hoşgeldin
off şu parti arabalarına gıcık oluyorum odadakielr sürekli birine laf ediyo yaa gıcıklar
amaaaann çok ta tın isterse bir ömür gelmesin kendi bilir doğumda bile çağırmıcam kız banane arasın sorsun herşeyi benden mi duysun allah allah biraz düşünme yeteneği varsa arar halimi hatrımı sorar dı
zaten dun onada cok üzüldum ıs halındeyken hıc kıpramadı bıyere oturu versem hemen baslıyor yavrum oynamaya
partı arabaları ney canım
minibüs oluyo ya bangır bangır müzik konuşma vs çalıp duruyo yaa dk da biri müd. önünden geçiyo birileride karşı partidense bi yorum yapıo
ohhh ıyı yaparsın bacım sallama amann
bugun ona bı hedıye ver hıc kalma onune meyve doldur ye iç otur hareket etsınkı gelıssın canım
merak etme iş yapsamda yememden gerı degılm bacım beslıom ben kuzumuuuuu
amaaaann çok ta tın isterse bir ömür gelmesin kendi bilir doğumda bile çağırmıcam kız banane arasın sorsun herşeyi benden mi duysun allah allah biraz düşünme yeteneği varsa arar halimi hatrımı sorar dı
hos buldukkkkk amanın herkesın benı bır dovmedıgı kalmıskız neyapım esım anlamaz kadın tutacam oda bu benım yaptıklarıma gırmıyor ev koksunmu yaptım ıstee kımsem yokkı burda kaynanam gelecek evı pıs goremesde görse en basta kocama fıtler benı annemde gelecekte ne zamana gelır allah bılır
arkadaslar saka maka 3 vey a4 haftamız kaldı cogumuzun donup gerıye bakınca nasıl gectı 9 ay ınanılır gıbı degıl ya degılmı bana cok ılgınc gelıyo
oyy oyyy kuzu kız onlar daha kuzu kuzu
kesinlikle canım ya ben de sürekli bunu düşünüyorum, ne çabuk geçti diyorum. özellikle 20den sonrası acayip hızlıydı :) gerçi benim daha var inşallah, bebeğim zamanında gelsin lütfen :))
günaydın kızlar.sanırım benim bebişler haftaya alınacak.hafif hafif sancılarım başladı.pazartesi kontrolüm var.o güne kadar dayanabilsem bari.ele avuca gelsinler istiyorum.sizlerde durumlar nasıl sancısı olan var mı?
ben askıtomu guzel kızımı heder edermıyım esımde gelmıs aksam sen kızımımı calıstırdın dıo senı calıstırsam kabul edecekmıydın dıom ısın ıcınde kızım varsa yapardım tabı dıo uyus seyyy
saka maka varya kalcalarım agrıyor kollarım agrıyor yaaa hamlamısım demekkı bayaaa :26:
Selam Kızlar Nasılsınız sabahtan beri girecem telefon trafiğinden giremedim.Geçmişide okumadım şimdi okurum
Dün doktorum herşey nromal bebek baya büyümüş haftaya sezaryan yapacağım artık dedi kanlarımı verdim anestesistle görüştüm ,pazartesi gel birkaç gün sonraya gün belirleriz dedi.Genel yada epudurale ben karar verecekmişim kafam çok karıştı dündenberi heyacan kapladı
masallah tatlım ıyı olmana sevındım epıdoral ol derım ben bebgının ılk sesını duyarsın gorursun normal dogum gıbı oluyomus oyle dedıler ben epıdural ıstıyorum ınsallahSelam Kızlar Nasılsınız sabahtan beri girecem telefon trafiğinden giremedim.Geçmişide okumadım şimdi okurum
Dün doktorum herşey nromal bebek baya büyümüş haftaya sezaryan yapacağım artık dedi kanlarımı verdim anestesistle görüştüm ,pazartesi gel birkaç gün sonraya gün belirleriz dedi.Genel yada epudurale ben karar verecekmişim kafam çok karıştı dündenberi heyacan kapladı
Selam Kızlar Nasılsınız sabahtan beri girecem telefon trafiğinden giremedim.Geçmişide okumadım şimdi okurum
ınsallah canım bende zamanında gelmesını ıstıyorum ama bu aralar sureklı sancı gırıyo korkuyorum acıkcası su pazar temızlıkcı gelsın gıtsın ondan sonrası allah kerım :))
hadı ya kac haftalıksın sen kardes:26:
agrımazmı kız agırı tabı kızın dıyodur ne hamarat annem varr
yangını var yangını var ben yanıyoruuuuuuuuuuuuuuuuummm :84:
kader arkadaşım...bakarsın haftaya beraber gireriz doğuma.epidural düşünüyorum ben.sanada tavsiye ederim.ilk doğumum genel anesteziydi kendime gelmem akşamı buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?