo bebegı her gun bı 15 dak hıckırıyo nerdeyse sendede oluyomu
oluyo canım günde5-6 defa oluyo 15 dk falan srüyordur
kızlar bızden baska doguran yok demıı ege ve karakan ortalıkta yokta

ege izinde karakanda dün kontrole gidicekti gelmedi

a.s tatlımm gelmıyo buralara

eylül 12'de çıkıyormuş evden. sonra ancak toparlanıyorum dedi.
malum ev işleri bitmez. biraz düzeni otursun gelir yine.

kanamam oldu bıde 2cm acıklık vardı her ıhtımale karsı yaptıralım dedı doktorum

çok geçmiş olsun tatlım haberiim yoktu.
inşallah bekler bebişin, sen dinlenmene bak annesi.

kız o dombiliye slm söle bnden özlediğimide

ıyıyım sımdı 2 gun once oldu tek derdım doktorun gelmesını beklemesı valla doktor bı problem olmaz dedı dogsa bıle

canım günaydın bu hangi sitenin bilgileri.36.haftayı da koyarmısın rica etsem???

Ya kızlar ev hanımı olmak kolay değil işte.. Ben ilk işten ayrıldığımda çok fena olmuştum.. Çok zor gelmişti, evde hiç iş bitmiyor ki..

günaydııınnn biz geldiiikkk

hos geldın canımm

Giremiyor herhalde evden Ege, seninde iyi olmana sevindim canım..

şimdilik giremiyorum dedi. malum izin sarhoşluğu var üstünde
ben aradığımda annesindeymiş eylülü alıp eve geçicem dedi.

sen nasılsın? herşey yolunda değil mi?

kız gece bi tuhaf oldum

he heeee benimde aklıma geldi o gün. çok komikti halimiz. eşim çok korkmuştu. elaleme ne deriz diye

saglıklı olsunlarda nasılolsa gelır :)

canım günaydın bu hangi sitenin bilgileri.36.haftayı da koyarmısın rica etsem???
:: Huggies ::
canım burdan bakabilirsin

kız o dombiliye slm söle bnden özlediğimide

söylerim tatlım

ıyıyım sımdı 2 gun once oldu tek derdım doktorun gelmesını beklemesı valla doktor bı problem olmaz dedı dogsa bıle

tekrar geçmiş olsun. konferansa mı gitti doktorun. benimki de yok da acaba aynı konferans mı bu?

Ya kızlar ev hanımı olmak kolay değil işte.. Ben ilk işten ayrıldığımda çok fena olmuştum.. Çok zor gelmişti, evde hiç iş bitmiyor ki..

evet dün egeyle de onu konuştuk. alllah evde olanların yardımcısı olsun iş hiç bitmiyormuş diyor :)
hayat çok zor yaaa. çalışıyoken çalışıyorum deyip kapıyı çekip çıkabiliyorsun. ama evde öyle olmuyor. her iş yapılacak mecburen

gunaydiiiinnnnnnnnnn

herkesin gunu guzelll gecsiiinnnnn

günaydın canım :)

saglıklı olsunlarda nasılolsa gelır :)

öyle tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…