2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allahhhh bebeklerimiz geliyor 2+1 3 taneeee birdeeeenn
ayy çok heyecanlı yaa, böyle planlı olunca heyecan daha da yüksek olur herhalde :) düşünsene bi önceki gece uyuyamaz heralde insan :))

blue ne bir gece öncesi ben dünden başladı artık nasıl olacak ne olacak diye bir tuhaf oldum değişik bir duygu aniden olunca anlamıyonda planlı olunca strest basıyor

karakan maşallah bebişine tam haftasında doğmuş gibi olucak desene ayrıca çokda sevindim bebeğini kucağına alıcaksın haftaya darısı bizlerin başına ay bizdede doğumlar başladı ya ne güzellll

hadı bakalım masallah bebegımızee saglıkla dogar ınsallah

canım birbuçuk aydır annem burda şükür yanımda veririm sana telefonumu yazayım mesajdan

kızlar ya bende adet sancıları başladı günlük yaşıyorum hatta ilk defa gece uykunun içinde başladı sanıyorumki adet olucam sizdede varmı sancılar

karakan maşallah bebişine tam haftasında doğmuş gibi olucak desene ayrıca çokda sevindim bebeğini kucağına alıcaksın haftaya darısı bizlerin başına ay bizdede doğumlar başladı ya ne güzellll

sağol canım inşallah darısı başınıza evet haftası gelişimi olacağından içim biraz rahaladım tüm bebeklerimiz sağlıklı gelirler inşallah

kızlar telefonla konuşuyodum kaynanam aradı pazar günü geliyolar mış neyse ben çıkıyim birsürü işim va bugün çamaşırları asiyim ondan sonrada buzdolabını temizliyim kendinize iyi bakın görüşürüz

karakan cım canım çok sevindim bebişin maşallah 3.850 olmuş

kolay gelsın tatlım yorm akendınııı

bendede var evet ama nedenını anlamadım kıı :26::26:
doğuma hazırlık gibi geliyo bana sancım oldukca tırsıyorum hemde seviniyorum ya ilginç bi duygu
sağol canım inşallah darısı başınıza evet haftası gelişimi olacağından içim biraz rahaladım tüm bebeklerimiz sağlıklı gelirler inşallah

inşallah canım sağlıkla gelsinlerde başka ne isteriz ama ben bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum artık ya hergün onu düşünüyorum ama doğum yapan arkadaşlar bu günlernde bol bol uyu deyip duruyo ki ben uykucuyum biraz 10 buçuk da kalkıyorum en az ama bebişim için değer ya

kızlar ya bende adet sancıları başladı günlük yaşıyorum hatta ilk defa gece uykunun içinde başladı sanıyorumki adet olucam sizdede varmı sancılar

var bende.kasıklarımda ve rahimin alt tarafımı oluyo bilemiycem felaket.popomun üzerine zor oturuyorum.seninde doğum yaklaşmış galiba.

var bende.kasıklarımda ve rahimin alt tarafımı oluyo bilemiycem felaket.popomun üzerine zor oturuyorum.seninde doğum yaklaşmış galiba.

evet galiba yaklaştı ama net değil doktorun birine göre 2 hafta sonra ama ben aldırmıycam sonuna kadar bekleticem önüne geleni sezeryan yapıyo manyak adamlar hem para için hemde vakit kaybı yok ohhhh ne ala canımı onların çıkarlarına teslim edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…