off bir girdim ne telefon durdu ne kapı bir türlü yazamadım bugun saat 3 te randevumuz var heycan yaptım walla
selam kızlar
dün facebookta grup açalım demiştim pek kimse sallamamıştıda sonradan konuşulmuş sanırım hatta açılmışta ama ben bu şekilde olmasından bahsetmemiştim. bu şekilde ne kimler üye görebiliyoruz ne bir gizliliğimiz var.. kimse kimseyi tanıyamaz bu şekilde.. kim açtı onu da bilmiyorum...eğer dediğim gibi açalım diyosanız özelden bana adınızı soyadınızı yollayın açıp sizi bu şekilde gruba dahil ediyim..
merhaba kızlarrrrrrrrrr :119::92::92::92:
merhaba güzel anneler ve bebişleri. biz geldik kızımla. nasılsınız bugün keyfiler nasıl? birilerimiz uyku tulumuna dönmüş uyuya uyuya ve hala canı uyumak istiyormuş :) ya biz çalışanlar napalım ?
aman sabhalar aksamlar geceler olmasınnnnnnn
hg canımmmmmmmmmmmmmm ıyıyız senı sormalııı
:) neden kız heyecanlandın?
ben de söyledim dün bu şekilde gizlilik yok diye ama açan arkadaş tekrar girmedi sanırım. senin dediğin gibi daha iyi. benim özel mesaj ayarlarıma bir şey olmuş ama mesaj yaz diye bir şey çıkmıyor.:26:
aman sabahlar aksamlar geceler olmasınnnnnnn
Melony dun doktora gittin mi? Gecmisi okumadim , o yuzden soruyorum
Melony dun doktora gittin mi? Gecmisi okumadim , o yuzden soruyorum
ne bilimm 4 boyutlu görcem ya kaç kilo oldu onları düşününce heycanlandım :79::79:
ben grubu açiiim sana özelden adımı soyadımı yolliim sen beni ekle facebookta sora ben seni gruba ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?