2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar

dün facebookta grup açalım demiştim pek kimse sallamamıştıda sonradan konuşulmuş sanırım hatta açılmışta ama ben bu şekilde olmasından bahsetmemiştim. bu şekilde ne kimler üye görebiliyoruz ne bir gizliliğimiz var.. kimse kimseyi tanıyamaz bu şekilde.. kim açtı onu da bilmiyorum...eğer dediğim gibi açalım diyosanız özelden bana adınızı soyadınızı yollayın açıp sizi bu şekilde gruba dahil ediyim..

merhaba güzel anneler ve bebişleri. biz geldik kızımla. nasılsınız bugün keyfiler nasıl? birilerimiz uyku tulumuna dönmüş uyuya uyuya ve hala canı uyumak istiyormuş :) ya biz çalışanlar napalım ?

off bir girdim ne telefon durdu ne kapı bir türlü yazamadım bugun saat 3 te randevumuz var heycan yaptım walla

ben de söyledim dün bu şekilde gizlilik yok diye ama açan arkadaş tekrar girmedi sanırım. senin dediğin gibi daha iyi. benim özel mesaj ayarlarıma bir şey olmuş ama mesaj yaz diye bir şey çıkmıyor.:26:

merhaba kızlarrrrrrrrrr :119::92::92::92:
aman sabahlar aksamlar geceler olmasınnnnnnn
merhaba güzel anneler ve bebişleri. biz geldik kızımla. nasılsınız bugün keyfiler nasıl? birilerimiz uyku tulumuna dönmüş uyuya uyuya ve hala canı uyumak istiyormuş :) ya biz çalışanlar napalım ?

hg canımmmmmmmmmmmmmm ıyıyız senı sormalııı

Son düzenleme:
yeni yeni arkadaşlar görüyorum anam bende baktım bizim topicte miyim diye meğer gerçekten bizim topicmiş hoşgelmiş yeni gelen arkadaşlar ya da vardınız da ben görmedim

ayrıca bu facebook olayına bende katılabilirm

ben de söyledim dün bu şekilde gizlilik yok diye ama açan arkadaş tekrar girmedi sanırım. senin dediğin gibi daha iyi. benim özel mesaj ayarlarıma bir şey olmuş ama mesaj yaz diye bir şey çıkmıyor.:26:

ben grubu açiiim sana özelden adımı soyadımı yolliim sen beni ekle facebookta sora ben seni gruba ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…