2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mervecim özelden adını soyadını verebilirsen bana önce arkadaş olarak ekleyip sonrada gruba ekleyebilirim.

arkadaş olarak eklemeden bu şekilde gruba eklenmediğinden eklemek zorundayım.

hoşbulduk.ayy çok sevindim bi hoşgeldin diyen oldu sonunda:79::79:

yok canım bugune verdiler cok yoğunmuş doktor bugun gitcez saat 3te sen nasılsın

Iyiyim tatlim. Bne dun gittim. Hatta gittigimde doktorum ameliyathanedeydi, doguma girmis. bekledik biraz yorulmus geldi. Hayirdir dedim. Dogum yapan hanim cok nazliydi ve cok korkuyordu. Girdigim en zor dogumlardan biriydi dedi:)
Benim ve bebegin durumu iyi. Ben kendimde yuksek tansiyondan supheleniyordum ama tansiyonum dusukmus aslinda. Demek ki o kadar yorgunluk halsizlik bu yuzdenmis.
Bebisim maashallah 2500 gr olmus. Dr Beni epidural normale yonlendiriyor. Ama ben henuz karar vermedim. 2 hafta sonraki kontrolumde karar verecegiz.

Inshallah sen de ii haberlerle donersin bugun canim

mervecim özelden adını soyadını verebilirsen bana önce arkadaş olarak ekleyip sonrada gruba ekleyebilirim.

ya ben niye özel msj atamıyorum yaaa msj sayınız dolmuştur diyor silmeye çalışıyorum msj kutum boş gözüküyor... sen bana öylesine bi msj atsana gelecek mi canım anlamadım yaa

:))

dün sen demişsin evet, ama es geçilmiş o anda,
çok güzel fikir duygucum,
facem yok açar açmaz sana söylerim..

canımmm sana hoşgeldin demedikmi???

kusura bakma kim ne zaman girdi, ne konuştu, bazen karışabiliyor,
dün duygunun söylediği şey bile dikkatten kaçmış,
bazen olabiliyo böyle şeyler...
geçde olsa hoşgeldinnnnn :119:

kızzzzz merveee nereye gittin??????????

ya ben niye özel msj atamıyorum yaaa msj sayınız dolmuştur diyor silmeye çalışıyorum msj kutum boş gözüküyor... sen bana öylesine bi msj atsana gelecek mi canım anlamadım yaa

merve aynı sorun bende vardı dünden beri. kendi kendine silinmiş bütün mesajlarım. biri mesaj gönderince düzeldi:))

:))

yok bende sana atamıyorum mesaj malesef.. Egede ekli olan merve sen misin o sensen direk istek yolliiim faceden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…