2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya geçmişi okurken dikkatimi çekti yazmadan duramadım.sen gerçek misin bacım???ya kaç haftalık hamilesin bütün bunları sen mi yaptın???ya ben hamile değilken bile duvar falan silemiyorum normal zamanda tebrik ederdim ama şu an kızdım sanayazık günah değil mi tatlım??hadi senden geçtim.allah korusun bebeğin sırf sen yorulduğun için erken gelse rahat edebilecek misin???eşin yok mu yanında ya da başka biri bu işleri yapcak???

ya da olmasın kimse anasını satayım b.k götürsün ev senden bebeğinden kıymetli mi???dikkat et kendine ve yay bacaklarını yat allahaşkına koltuğuna.yemek yap banyo yap yeter beahhhhh....

kızlr ne zamandır göbüş eklemiyorduk.
kendimi patlayacak gibi hissediyorum. bu göbek daha fazla nasıl büyür aklım almıyor. yanlara doğru yayılmaya başladım artık.

34+5

Birde evde çocuk olunca çok farklı oluyor, sürekli bir döküntü, istekler hiç bitmiyor.. Yemeğiydi, meyvesiydi, valla zor kızlar.. Çalışınca da çok yoruluyor insan tabi ama evdeki eskiği pek görmüyor, evde olunca elin hep işin üstünde oluyor.. Birde Ege nin annesi de maşallah hamarattı herhalde, baya bir yardımcıydı ona..

ya onu okurken aynısını ben dusundummm nasıl yapmıs hepsınııı heralde sımdı yorgunluktan yataklardadırrrrrrrrrrrr bebek::):))::)

benimkiside iki hafta once antalyada konferanstaydi aaa ne enteresann ne antalyaymis ))

grup grup hepsi gidecek heralde.

tuh bızde adamın gunahını alıoduk esımle bu adam kesın tatıle gıttı bıze konferans dıo dıe

heee heeee tatili de aradan çıkarır onlar.
benim doktorum kızını da götürecekti.
hem iş hem tatil :)))

ayy aynı şeyi bana da söyleyip duruyorlar. erkek bu diye :) kız işte kızzzzzzzzzz

ya onu okurken aynısını ben dusundummm nasıl yapmıs hepsınııı heralde sımdı yorgunluktan yataklardadırrrrrrrrrrrr bebek::):))::)

Ben yapamıyorum valla o kadar ağır iş. Zaten izin vermez velet bana.. Ben o gün mutfakta çok kaldım ama onda bile ara ara 10-15 dk. falan uzandım yoksa zaten belim kopuyor.. Valla o kadar yormayın kendinizi ne gerek var,zaten bebekten sonrada sakat kalmıycaz ya o zaman da yaparız..

bende yapamam o kadr bi kere abartıp balkon yıkadım kendime gelemedim valla napiyim taşınacam diyoreum benden sonra gelen temizlesin

bende yaptım valla geçen hafta halıları sildim 2 tanesini annem e telefon açtım halı yıkama makinesini getirir misin diye ama getirmedi bende o sinirle giriştim halılara valla bugünde buzdolabını fln silicem temizlicem annemden medet ummuyorum zaten gelmesinde istemiyorum kendi işimi kendim görürüm ben allaha şükür dağ gibi kaynanam var ona söyleme me gerek bile yok kadın yapar hakkını yememek lazım ama onlarda çok yoruluyo çalışıyolar o yüzden seslenmiyorum eişmle birlikte yapacaklarımı yapıyorum ben

ya ben eskıden bana bısı olmaz derdım ama artık hıııııcc umrumda degıl valla kalırsa kalsınn sonra benımde cok kalcam agrıyor bıraz temızlık yapınca.....
ya temızlıge gıden bayanımda gıttı zaten sureklı bı eve gıtcekmıss bakalım napcamm

calisan arkadaslardsn utanarak sunu yazmak istiyorum...
sabahlari heryerim agriyarak uyaniyorum ve hep yorgunum ve uykum var
sabah yataktan bile yorulmus olarak kalkiyorum
allah siz calisanlarin yardimcisi olsun ((

ayyyyy benımkıe konferansata ama bız kızımızı ozlemıstık yaaa gremek ıstıyoduk bu haftaaa

pazartesi git ozaman. ben öyle yapıcam.

zor çok zor valla. birde evde sürekli yatıyo muamelesi görüyor insan.
sinir bozucu valla.

masallaahhh ay fmg dun bende anneme sordum karnim daha buyur mu diye
yani kendimi astim yaa
masalllaaahhh

valla patlayacağımı düşünüyorum. okadar gerildim ki.
3,5 hafta daha var. pek büyüyyecek yer kalmadı gibi :)))))

dün biz ekledik yani bende ekledim kuzum çok tatlıısn amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... işey olmaz kızzzz

sağol canikom sayfa hatırlıyomusun. bi bakıyım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…