sen benım basıma gelenı duysan dun bebegın camasırlarını yıkarken makinam bozuldu su tasırdı dun bıde cok yorulmustum sebzelıkler felan bugunde butun beyaz esyaları cıfledım halıları sıldım mutfak halısını yıkadım mutfak duvarlarını sıldım
:: Huggies ::
canım burdan bakabilirsin
fatma sen emzırme sutyenı almıstın demı yaa banada kadın buyuk verdı dolarmıkı o sut gelınce?:):):)
emzirme sütyeni almadım normal desteksiz bi sütyen oluyo ya basit bişi ond aldım emzirme sütyenine baktım hiç begenmedim onu açana kadr debelenirim zaten her tarafımı açarım zaten
sabahları bıde gecelerı oluyo cok sukur azaldı bu aralar canım sende durumlar nasıl annecık
söylerim tatlım
tekrar geçmiş olsun. konferansa mı gitti doktorun. benimki de yok da acaba aynı konferans mı bu?
antalyaya gıttı bızımkı konferansa 8 ınde donucekmıs
ayyyyy benımkıe konferansata ama bız kızımızı ozlemıstık yaaa gremek ıstıyoduk bu haftaaa
söylerim tatlım
tekrar geçmiş olsun. konferansa mı gitti doktorun. benimki de yok da acaba aynı konferans mı bu?
evet dün egeyle de onu konuştuk. alllah evde olanların yardımcısı olsun iş hiç bitmiyormuş diyor :)
hayat çok zor yaaa. çalışıyoken çalışıyorum deyip kapıyı çekip çıkabiliyorsun. ama evde öyle olmuyor. her iş yapılacak mecburen
günaydın canım :)
öyle tabi.
ya geçmişi okurken dikkatimi çekti yazmadan duramadım.sen gerçek misin bacım???ya kaç haftalık hamilesin bütün bunları sen mi yaptın???ya ben hamile değilken bile duvar falan silemiyorum normal zamanda tebrik ederdim ama şu an kızdım sanayazık günah değil mi tatlım??hadi senden geçtim.allah korusun bebeğin sırf sen yorulduğun için erken gelse rahat edebilecek misin???eşin yok mu yanında ya da başka biri bu işleri yapcak???
ya da olmasın kimse anasını satayım b.k götürsün ev senden bebeğinden kıymetli mi???dikkat et kendine ve yay bacaklarını yat allahaşkına koltuğuna.yemek yap banyo yap yeter beahhhhh....
benimkiside iki hafta once antalyada konferanstaydi aaa ne enteresann ne antalyaymis))
tuh bızde adamın gunahını alıoduk esımle bu adam kesın tatıle gıttı bıze konferans dıo dıe
kızlr ne zamandır göbüş eklemiyorduk.
kendimi patlayacak gibi hissediyorum. bu göbek daha fazla nasıl büyür aklım almıyor. yanlara doğru yayılmaya başladım artık.
Eki Görüntüle 189373
34+5
kızlr ne zamandır göbüş eklemiyorduk.
kendimi patlayacak gibi hissediyorum. bu göbek daha fazla nasıl büyür aklım almıyor. yanlara doğru yayılmaya başladım artık.
Eki Görüntüle 189373
34+5
sağol canım.evet kızım olacak inşallah.karnıma bakan bu kız karnı değil dese de doktorum 12.haftadan beri kız diyor.bakalım şansımıza ne çıkarsa:)ama erkekse eğer giyecek o pembe kıyafetleri ve yatacak o pembe karyolalarda şansı yok ne yapalım:)
ya onu okurken aynısını ben dusundummm nasıl yapmıs hepsınııı heralde sımdı yorgunluktan yataklardadırrrrrrrrrrrr bebek::):))::)
emzirme sütyeni almadım normal desteksiz bi sütyen oluyo ya basit bişi ond aldım emzirme sütyenine baktım hiç begenmedim onu açana kadr debelenirim zaten her tarafımı açarım zaten
valla haklısın canım onu acana kadar:)):)) bende 1 tane aldım emzırme sutyenı zaten evde olucam valla bısı takmam sıcaktaa:))):):)
Ben yapamıyorum valla o kadar ağır iş. Zaten izin vermez velet bana.. Ben o gün mutfakta çok kaldım ama onda bile ara ara 10-15 dk. falan uzandım yoksa zaten belim kopuyor.. Valla o kadar yormayın kendinizi ne gerek var,zaten bebekten sonrada sakat kalmıycaz ya o zaman da yaparız..
ya geçmişi okurken dikkatimi çekti yazmadan duramadım.sen gerçek misin bacım???ya kaç haftalık hamilesin bütün bunları sen mi yaptın???ya ben hamile değilken bile duvar falan silemiyorum normal zamanda tebrik ederdim ama şu an kızdım sanayazık günah değil mi tatlım??hadi senden geçtim.allah korusun bebeğin sırf sen yorulduğun için erken gelse rahat edebilecek misin???eşin yok mu yanında ya da başka biri bu işleri yapcak???
ya da olmasın kimse anasını satayım b.k götürsün ev senden bebeğinden kıymetli mi???dikkat et kendine ve yay bacaklarını yat allahaşkına koltuğuna.yemek yap banyo yap yeter beahhhhh....
Ben yapamıyorum valla o kadar ağır iş. Zaten izin vermez velet bana.. Ben o gün mutfakta çok kaldım ama onda bile ara ara 10-15 dk. falan uzandım yoksa zaten belim kopuyor.. Valla o kadar yormayın kendinizi ne gerek var,zaten bebekten sonrada sakat kalmıycaz ya o zaman da yaparız..
valla haklısın canım onu acana kadar:)):)) bende 1 tane aldım emzırme sutyenı zaten evde olucam valla bısı takmam sıcaktaa:))):):)
baktım şöle bi kaldır bunu klipsini aç çocugun agzına ver diyene kadr bütün malı açıyon aten bide emzirme işin içine girdiğinden fiyatıda fırlatıyorlar nesi varsagiderim başka odaya orda emziririm ne yapıyım kayınvalidenin anında olcam zati
ayyyyy benımkıe konferansata ama bız kızımızı ozlemıstık yaaa gremek ıstıyoduk bu haftaaa
Birde evde çocuk olunca çok farklı oluyor, sürekli bir döküntü, istekler hiç bitmiyor.. Yemeğiydi, meyvesiydi, valla zor kızlar.. Çalışınca da çok yoruluyor insan tabi ama evdeki eskiği pek görmüyor, evde olunca elin hep işin üstünde oluyor.. Birde Ege nin annesi de maşallah hamarattı herhalde, baya bir yardımcıydı ona..
masallaahhh ay fmg dun bende anneme sordum karnim daha buyur mu diye
yani kendimi astim yaa
masalllaaahhh
dün biz ekledik yani bende ekledim kuzum çok tatlıısn amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... işey olmaz kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?