kızlar günaydın nasılsınız?
sabah işe geldiğimde kapılarda turnike oluyor ya, kartımı okuttum turnikeden tam geçerken aptal turnike takıldı ve ben tabi geçicem düşüncesiyle karnımı biraz zorladım istemeden. çok canım sıkıldı yaa, bebeğe bişey olur mu? geldim oturdum hareket ediyor ama çok korktum. doktorumu mu arasam diye düşünüyorum..
Canım geçmiş olsun ama o kadardan bişey olmaz bence.. SEn yine de için rahat etsin diye ara ama sonuçta bebek suyun içinde o kadar darbeden etkilenmez bence..
ya annende supermıs canımm ama bosverrr.. benımde kayınvalıdeım dıokı gecen ya yapma utu felan eee dedım kım yapcak pekıııı:))
valla bnm annem aksam dıyor keske yakın olsam gelırdım dıyee amaa taaa almanyada:)
Ohaaaaa çok fiyat vermiş.. Biraz pahalıydı zaten o ama abartmış bence... Sen ustadan memnun kaldıysan bende senden onun telini alayım.. Seneye bende yaptırcam bulunsun teli.. Ben geçen hafta yolladım valla böyle çok mutluyum ben halı malı sevmiyorum..
ya oykum noldu bılıomusn bu yaptırdıgımız adam 1000 ıstedı ama bızım adam hıc pazarlık yapmadı emek hakkıymıs hemen tamam dedı.. sonra bende mızırdadım 1 kısıye daha gosterelım felan dıye otekı ustayı cagırdık adam 1,500 deyınce ben sustumm kapadım cenemı:)):)
4 gunde bıtırdı ama cok temız ış yaptı evde boya lekesı yokk adam heraksam gıderken evı supurup temız bıratı bıze.. sadece tek basına yaptıgı ıcın 4 gun surduu...
bende verdım canım pazarda temızlıkcı gelıyo ondan sonra dogursamda olur sorun degıl :)))
tam boşveriyorum yeni bi olay oluyo yine canımı sıkıyo öteki kızı pek kıymete bindi oda hamile 2 nci onun allah versin hiç baba evinden çıkmaz bende aksine hiç gitmem ayda yılda 1 giderim herkez şimdi arkamdan diyomuş merve niye hiç gelmiyo fln diye öteki hep ordaya ben yokum milletin tuhafına gidiyo tabi hayır yani akıl var mantık var ben hiç baba evinden çıkmıcaksam niye evlendim dimi
slmmmmm kızlar nasılsınız bakalımmmmmm :80::80::80:
sabah işe geldiğimde kapılarda turnike oluyor ya, kartımı okuttum turnikeden tam geçerken aptal turnike takıldı ve ben tabi geçicem düşüncesiyle karnımı biraz zorladım istemeden. çok canım sıkıldı yaa, bebeğe bişey olur mu? geldim oturdum hareket ediyor ama çok korktum. doktorumu mu arasam diye düşünüyorum..
bizim dogumlar ne zaman olucak acabaa
mayis annelerinin cogu dogurdu siramiz gelioooooooo
bende vericem haftaya veririm heralde haftaya zaten kayınvalideler tekrar gelicek işleri var burda hemde birkaç eksik var onları alırız biraz sıkıştık bu ara arabaydı fln o yüzden arıza çıkmasaydı iyiydik ama oldu işte
tatlım takma kafana canım hersey yoluna gırer zamanla
yok canım bişi olmamıştır ben dr da sıra beklerken kadının biri karnınn üzerne yatıyomuşezilirmi diye soruyodu doktor kahkaha ata ata sen çocugu ezemezsin bişey olmamıştır ama dikkat et demişti
canım bısey olmaz bende sandalyeye carptım bısey olmaz canım benımarkadasın kızı kadının karnının ustune zıplamıs masallahı var sımdı bebegının bısey olmaz canım
öyle yapmaya çalışıyorum canım ama olmuyo işte aynısını senin annen yapsa sen naparsın bakalım cuma günü gelicek mi babam her cuma gelir bana bakalım gelicek mi hanımefendi
günaydın arkadaşlarrrr
yarın haftalık kontrolümüz var bakalım kızımız son 1 haftada şımarmış mııı....
hava da bildiğiniz sonbahar havası böyle giderse korkarım kız doğduğunda kar yağacak tööbe töbe
hosgeldınnn calıskannn annemısde gelmıssssssssss:):)
yok canım bişi olmamıştır ben dr da sıra beklerken kadının biri karnınn üzerne yatıyomuşezilirmi diye soruyodu doktor kahkaha ata ata sen çocugu ezemezsin bişey olmamıştır ama dikkat et demişti
deli karı yorgunluktan çöktün kladın sandık geçmişi oku herkes sana ateş püskürdü
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
canım bısey olmaz bende sandalyeye carptım bısey olmaz canım benımarkadasın kızı kadının karnının ustune zıplamıs masallahı var sımdı bebegının bısey olmaz canım
hos geldın herkül herkes senı konusuyo burda bacım masallah sana yapma bıdaha boyle seyler
evettttt ınsallahhhh
üzülme tatlım benım
hos buldukkkkk amanın herkesın benı bır dovmedıgı kalmıskız neyapım esım anlamaz kadın tutacam oda bu benım yaptıklarıma gırmıyor ev koksunmu yaptım ıstee kımsem yokkı burda kaynanam gelecek evı pıs goremesde görse en basta kocama fıtler benı annemde gelecekte ne zamana gelır allah bılır
gelmezsede gelmesın ne yapalım sen suan bebegını dusun baska bısey dusunme canım tamam lutfen
tamam olmus bı kere daha yapma yat kalkma canım benım bebıse yazık anası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?