2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

korkma canım ya bişey olmaz sonuçda minik minikde olsa hareket ediyosa sorun yok demektir hiç hareket etmeyipde sancılanıyosan karnın sertse doğum habercisi olabilir erken gelmez inş zamanında gelir bebişin

yok cnm yaa zaten bırazcık ele avuca gelsın yeterr cok kılolu ıstemıyorummm allahım bebıslerımız sağlılla sııhatle ayıpsız kusursuz elımıze alalımda en onemlısı oo

ona da maşallah :)) benim iki kardeşim de 4200 doğdular, ben 3300 doğmuşum bi anacım hepimizi normal doğurdu valla :))
ay bu arada 13ünde doğan olursa, bebişinizle benim doğumgünüm aynı olacak

sağol canım aynen öyle dediki ben erken doğacam zorluk çıkarmayım gelişiyim dedi :)))))

isim belli diil canım.babası ben koyacam dedi.adam kız çocuk istiyodu 7 senedir.bir şehzade verdim ama kız diye tutturdu.allah iki tane birden veriyo inşallah.çok heves etti o koysun bakalım.

kızlar poyrazımın üstüne gitmeyin beee onada sevibade söyledi ona deyiverin aman duymasın böyle dediğimi ama şunu söyliyeyim ben onu bunu bilmem bu sene bebeklerde bi iş var hepsi erken geliyo ya bu kadar olmaz ve sezeryanla geliyolar ya benmi şüpheciyim nedir bilmiyorum ama hani şu küveze konan bebeklerde çıktıydı ya para için yapıyolardı ya neden yapmasınlarki küvezden dünyanın parasını kazanıyolar

bir arkadaşın yeğeni de son 1 haftada 1 kilo almış. belli olmuyor gerçekten bebişlere.

ezgimm çok tatlı nevresiminiz. güle güle kullansın ezgi bebiş.

ona da maşallah :)) benim iki kardeşim de 4200 doğdular, ben 3300 doğmuşum bi anacım hepimizi normal doğurdu valla :))
ay bu arada 13ünde doğan olursa, bebişinizle benim doğumgünüm aynı olacak

ay istanbuldaki doktor arkadasımda 13 al dedi onunda doğum günü eşimde 11.05.11 güzel olur dedi bakalım pazartesi belkide 13 ünü isterim :))))) blue bu arada isim ve soyadımı yazmamısım amazaten mailden biliyorsun diye düşündüm sonrada ....

korkma canım ya bişey olmaz sonuçda minik minikde olsa hareket ediyosa sorun yok demektir hiç hareket etmeyipde sancılanıyosan karnın sertse doğum habercisi olabilir erken gelmez inş zamanında gelir bebişin

suyunuzun geldiğini hissetmezsek yani ben çok sık tuvalete gidiyorum anlayabilirmiyiz suyumuzun geldiğini

suyunuzun geldiğini hissetmezsek yani ben çok sık tuvalete gidiyorum anlayabilirmiyiz suyumuzun geldiğini

valla benimde ilk doğumum benmde korktuğum şeyler arasında kuzenim bu sebepden doğum yaptı idrara çıkıyorum sanmış meğer suyu boşalıyomuş acil sezeryan olmuştu ama sabahdan öğlene 12 defa falan çıkmış inş öyle bi durum yaşanmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…