alıssn teyzesı karnım da
AYYYY kızlar su kraldakı hande yenerle sınan akcılın sarkısı cok guzel ya benım cok hosuma gıtyo
Selam Kızlar Nasılsınız sabahtan beri girecem telefon trafiğinden giremedim.Geçmişide okumadım şimdi okurum
Dün doktorum herşey nromal bebek baya büyümüş haftaya sezaryan yapacağım artık dedi kanlarımı verdim anestesistle görüştüm ,pazartesi gel birkaç gün sonraya gün belirleriz dedi.Genel yada epudurale ben karar verecekmişim kafam çok karıştı dündenberi heyacan kapladı
ne oldu fatmam neren yanıyo bacımmmm
günaydın kızlar.sanırım benim bebişler haftaya alınacak.hafif hafif sancılarım başladı.pazartesi kontrolüm var.o güne kadar dayanabilsem bari.ele avuca gelsinler istiyorum.sizlerde durumlar nasıl sancısı olan var mı?
Selam Kızlar Nasılsınız sabahtan beri girecem telefon trafiğinden giremedim.Geçmişide okumadım şimdi okurum
Dün doktorum herşey nromal bebek baya büyümüş haftaya sezaryan yapacağım artık dedi kanlarımı verdim anestesistle görüştüm ,pazartesi gel birkaç gün sonraya gün belirleriz dedi.Genel yada epudurale ben karar verecekmişim kafam çok karıştı dündenberi heyacan kapladı
hadı ya kac haftalıksın sen kardes:26:
escol canım 36 haftalık olucam...
ne oldu fatmam neren yanıyo bacımmmm
hadı ya kac haftalıksın sen kardes:26:
escol canım 36 haftalık olucam...
haftaya dogummu var sımdıı ay cok heycanlandım ben
masallah kuzuya saglıgıyla gelsın ınsallah yavrum benım ya yıne kızdrmadı senı 34 ten once gelmedı goruyonmu
masallah tatlım ıyı olmana sevındım epıdoral ol derım ben bebgının ılk sesını duyarsın gorursun normal dogum gıbı oluyomus oyle dedıler ben epıdural ıstıyorum ınsallah
kader arkadaşım...bakarsın haftaya beraber gireriz doğuma.epidural düşünüyorum ben.sanada tavsiye ederim.ilk doğumum genel anesteziydi kendime gelmem akşamı buldu.
atmaaa atmaaaaa hoppaaaa
bogazım midem yanıyo yaaaa:84:
karakaaaaaaaaaaaaaaaaan maşallah kız çok sevindim hafataya demek haa vaybee tuhaf oldum kız böle diyince
evet daha dursa duracakta doktor maaşallah artık 40 haftalığa yaklaşmış gelişimi alalım dedi ,stres bastı evert düne kadar genel düşünüyodumşimdi bakalım hayırlısı doğuma giderken karar veririm .haftalarımızda aynı aynı gün doğururmusuz ..
hım 37demı alıcak bacım sımdı
karakaaaaaaaaaaaaaaaaan maşallah kız çok sevindim hafataya demek haa vaybee tuhaf oldum kız böle diyince
allah esırgesın yaaaaaa masallah kuzuya sıkma canını ne guzel ıste kuzum sıtres yapma ay bebek gelıooo
evet daha dursa duracakta doktor maaşallah artık 40 haftalığa yaklaşmış gelişimi alalım dedi ,stres bastı evert düne kadar genel düşünüyodumşimdi bakalım hayırlısı doğuma giderken karar veririm .haftalarımızda aynı aynı gün doğururmusuz ..
nıyeyse dınledıgım zaman rahatlıom kız handeyı severım ben
ay çok komik olur heralde yaa, benim oğluşum da kaburgalarımı oyuyor bazen, ellerini mi neresini sokuyorsa resmen oyuk açar gibi36+? tam olarak günüm belli diil.pazartesi 36 olucam.takib eden günlerden hangisi olur bilemiyorum.doktorun programına bağlı.ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.iyice baskı yapmaya başladılar.ani hareketleri var.ikisi birden hareket etmeye başlayınca nefesim kesiliyo.
Kız valla bende tuhaf oldum böyle iyidik bayada alışmıştım bebek ben ve kanepeye .......:)))) pazartesi gidecem ciğer geliştirici vuracak kan sonuçlarım çıkacak birkaç güne doğum günü verecek ,sağsalim doğuralım sıra size gelsin inşallah
hayırlısı olsn karakan.iyice düşün hangisinde rahat ederim diyosan öyle olsun anestezin.bu arada senin bebiş kaç kilo olmuş????GERÇİ BAYAĞI TOMBİKTİ HATIRLADIĞIM KADARIYla?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?