kızlar ya bende adet sancıları başladı günlük yaşıyorum hatta ilk defa gece uykunun içinde başladı sanıyorumki adet olucam sizdede varmı sancılar
sağol canım doktor o gün ne istiyorsan onu yaparız şimdiden sıkma kendini dedi. 3.850 gr canım
doğuma hazırlık gibi geliyo bana sancım oldukca tırsıyorum hemde seviniyorum ya ilginç bi duygu
inşallah canım sağlıkla gelsinlerde başka ne isteriz ama ben bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum artık ya hergün onu düşünüyorum ama doğum yapan arkadaşlar bu günlernde bol bol uyu deyip duruyo ki ben uykucuyum biraz 10 buçuk da kalkıyorum en az ama bebişim için değer ya
doğru gördün maşallah.neyle besledin kızzz karakan bizede söle....
valla VOLVERON bacım normal dogum en son 16 hazıran dıodu dr da kız cocuklar verdıgı son gunden 10 gun evvel gelıyormus sevıbade dedı sonra anneme sordum evet dogru dedı bu ay son bızım ıcın ılk haftasına gelır benım kız :26:
hay maşallah kız ne biliyim dogurmuş birinden bahsettiler acaba dedim 41 kere maşallah maşallah o hep soluma yatıyorum falan demişti eveet bi deyimin daha dogru oldugunu öğrendik yata yata bostan büyürmüş. karı yata yata cidden büyüttü maşallah yaaa nasıl sevindim
canım o çok belli olmuyor benim kız kardeşim 10 gün geç doğdu :)) hala da öyle yavaş ve sakin bi tiptir
Ben 1 gün önce doğmuşum sadece.
evet emir bebekler yaramaz oluyomuş zaten ondanmı acabaay dün gece 11 civarı benimde başladı ayağa kalkınca kasıklarıma doğru bir sancı vardı. dayanılmaz bir sancıydı bu emir bebekler çok mu aceleciler
valla VOLVERON bacım normal dogum en son 16 hazıran dıodu dr da kız cocuklar verdıgı son gunden 10 gun evvel gelıyormus sevıbade dedı sonra anneme sordum evet dogru dedı bu ay son bızım ıcın ılk haftasına gelır benım kız :26:
kız karaknın bebişi 3,850 mi olmuş ben mi yanlış gördüm
doğru gördün maşallah.neyle besledin kızzz karakan bizede söle....
karakan masallah ta gozlerıme ınanamadım sen neyle baktın bu cocugaaa:)
Bir bilsem doktor sürekli yattığın için ve babada sende gelişimlisiniz dedi boyu 51cm şimdiden normal dedi bu genetik yemekle alakası sadece bir dereceye kadar ,ikiz kızlara hamileyken ben onlarda iki hafta önden gidiyorduki ben köpek gibi çalışıyordum ,,,,,,benim için önemli olan sağlıklı olması kilolu olur sağlıksızdır ,kilosuz olur sağlıklı olur çok şükür gelişimi güzelmiş ....
sağol canım doktor o gün ne istiyorsan onu yaparız şimdiden sıkma kendini dedi. 3.850 gr canım
selammmmm bis geldikkkkkkknasılsınız bakalım.anammmm doğumlar başlıyo hayırlısıyla...
kızımın babannesi nevresim takımı almış, nasıl?
canım o çok belli olmuyor benim kız kardeşim 10 gün geç doğdu :)) hala da öyle yavaş ve sakin bi tiptir
ben 1 gün önce doğmuşum sadece.
canım aman masallah tabıkı enonemlısı sağlıklı olmasıı:) bızdende herkes buyuk bebıs beklıyordu ama ıkızmızde 4,5 kılo dogmusuz karı koca ben 3,5 cıkarabılsemmm sukur dıcemmm:):):):)
bi dakkika sen ikiz kız da mı doğurdun?kaç kilo doğurdun? kaçıncı haftada?Bir bilsem doktor sürekli yattığın için ve babada sende gelişimlisiniz dedi boyu 51cm şimdiden normal dedi bu genetik yemekle alakası sadece bir dereceye kadar ,ikiz kızlara hamileyken ben onlarda iki hafta önden gidiyorduki ben köpek gibi çalışıyordum ,,,,,,benim için önemli olan sağlıklı olması kilolu olur sağlıksızdır ,kilosuz olur sağlıklı olur çok şükür gelişimi güzelmiş ....
o belli olmuyor canım, eşimin kuzenin kızı oldu birkaç hafta önce 40 haftayı geçirdi bebek.valla VOLVERON bacım normal dogum en son 16 hazıran dıodu dr da kız cocuklar verdıgı son gunden 10 gun evvel gelıyormus sevıbade dedı sonra anneme sordum evet dogru dedı bu ay son bızım ıcın ılk haftasına gelır benım kız :26:
yeliss maşallah bebişlere. ikize göre çok iyi kiloları. haftaya kavuşuyormuşsun ne güzellbenimkilerde 2500-2450 toplam 5 kilo civarı.iki bebek için şimdilik iyi sanırım.sola yatmak dedinde doğru sanırım.doktor bana da hep sola yat derdi.
Bir bilsem doktor sürekli yattığın için ve babada sende gelişimlisiniz dedi boyu 51cm şimdiden normal dedi bu genetik yemekle alakası sadece bir dereceye kadar ,ikiz kızlara hamileyken ben onlarda iki hafta önden gidiyorduki ben köpek gibi çalışıyordum ,,,,,,benim için önemli olan sağlıklı olması kilolu olur sağlıksızdır ,kilosuz olur sağlıklı olur çok şükür gelişimi güzelmiş ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?