2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bende adet sancıları başladı günlük yaşıyorum hatta ilk defa gece uykunun içinde başladı sanıyorumki adet olucam sizdede varmı sancılar

ay dün gece 11 civarı benimde başladı ayağa kalkınca kasıklarıma doğru bir sancı vardı. dayanılmaz bir sancıydı bu emir bebekler çok mu aceleciler

valla VOLVERON bacım normal dogum en son 16 hazıran dıodu dr da kız cocuklar verdıgı son gunden 10 gun evvel gelıyormus sevıbade dedı sonra anneme sordum evet dogru dedı bu ay son bızım ıcın ılk haftasına gelır benım kız :26:

canım tabiki insan sabırsızlanıyor uyuyun diyolarda uyunuyormu sanki hem songün agrıları hem heyecan uyuyun demesi kolay :)))))))))

doğru gördün maşallah.neyle besledin kızzz karakan bizede söle....

hay maşallah kız ne biliyim dogurmuş birinden bahsettiler acaba dedim 41 kere maşallah maşallah o hep soluma yatıyorum falan demişti eveet bi deyimin daha dogru oldugunu öğrendik yata yata bostan büyürmüş. karı yata yata cidden büyüttü maşallah yaaa nasıl sevindim

arkadaşlar haziranda anne olucaz diye hesapladık ama.çok azımız hazirana kalacak gibi görünüyo.sağlıklı olsunlarda 40 haftayı doldurmasalarda olur.

canım o çok belli olmuyor benim kız kardeşim 10 gün geç doğdu :)) hala da öyle yavaş ve sakin bi tiptir
ben 1 gün önce doğmuşum sadece.

benimkilerde 2500-2450 toplam 5 kilo civarı.iki bebek için şimdilik iyi sanırım.sola yatmak dedinde doğru sanırım.doktor bana da hep sola yat derdi.

ay dün gece 11 civarı benimde başladı ayağa kalkınca kasıklarıma doğru bir sancı vardı. dayanılmaz bir sancıydı bu emir bebekler çok mu aceleciler
evet emir bebekler yaramaz oluyomuş zaten ondanmı acaba

e bizim oğlan 9 haziran da gelir o zaman son günümüz o ama ben mayıs sonunda doğurucam inş ama kimilerine göre 19 mayıs ya kafam karışık

kız karaknın bebişi 3,850 mi olmuş ben mi yanlış gördüm

doğru gördün maşallah.neyle besledin kızzz karakan bizede söle....

karakan masallah ta gozlerıme ınanamadım sen neyle baktın bu cocugaaa:)

Bir bilsem doktor sürekli yattığın için ve babada sende gelişimlisiniz dedi boyu 51cm şimdiden normal dedi bu genetik yemekle alakası sadece bir dereceye kadar ,ikiz kızlara hamileyken ben onlarda iki hafta önden gidiyorduki ben köpek gibi çalışıyordum ,,,,,,benim için önemli olan sağlıklı olması kilolu olur sağlıksızdır ,kilosuz olur sağlıklı olur çok şükür gelişimi güzelmiş ....

selammmmm bis geldikkkkkkk nasılsınız bakalım.anammmm doğumlar başlıyo hayırlısıyla...
kızımın babannesi nevresim takımı almış, nasıl?

Eklentiler

• $Kristal-Bebis-Bebek-Nevresim-Tak_1857_1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 34

canım aman masallah tabıkı enonemlısı sağlıklı olmasıı:) bızdende herkes buyuk bebıs beklıyordu ama ıkızmızde 4,5 kılo dogmusuz karı koca ben 3,5 cıkarabılsemmm sukur dıcemmm:):):):)

bugün hareketleri azaldı vuruşları minik minik akşamkı sancıdanmı acaba aba kasıyo kendini ayaklarını falan çıkarıyo dışarı normalde bu saatlerde deli gibi vururdu kalk hadi kahvaltı yap diye şimdi çok sessiz minik minik vuruyor 33 haftadayız bugün gelişimide 36. haftada erkenden gelmesin yaa biraz daha sabredelim

canım o çok belli olmuyor benim kız kardeşim 10 gün geç doğdu :)) hala da öyle yavaş ve sakin bi tiptir
ben 1 gün önce doğmuşum sadece.

çok doğru söylüyosun benim kızım da 12 temmuz dediler 23 temmuzda doğdu ama öle yavaş falan değil durduğu yerde durmuyor çok hareketli martta arkadaşlar doğum yaptı oğlan 20 gün önce geldi kızda 10 gün sonra geldi çocuğa bağlı demekki

canım aman masallah tabıkı enonemlısı sağlıklı olmasıı:) bızdende herkes buyuk bebıs beklıyordu ama ıkızmızde 4,5 kılo dogmusuz karı koca ben 3,5 cıkarabılsemmm sukur dıcemmm:):):):)

canım son haftalarda acaip büyüyorlar anlamıyorsun bile demin iş arkadaşım aradı normal kız bebek normal gidiyordu kilosu izne ayrılmış çocuk 4.000gr olmuş iki haftada aldı ne olduğunu anlamadım diyor normal yapacaktı benden bir hafta önde sezaryan demişler belli olmuyor son anda ataga geçiyor bebişler sağlıklı olsunlarda dışarda daha çabuk büyğrler

bi dakkika sen ikiz kız da mı doğurdun?kaç kilo doğurdun? kaçıncı haftada?

o belli olmuyor canım, eşimin kuzenin kızı oldu birkaç hafta önce 40 haftayı geçirdi bebek.
benimkilerde 2500-2450 toplam 5 kilo civarı.iki bebek için şimdilik iyi sanırım.sola yatmak dedinde doğru sanırım.doktor bana da hep sola yat derdi.
yeliss maşallah bebişlere. ikize göre çok iyi kiloları. haftaya kavuşuyormuşsun ne güzell isimleri ne olacak??

karakan senin tosun tam tosun olmuş ya, akıllı çocuk erken doğacağım belli zayıf kalmayayım demiş:))) yelisi de seni de okuyunca çok heyecanlandım, 1hafta uyuyamazsınız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…