2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla helal olsun sana ne dıyım ama dıkkat et kendıne bak en rısklı haftalarımızzz.

calisan arkadaslardsn utanarak sunu yazmak istiyorum...
sabahlari heryerim agriyarak uyaniyorum ve hep yorgunum ve uykum var
sabah yataktan bile yorulmus olarak kalkiyorum
allah siz calisanlarin yardimcisi olsun ((

amin canım. valla 32'den sonrası kabus gibi oldu benim için de.
oturmakta güçlük çektiğim için akşamı zor ediyorum. kaburgalarım batıyo.
ama az kaldı şurda 3 gün.
allah hepimizin yardımcısı olsun.

hoşbulduk canım nasılsın varmı sancın

çok şükür bugün uyudum ama dün çok felakettim benim kız sabahları pek hareketli durmuyo yaramaz annesinin canını yakıyo sanki cırmık atıyo yaaa

ya yerlerı daraldı ondan sanırım artık oda rahat edmıyo yazık annesıı

anaaa masallah masallah cok hos cıkmssın tatlım

ayy channel kadini nereden bulucaksin cok zordur uzuldum ya

calisan arkadaslardsn utanarak sunu yazmak istiyorum...
sabahlari heryerim agriyarak uyaniyorum ve hep yorgunum ve uykum var
sabah yataktan bile yorulmus olarak kalkiyorum
allah siz calisanlarin yardimcisi olsun ((

kuzum sen yürüyüş yapmıyormusun yaa

valla helal olsun sana ne dıyım ama dıkkat et kendıne bak en rısklı haftalarımızzz.

anneme söyledim gelmedi kaynanam zaten burda diğil ısparta da onlar eşimde çok yoğun çalışıyo sadece pazar günleri yapıyoruz temizliği sobayı temizlicem zaman bile annem gelmedi sadece babam geldi babam temizledi neymiş hanımefendinin misafiri varmış misafir benden daha kıymetli ya benim sobamın temizleniceni taa ne zamandan biliyodu ama yapmadı işte istemiyorum da zaten gelmesin öteki kızına gitsin o hamileliğim den beri ilk defa 2 gün önce sordu kontrole gidiyomusun doğumun ne zaman diye

anaaa masallah masallah cok hos cıkmssın tatlım

sağol bebiş

fmg masallah sezıncıge yaaa kocaman olmus ama bende senı takıpteyım hatta bu daha nekadar buyuyebılırkı dıyorummm:)))

bu arada naptın lıeragı cnm?

aldım bir haftadır kullanıyorum. memnunum şimdilik. yeni çatlak oluşmadı ama eskiler aynen duruyor. doktorum keşke ampullerini alsaydın nasıl olsa çatlamışsın dedi.
jel bitince alırım artık. doğumdan sonra da kullanmaya devam :)

Gunaydiinn Kizlarr..
Ne guzel herkesssss buradaaaaaaaaaaaa

günaydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…