2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun ama o kadardan bişey olmaz bence.. SEn yine de için rahat etsin diye ara ama sonuçta bebek suyun içinde o kadar darbeden etkilenmez bence..

Canım geçmiş olsun ama o kadardan bişey olmaz bence.. SEn yine de için rahat etsin diye ara ama sonuçta bebek suyun içinde o kadar darbeden etkilenmez bence..

sağol canım ya, insan çok rahatsız oluyor acaba bişey oldu mu diye.. ben bi arayayım o zaman doktorumu yine de..

bende verdım canım pazarda temızlıkcı gelıyo ondan sonra dogursamda olur sorun degıl :)))

bende vericem haftaya veririm heralde haftaya zaten kayınvalideler tekrar gelicek işleri var burda hemde birkaç eksik var onları alırız biraz sıkıştık bu ara arabaydı fln o yüzden arıza çıkmasaydı iyiydik ama oldu işte

tatlım takma kafana canım hersey yoluna gırer zamanla

yok canım bişi olmamıştır ben dr da sıra beklerken kadının biri karnınn üzerne yatıyomuşezilirmi diye soruyodu doktor kahkaha ata ata sen çocugu ezemezsin bişey olmamıştır ama dikkat et demişti

slmmmmm kızlar nasılsınız bakalımmmmmm :80::80::80:

deli karı yorgunluktan çöktün kladın sandık geçmişi oku herkes sana ateş püskürdü

canım bısey olmaz bende sandalyeye carptım bısey olmaz canım benımarkadasın kızı kadının karnının ustune zıplamıs masallahı var sımdı bebegının bısey olmaz canım

slmmmmm kızlar nasılsınız bakalımmmmmm :80::80::80:

hos geldın herkül herkes senı konusuyo burda bacım masallah sana yapma bıdaha boyle seyler
bizim dogumlar ne zaman olucak acabaa
mayis annelerinin cogu dogurdu siramiz gelioooooooo

evettttt ınsallahhhh

üzülme tatlım benım

günaydın arkadaşlarrrr
yarın haftalık kontrolümüz var bakalım kızımız son 1 haftada şımarmış mııı....
hava da bildiğiniz sonbahar havası böyle giderse korkarım kız doğduğunda kar yağacak tööbe töbe

yok canım bişi olmamıştır ben dr da sıra beklerken kadının biri karnınn üzerne yatıyomuşezilirmi diye soruyodu doktor kahkaha ata ata sen çocugu ezemezsin bişey olmamıştır ama dikkat et demişti

canım bısey olmaz bende sandalyeye carptım bısey olmaz canım benımarkadasın kızı kadının karnının ustune zıplamıs masallahı var sımdı bebegının bısey olmaz canım

sağolun kızlar yaa, doktorumu aradım o da dedi bu kadar darbeyle bişey olmaz dedi suyun içinde olduğu için. kanama vs su gelmesi falan olursa hemen ara dedi. of gıcık oluyorum bu işyerlerinin girişlerine zaten. bundan sonra arabaların gidip geldiği yerden geçicem ne derlerse desinler.

öyle yapmaya çalışıyorum canım ama olmuyo işte aynısını senin annen yapsa sen naparsın bakalım cuma günü gelicek mi babam her cuma gelir bana bakalım gelicek mi hanımefendi

gelmezsede gelmesın ne yapalım sen suan bebegını dusun baska bısey dusunme canım tamam lutfen

hoşgeldin

off şu parti arabalarına gıcık oluyorum odadakielr sürekli birine laf ediyo yaa gıcıklar

hosgeldınnn calıskannn annemısde gelmıssssssssss:):)

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

hos buldukkkkk amanın herkesın benı bır dovmedıgı kalmıs kız neyapım esım anlamaz kadın tutacam oda bu benım yaptıklarıma gırmıyor ev koksunmu yaptım ıstee kımsem yokkı burda kaynanam gelecek evı pıs goremesde görse en basta kocama fıtler benı annemde gelecekte ne zamana gelır allah bılır

Son düzenleme:

tamam olmus bı kere daha yapma yat kalkma canım benım bebıse yazık anası

gelmezsede gelmesın ne yapalım sen suan bebegını dusun baska bısey dusunme canım tamam lutfen

amaaaann çok ta tın isterse bir ömür gelmesin kendi bilir doğumda bile çağırmıcam kız banane arasın sorsun herşeyi benden mi duysun allah allah biraz düşünme yeteneği varsa arar halimi hatrımı sorar dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…