2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsn karakan.iyice düşün hangisinde rahat ederim diyosan öyle olsun anestezin.bu arada senin bebiş kaç kilo olmuş????GERÇİ BAYAĞI TOMBİKTİ HATIRLADIĞIM KADARIYla?????????

Allahhhh bebeklerimiz geliyor 2+1 3 taneeee birdeeeenn
ayy çok heyecanlı yaa, böyle planlı olunca heyecan daha da yüksek olur herhalde :) düşünsene bi önceki gece uyuyamaz heralde insan :))

haftaya dogummu var sımdıı ay cok heycanlandım ben

masallah kuzuya saglıgıyla gelsın ınsallah yavrum benım ya yıne kızdrmadı senı 34 ten once gelmedı goruyonmu

masallah tatlım ıyı olmana sevındım epıdoral ol derım ben bebgının ılk sesını duyarsın gorursun normal dogum gıbı oluyomus oyle dedıler ben epıdural ıstıyorum ınsallah

kader arkadaşım...bakarsın haftaya beraber gireriz doğuma.epidural düşünüyorum ben.sanada tavsiye ederim.ilk doğumum genel anesteziydi kendime gelmem akşamı buldu.

evet daha dursa duracakta doktor maaşallah artık 40 haftalığa yaklaşmış gelişimi alalım dedi ,stres bastı evert düne kadar genel düşünüyodumşimdi bakalım hayırlısı doğuma giderken karar veririm .haftalarımızda aynı aynı gün doğururmusuz ..

bogazım midem yanıyo yaaaa:84:

karakaaaaaaaaaaaaaaaaan maşallah kız çok sevindim hafataya demek haa vaybee tuhaf oldum kız böle diyince

gecmıs olsuncanım benımde yanıyo kalbım agrımas cok mutlu olucam arada kalbıme sancı gırıyo o benı korkutuyo nefesım kesılıyo :44::44::44:

allah esırgesın yaaaaaa masallah kuzuya sıkma canını ne guzel ıste kuzum sıtres yapma ay bebek gelıooo

Son düzenleme:
hım 37demı alıcak bacım sımdı

36+? tam olarak günüm belli diil.pazartesi 36 olucam.takib eden günlerden hangisi olur bilemiyorum.doktorun programına bağlı.ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.iyice baskı yapmaya başladılar.ani hareketleri var.ikisi birden hareket etmeye başlayınca nefesim kesiliyo.

bogazım midem yanıyo yaaaa:84:

karakaaaaaaaaaaaaaaaaan maşallah kız çok sevindim hafataya demek haa vaybee tuhaf oldum kız böle diyince

Kız valla bende tuhaf oldum böyle iyidik bayada alışmıştım bebek ben ve kanepeye .......:)))) pazartesi gidecem ciğer geliştirici vuracak kan sonuçlarım çıkacak birkaç güne doğum günü verecek ,sağsalim doğuralım sıra size gelsin inşallah

masallah tatlım masalllah

nıyeyse dınledıgım zaman rahatlıom kız handeyı severım ben

bencede guzel olmus

Son düzenleme:
ay çok komik olur heralde yaa, benim oğluşum da kaburgalarımı oyuyor bazen, ellerini mi neresini sokuyorsa resmen oyuk açar gibi 2 tane birden olunca nasıl olur bilmiyorum hakkaten :)) ama çok tatlı yaa bi seferde 2 bebek. zor ama çok güzel. eşim de hep ikiz olsa diyodu, olsa çok mutlu olurdu heralde :)) cinsiyetleri ne canım?

karakan yaaa birimize telefonunu ver, ben çok merak ederim seni.. annen gelecek demi, bişeye ihtiyacın olur mu acaba.. ben hemen gelirim bak, yanındayım..canım arkadaşım yaa valla senden daha çok heyecanlandım sanki bundan sonra o kanepede beraber oturacaksınız ay çok duygulandım

hayırlısı olsn karakan.iyice düşün hangisinde rahat ederim diyosan öyle olsun anestezin.bu arada senin bebiş kaç kilo olmuş????GERÇİ BAYAĞI TOMBİKTİ HATIRLADIĞIM KADARIYla?????????

sağol canım doktor o gün ne istiyorsan onu yaparız şimdiden sıkma kendini dedi. 3.850 gr canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…