sağol canım doktor o gün ne istiyorsan onu yaparız şimdiden sıkma kendini dedi. 3.850 gr canım
Allahhhh bebeklerimiz geliyor 2+1 3 taneeee birdeeeenn
ayy çok heyecanlı yaa, böyle planlı olunca heyecan daha da yüksek olur herhalde :) düşünsene bi önceki gece uyuyamaz heralde insan :))
36+? tam olarak günüm belli diil.pazartesi 36 olucam.takib eden günlerden hangisi olur bilemiyorum.doktorun programına bağlı.ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.iyice baskı yapmaya başladılar.ani hareketleri var.ikisi birden hareket etmeye başlayınca nefesim kesiliyo.
ay çok komik olur heralde yaa, benim oğluşum da kaburgalarımı oyuyor bazen, ellerini mi neresini sokuyorsa resmen oyuk açar gibi2 tane birden olunca nasıl olur bilmiyorum hakkaten :)) ama çok tatlı yaa bi seferde 2 bebek. zor ama çok güzel. eşim de hep ikiz olsa diyodu, olsa çok mutlu olurdu heralde :)) cinsiyetleri ne canım?
canım ikiside kız.çift yumurta ikizleri.ama çok zor bi hamilelik geçirdim.artık hareket bile edemiyorum.matruşka bebeğine benzedim
inşallah canım allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah.hadı bakalım masallah bebegımızee saglıkla dogar ınsallah
ay çok komik olur heralde yaa, benim oğluşum da kaburgalarımı oyuyor bazen, ellerini mi neresini sokuyorsa resmen oyuk açar gibi2 tane birden olunca nasıl olur bilmiyorum hakkaten :)) ama çok tatlı yaa bi seferde 2 bebek. zor ama çok güzel. eşim de hep ikiz olsa diyodu, olsa çok mutlu olurdu heralde :)) cinsiyetleri ne canım?
karakan yaaa birimize telefonunu ver, ben çok merak ederim seni.. annen gelecek demi, bişeye ihtiyacın olur mu acaba.. ben hemen gelirim bak, yanındayım..canım arkadaşım yaa valla senden daha çok heyecanlandım sankibundan sonra o kanepede beraber oturacaksınız ay çok duygulandım
canım ikiside kız.çift yumurta ikizleri.ama çok zor bi hamilelik geçirdim.artık hareket bile edemiyorum.matruşka bebeğine benzedim[/I]
canım ikiside kız.çift yumurta ikizleri.ama çok zor bi hamilelik geçirdim.artık hareket bile edemiyorum.matruşka bebeğine benzedim
anam anam masallah masallah kızz ıkızlerde datlı olur allah analı babalı buyutsun sekerım m
kızlar ya bende adet sancıları başladı günlük yaşıyorum hatta ilk defa gece uykunun içinde başladı sanıyorumki adet olucam sizdede varmı sancılar
karakan maşallah bebişine tam haftasında doğmuş gibi olucak desene ayrıca çokda sevindim bebeğini kucağına alıcaksın haftaya darısı bizlerin başına ay bizdede doğumlar başladı ya ne güzellll
kızlar ya bende adet sancıları başladı günlük yaşıyorum hatta ilk defa gece uykunun içinde başladı sanıyorumki adet olucam sizdede varmı sancılar
bendede var evet ama nedenını anlamadım kıı :26::26:
kızlar telefonla konuşuyodum kaynanam aradı pazar günü geliyolar mış neyse ben çıkıyim birsürü işim va bugün çamaşırları asiyim ondan sonrada buzdolabını temizliyim kendinize iyi bakın görüşürüz
karakan cım canım çok sevindim bebişin maşallah 3.850 olmuş
doğuma hazırlık gibi geliyo bana sancım oldukca tırsıyorum hemde seviniyorum ya ilginç bi duygubendede var evet ama nedenını anlamadım kıı :26::26:
sağol canım inşallah darısı başınıza evet haftası gelişimi olacağından içim biraz rahaladım tüm bebeklerimiz sağlıklı gelirler inşallah
var bende.kasıklarımda ve rahimin alt tarafımı oluyo bilemiycem felaket.popomun üzerine zor oturuyorum.seninde doğum yaklaşmış galiba.
doğru gördün maşallah.neyle besledin kızzz karakan bizede söle....kız karaknın bebişi 3,850 mi olmuş ben mi yanlış gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?