bende yaptım valla geçen hafta halıları sildim 2 tanesini annem e telefon açtım halı yıkama makinesini getirir misin diye ama getirmedi bende o sinirle giriştim halılara valla bugünde buzdolabını fln silicem temizlicem annemden medet ummuyorum zaten gelmesinde istemiyorum kendi işimi kendim görürüm ben allaha şükür dağ gibi kaynanam var ona söyleme me gerek bile yok kadın yapar hakkını yememek lazım ama onlarda çok yoruluyo çalışıyolar o yüzden seslenmiyorum eişmle birlikte yapacaklarımı yapıyorum ben
calisan arkadaslardsn utanarak sunu yazmak istiyorum...
sabahlari heryerim agriyarak uyaniyorum ve hep yorgunum ve uykum var
sabah yataktan bile yorulmus olarak kalkiyorum
allah siz calisanlarin yardimcisi olsun((
hoşbulduk canım nasılsın varmı sancın
çok şükür bugün uyudum ama dün çok felakettim benim kız sabahları pek hareketli durmuyo yaramaz annesinin canını yakıyo sanki cırmık atıyo yaaa
kızlr ne zamandır göbüş eklemiyorduk.
kendimi patlayacak gibi hissediyorum. bu göbek daha fazla nasıl büyür aklım almıyor. yanlara doğru yayılmaya başladım artık.
Eki Görüntüle 189373
34+5
pazartesi git ozaman. ben öyle yapıcam.
zor çok zor valla. birde evde sürekli yatıyo muamelesi görüyor insan.
sinir bozucu valla.
valla patlayacağımı düşünüyorum. okadar gerildim ki.
3,5 hafta daha var. pek büyüyyecek yer kalmadı gibi :)))))
sağol canikom sayfa hatırlıyomusun. bi bakıyım bende.[/QUOTEZ]
bende p.tesı gıdıcemm canımmm...
fmg masallah sezıncıge yaaa kocaman olmus ama bende senı takıpteyım hatta bu daha nekadar buyuyebılırkı dıyorummm:)))
bu arada naptın lıeragı cnm?
pazartesi git ozaman. ben öyle yapıcam.
zor çok zor valla. birde evde sürekli yatıyo muamelesi görüyor insan.
sinir bozucu valla.
valla patlayacağımı düşünüyorum. okadar gerildim ki.
3,5 hafta daha var. pek büyüyyecek yer kalmadı gibi :)))))
sağol canikom sayfa hatırlıyomusun. bi bakıyım bende.[/QUOTEZ]
bende p.tesı gıdıcemm canımmm...
fmg masallah sezıncıge yaaa kocaman olmus ama bende senı takıpteyım hatta bu daha nekadar buyuyebılırkı dıyorummm:)))
valla helal olsun sana ne dıyım ama dıkkat et kendıne bak en rısklı haftalarımızzz.
valla haklısın canım onu acana kadar:)):)) bende 1 tane aldım emzırme sutyenı zaten evde olucam valla bısı takmam sıcaktaa:))):):)
Valla bende ilk bebekte emzirme sütyeni iki tane almıştım ve hiç rahat edemedim.. Çok zor onla emzirmek.. Birde sıcak tutuyor, kat kat bişi.. Onun yerine gidip doremiden mi ne 2-3 tl ye penye sütyen almıştım onla çok rahat ettim.. Şimdi de ev iççin yarım sporcu atleti tarzı şeyler varya pazarda satılıyor, onlardan aldım, tanesi 3 tl.. Ev için bol bol penye almak lazım zaten insan süt kokuyor, sürekli yıkamak gerekiyor sütyenleri.. ucuz olsun çok olsun bence
ya ben eskıden bana bısı olmaz derdım ama artık hıııııcc umrumda degıl valla kalırsa kalsınn sonra benımde cok kalcam agrıyor bıraz temızlık yapınca.....
ya temızlıge gıden bayanımda gıttı zaten sureklı bı eve gıtcekmıss bakalım napcamm
valla helal olsun sana ne dıyım ama dıkkat et kendıne bak en rısklı haftalarımızzz.
Ben halıları yıkamaya verdim, halılar silinince iyi olmuyor ya.. Çokta uyguna yıkıyorlar ne uğraştın arkadaşım.
ayy channel kadini nereden bulucaksin cok zordur uzuldum ya
bı kac kısıye dedım ama benım kadınım superdı anahtar verıyodum bakalım ınsallah ıyı bırını bulurum
ya yerlerı daraldı ondan sanırım artık oda rahat edmıyo yazık annesıı
kuzum sen yürüyüş yapmıyormusun yaa
ayy channel kadini nereden bulucaksin cok zordur uzuldum ya
bı kac kısıye dedım ama benım kadınım superdı anahtar verıyodum bakalım ınsallah ıyı bırını bulurum
Valla benim kadında iyi ama çok hoyrat kırmadığı yer kalmadı.. Sinir luyorum ama sesimi çıkarmıyorum çünkü şu an çok ihtiyacım var..
Ben halıları yıkamaya verdim, halılar silinince iyi olmuyor ya.. Çokta uyguna yıkıyorlar ne uğraştın arkadaşım.
yaaa bende vericem yıkamacıya ama bu iki halım çok felaket olmuştu o yüzden sildim çok da büyük değiller zaten önümüzdeki hafta fln vericem bende
anaaa masallah masallah cok hos cıkmssın tatlım
Gunaydiinn Kizlarr..
Ne guzel herkesssss buradaaaaaaaaaaaa
fatmacim yapiyordum ama son bir haftadir alt karnimda o kadar baski var ki cok kisa yuruyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?