2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh ıyı yaparsın bacım sallama amann

zaten dun onada cok üzüldum ıs halındeyken hıc kıpramadı bıyere oturu versem hemen baslıyor yavrum oynamaya

bugun ona bı hedıye ver hıc kalma onune meyve doldur ye iç otur hareket etsınkı gelıssın canım

arkadaslar saka maka 3 vey a4 haftamız kaldı cogumuzun donup gerıye bakınca nasıl gectı 9 ay ınanılır gıbı degıl ya degılmı bana cok ılgınc gelıyo

canım sen canını sıkma,sorun ne bilmiyorum ama annendir, aranızı düzeltin bak anneler günü geliyor. bak bebeğin olacak, aranız kötü olsa üzülmez misin..eminim seni çok seviyordur. bu dünyada en saf sevgi anne sevgisidir. kin besleyemez hiçbir anne..sen onun canısın emin ol..

fıstık ben de sen gibiyim, kirli görünce deli oluyorum ama şurda çok az kaldı az daha dayan görmezden gel biliyorum kolay değil ama inanki tehlikeli fazla hareket. bebeğin kilosunu bile etkiliyormuş. ben yerdeki tozları görmiim diye başımı yukarı kaldırıp yürüyorum evde ama napiim bebeğim için yormuyorum kendimi. 2 ay sonra zaten normale dönecek vücudumuz. arada eşim süpürüyor, siliyor sağolsun. salı günü de kadın gelecek. bi pisliği gitsin evin, sonra da haziranda tekrar alıcam halıları da yıkamaya göndericem.

arkadaslar saka maka 3 vey a4 haftamız kaldı cogumuzun donup gerıye bakınca nasıl gectı 9 ay ınanılır gıbı degıl ya degılmı bana cok ılgınc gelıyo

kesinlikle canım ya ben de sürekli bunu düşünüyorum, ne çabuk geçti diyorum. özellikle 20den sonrası acayip hızlıydı :) gerçi benim daha var inşallah, bebeğim zamanında gelsin lütfen :))

günaydın kızlar.sanırım benim bebişler haftaya alınacak.hafif hafif sancılarım başladı.pazartesi kontrolüm var.o güne kadar dayanabilsem bari.ele avuca gelsinler istiyorum.sizlerde durumlar nasıl sancısı olan var mı?

oyy oyyy kuzu kız onlar daha kuzu kuzu

ben askıtomu guzel kızımı heder edermıyım esımde gelmıs aksam sen kızımımı calıstırdın dıo senı calıstırsam kabul edecekmıydın dıom ısın ıcınde kızım varsa yapardım tabı dıo uyus seyyy

saka maka varya kalcalarım agrıyor kollarım agrıyor yaaa hamlamısım demekkı bayaaa :26:

Selam Kızlar Nasılsınız sabahtan beri girecem telefon trafiğinden giremedim.Geçmişide okumadım şimdi okurum
Dün doktorum herşey nromal bebek baya büyümüş haftaya sezaryan yapacağım artık dedi kanlarımı verdim anestesistle görüştüm ,pazartesi gel birkaç gün sonraya gün belirleriz dedi.Genel yada epudurale ben karar verecekmişim kafam çok karıştı dündenberi heyacan kapladı

kesinlikle canım ya ben de sürekli bunu düşünüyorum, ne çabuk geçti diyorum. özellikle 20den sonrası acayip hızlıydı :) gerçi benim daha var inşallah, bebeğim zamanında gelsin lütfen :))

ınsallah canım bende zamanında gelmesını ıstıyorum ama bu aralar sureklı sancı gırıyo korkuyorum acıkcası su pazar temızlıkcı gelsın gıtsın ondan sonrası allah kerım :))

hadı ya kac haftalıksın sen kardes :26:

agrımazmı kız agırı tabı kızın dıyodur ne hamarat annem varr

haftaya dogummu var sımdıı ay cok heycanlandım ben

masallah kuzuya saglıgıyla gelsın ınsallah yavrum benım ya yıne kızdrmadı senı 34 ten once gelmedı goruyonmu

masallah tatlım ıyı olmana sevındım epıdoral ol derım ben bebgının ılk sesını duyarsın gorursun normal dogum gıbı oluyomus oyle dedıler ben epıdural ıstıyorum ınsallah

kader arkadaşım...bakarsın haftaya beraber gireriz doğuma.epidural düşünüyorum ben.sanada tavsiye ederim.ilk doğumum genel anesteziydi kendime gelmem akşamı buldu.

alıssn teyzesı karnım da

AYYYY kızlar su kraldakı hande yenerle sınan akcılın sarkısı cok guzel ya benım cok hosuma gıtyo

kader arkadaşım...bakarsın haftaya beraber gireriz doğuma.epidural düşünüyorum ben.sanada tavsiye ederim.ilk doğumum genel anesteziydi kendime gelmem akşamı buldu.

saglıklarıyla gelsınlerde amannnnnnnnnnnnnn gelsınler yavas yavas yaaaaaaaaaa bende cok heycanlanıom hayırlısı olsun bencede epidural dan cok memnun arkadasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…