2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya annende supermıs canımm ama bosverrr.. benımde kayınvalıdeım dıokı gecen ya yapma utu felan eee dedım kım yapcak pekıııı:))
valla bnm annem aksam dıyor keske yakın olsam gelırdım dıyee amaa taaa almanyada:)

beğendiysen adamın telefonunu veriyim. kargo yapar sana.

değişik olduğu için hoşuma gitti eşim de çok beğendi.
hemen karar verdik zaten :)

kız ben burda kime veriyim onu burdakiler anlamaz osmaniyedede zaten köyde olucam yada yaylada.. bunları versem suratıma bakarlar bön bön

benimde hareketlerim inanılmaz kısıtlandı.. geceleri wc ye kalkmak işkence.. karnım hep sert taş gibi.. bazen vajinaya sancı girip çıkıo .. son 3 hafta hadi hayırlısı bakalım..:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

harikaaaaaaaaaaa
cok guzel yaaaaa hic gormedim boyle model masallahhhhhhhh

beğendiğinize çok sevindim :)

çok güzzel tatlım yaa nerdenbuldun mavısıde varmı seker

var canım. aksarayda bir yerde buldum.

kız ben burda kime veriyim onu burdakiler anlamaz osmaniyedede zaten köyde olucam yada yaylada.. bunları versem suratıma bakarlar bön bön

anladım tatlım :)

gule gule kullan canımmm. bazen eskılerıde gecırıyormus sanırımm cunlu senınkıler daha yenı olustuuu. bende varyaa butun vucuduma xuruyorum abım 2 tane daha verdı:)

bizim personel dairesi ile görüştüm doğum sonrası süt izni ile ilgili bana da 1.5 saat dediler malesef

ücretsiz izin hakkımız da 1 seneymiş.

güzel haber vermek isterdim ama...

bizim personel dairesi ile görüştüm doğum sonrası süt izni ile ilgili bana da 1.5 saat dediler malesef

tüm 4b liler için öle galiba pis ........ler

tam boşveriyorum yeni bi olay oluyo yine canımı sıkıyo öteki kızı pek kıymete bindi oda hamile 2 nci onun allah versin hiç baba evinden çıkmaz bende aksine hiç gitmem ayda yılda 1 giderim herkez şimdi arkamdan diyomuş merve niye hiç gelmiyo fln diye öteki hep ordaya ben yokum milletin tuhafına gidiyo tabi hayır yani akıl var mantık var ben hiç baba evinden çıkmıcaksam niye evlendim dimi

ya banada aynısı oluyo canım dr sordum normal dedı benımde 3 hafta kaldı bakaımhayırlısı tatlım

bişe sorcam kızlar ya sımdı benım 2 cm acılmam olmus ya bu 2 cm acılma normal mı yoksa dogum yaklastımı demek oluyor

normal canım 4 cm den once yaklastı sayılmaz dıye bılıyorum ama yınede sureklı doktorunla ırtıbat halınde ol canım

kızlar günaydın nasılsınız?
sabah işe geldiğimde kapılarda turnike oluyor ya, kartımı okuttum turnikeden tam geçerken aptal turnike takıldı ve ben tabi geçicem düşüncesiyle karnımı biraz zorladım istemeden. çok canım sıkıldı yaa, bebeğe bişey olur mu? geldim oturdum hareket ediyor ama çok korktum. doktorumu mu arasam diye düşünüyorum..

ya nası bı ıs bu 4-b lıler ıcın bı sene memurlar ıcın 2 sene benımkı kadrolu ıscıler ıcın 6 ay ucretsız ızınn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…