çok tatlıııııııııııııııııııııııı bende istiyoruuuuuuuuuuuuum:84::84:
harikaaaaaaaaaaa
cok guzel yaaaaa hic gormedim boyle model masallahhhhhhhh
anneme söyledim gelmedi kaynanam zaten burda diğil ısparta da onlar eşimde çok yoğun çalışıyo sadece pazar günleri yapıyoruz temizliği sobayı temizlicem zaman bile annem gelmedi sadece babam geldi babam temizledi neymiş hanımefendinin misafiri varmış misafir benden daha kıymetli ya benim sobamın temizleniceni taa ne zamandan biliyodu ama yapmadı işte istemiyorum da zaten gelmesin öteki kızına gitsin o hamileliğim den beri ilk defa 2 gün önce sordu kontrole gidiyomusun doğumun ne zaman diye
Valla bende ilk bebekte emzirme sütyeni iki tane almıştım ve hiç rahat edemedim.. Çok zor onla emzirmek.. Birde sıcak tutuyor, kat kat bişi.. Onun yerine gidip doremiden mi ne 2-3 tl ye penye sütyen almıştım onla çok rahat ettim.. Şimdi de ev iççin yarım sporcu atleti tarzı şeyler varya pazarda satılıyor, onlardan aldım, tanesi 3 tl.. Ev için bol bol penye almak lazım zaten insan süt kokuyor, sürekli yıkamak gerekiyor sütyenleri.. ucuz olsun çok olsun bence
Ben halıları yıkamaya verdim, halılar silinince iyi olmuyor ya.. Çokta uyguna yıkıyorlar ne uğraştın arkadaşım.
oykummm sayı bak aklıma ne geldı boya ıcın usta varyaa 1500 ıstedı bızdennn::):):) bıraz pahalı geldı bizede baska bırıne yaptırdık ama adam cok ıyı ıs yaptı cnnmm. tesekkur ederım yınede cok cnmmm.
bende halıları bgn verıcemm hepsını topladım esımde sınır oluyo su halıları ser artık dıye:)
beğendiysen adamın telefonunu veriyim. kargo yapar sana.
değişik olduğu için hoşuma gitti eşim de çok beğendi.
hemen karar verdik zaten :)
yaaa bende vericem yıkamacıya ama bu iki halım çok felaket olmuştu o yüzden sildim çok da büyük değiller zaten önümüzdeki hafta fln vericem bende
bende verdım canım pazarda temızlıkcı gelıyo ondan sonra dogursamda olur sorun degıl :)))
harikaaaaaaaaaaa
cok guzel yaaaaa hic gormedim boyle model masallahhhhhhhh
çok güzzel tatlım yaa nerdenbuldun mavısıde varmı seker
kız ben burda kime veriyim onu burdakiler anlamaz osmaniyedede zaten köyde olucam yada yaylada.. bunları versem suratıma bakarlar bön bön
sağol bebiş
aldım bir haftadır kullanıyorum. memnunum şimdilik. yeni çatlak oluşmadı ama eskiler aynen duruyor. doktorum keşke ampullerini alsaydın nasıl olsa çatlamışsın dedi.
jel bitince alırım artık. doğumdan sonra da kullanmaya devam :)
günaydın...
beğendiğinize çok sevindim :)
var canım. aksarayda bir yerde buldum.
anladım tatlım :)
bizim personel dairesi ile görüştüm doğum sonrası süt izni ile ilgili bana da 1.5 saat dediler malesef
ücretsiz izin hakkımız da 1 seneymiş.
güzel haber vermek isterdim ama...
ya annende supermıs canımm ama bosverrr.. benımde kayınvalıdeım dıokı gecen ya yapma utu felan eee dedım kım yapcak pekıııı:))
valla bnm annem aksam dıyor keske yakın olsam gelırdım dıyee amaa taaa almanyada:)
benimde hareketlerim inanılmaz kısıtlandı.. geceleri wc ye kalkmak işkence.. karnım hep sert taş gibi.. bazen vajinaya sancı girip çıkıo .. son 3 hafta hadi hayırlısı bakalım..:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bişe sorcam kızlar ya sımdı benım 2 cm acılmam olmus ya bu 2 cm acılma normal mı yoksa dogum yaklastımı demek oluyor
ya annende supermıs canımm ama bosverrr.. benımde kayınvalıdeım dıokı gecen ya yapma utu felan eee dedım kım yapcak pekıııı:))
valla bnm annem aksam dıyor keske yakın olsam gelırdım dıyee amaa taaa almanyada:)
oykummm sayı bak aklıma ne geldı boya ıcın usta varyaa 1500 ıstedı bızdennn::):):) bıraz pahalı geldı bizede baska bırıne yaptırdık ama adam cok ıyı ıs yaptı cnnmm. tesekkur ederım yınede cok cnmmm.
bende halıları bgn verıcemm hepsını topladım esımde sınır oluyo su halıları ser artık dıye:)
Ohaaaaa çok fiyat vermiş.. Biraz pahalıydı zaten o ama abartmış bence... Sen ustadan memnun kaldıysan bende senden onun telini alayım.. Seneye bende yaptırcam bulunsun teli.. Ben geçen hafta yolladım valla böyle çok mutluyum ben halı malı sevmiyorum..
bizim personel dairesi ile görüştüm doğum sonrası süt izni ile ilgili bana da 1.5 saat dediler malesef
ücretsiz izin hakkımız da 1 seneymiş.
güzel haber vermek isterdim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?