bugün hareketleri azaldı vuruşları minik minik akşamkı sancıdanmı acaba aba kasıyo kendini ayaklarını falan çıkarıyo dışarı normalde bu saatlerde deli gibi vururdu kalk hadi kahvaltı yap diye şimdi çok sessiz minik minik vuruyor 33 haftadayız bugün gelişimide 36. haftada erkenden gelmesin yaa biraz daha sabredelim
canım son haftalarda acaip büyüyorlar anlamıyorsun bile demin iş arkadaşım aradı normal kız bebek normal gidiyordu kilosu izne ayrılmış çocuk 4.000gr olmuş iki haftada aldı ne olduğunu anlamadım diyor normal yapacaktı benden bir hafta önde sezaryan demişler belli olmuyor son anda ataga geçiyor bebişler sağlıklı olsunlarda dışarda daha çabuk büyğrler
canım son haftalarda acaip büyüyorlar anlamıyorsun bile demin iş arkadaşım aradı normal kız bebek normal gidiyordu kilosu izne ayrılmış çocuk 4.000gr olmuş iki haftada aldı ne olduğunu anlamadım diyor normal yapacaktı benden bir hafta önde sezaryan demişler belli olmuyor son anda ataga geçiyor bebişler sağlıklı olsunlarda dışarda daha çabuk büyğrler
selammmmm bis geldikkkkkkknasılsınız bakalım.anammmm doğumlar başlıyo hayırlısıyla...
kızımın babannesi nevresim takımı almış, nasıl?
o belli olmuyor canım, eşimin kuzenin kızı oldu birkaç hafta önce 40 haftayı geçirdi bebek.
yeliss maşallah bebişlere. ikize göre çok iyi kiloları. haftaya kavuşuyormuşsun ne güzellisimleri ne olacak??
karakan senin tosun tam tosun olmuş ya, akıllı çocuk erken doğacağım belli zayıf kalmayayım demiş:))) yelisi de seni de okuyunca çok heyecanlandım, 1hafta uyuyamazsınız artık.
hoşgeldin net güzeli çok güzelmiş nevresiminiz güle güle kullanın inş
o belli olmuyor canım, eşimin kuzenin kızı oldu birkaç hafta önce 40 haftayı geçirdi bebek.
yeliss maşallah bebişlere. ikize göre çok iyi kiloları. haftaya kavuşuyormuşsun ne güzellisimleri ne olacak??
karakan senin tosun tam tosun olmuş ya, akıllı çocuk erken doğacağım belli zayıf kalmayayım demiş:))) yelisi de seni de okuyunca çok heyecanlandım, 1hafta uyuyamazsınız artık.
ona da maşallah :)) benim iki kardeşim de 4200 doğdular, ben 3300 doğmuşum bianacım hepimizi normal doğurdu valla :))
ay bu arada 13ünde doğan olursa, bebişinizle benim doğumgünüm aynı olacak
sağol teyzesiiiiiiiiiii :)maşallah cok guzelmıs güle güle kullanısıncanım
sağol canım doktor o gün ne istiyorsan onu yaparız şimdiden sıkma kendini dedi. 3.850 gr canım
bi dakkika sen ikiz kız da mı doğurdun?kaç kilo doğurdun? kaçıncı haftada?
ezgimEE HOS GELDIN BACIMMMM
ay su yemegımı yapım ya elım ayagım tutmuyıor cok hamlamısım kızlar ya
amin canım..inşallahcanım ben 21.haftalık doğurdum oyüzden kilosu önemli değil boşver canım Allah senin ikizlerine ve hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin ......
korkma canım ya bişey olmaz sonuçda minik minikde olsa hareket ediyosa sorun yok demektir hiç hareket etmeyipde sancılanıyosan karnın sertse doğum habercisi olabilir erken gelmez inş zamanında gelir bebişin
hoşbuldum canım, yorma kendini gızzzzzzzzzzzzzezgimEE HOS GELDIN BACIMMMM
sağol bircecimmmezgimm çok tatlı nevresiminiz. güle güle kullansın ezgi bebiş.
suyunuzun geldiğini hissetmezsek yani ben çok sık tuvalete gidiyorum anlayabilirmiyiz suyumuzun geldiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?