yeni yeni arkadaşlar görüyorum anam bende baktım bizim topicte miyim diye meğer gerçekten bizim topicmişhoşgelmiş yeni gelen arkadaşlar ya da vardınız da ben görmedim
ayrıca bu facebook olayına bende katılabilirm
31+6 canım
yeni yeni arkadaşlar görüyorum anam bende baktım bizim topicte miyim diye meğer gerçekten bizim topicmişhoşgelmiş yeni gelen arkadaşlar ya da vardınız da ben görmedim
ayrıca bu facebook olayına bende katılabilirm
bir an önce git gelde bizide bilgilendir. bende 33. haftadayım.
yok canım bugune verdiler cok yoğunmuş doktor bugun gitcez saat 3te sen nasılsın
kızlar profilinize bu fotoğrafları nasıl ekliyorsunuz ben bir türlü beceremedim. beceriksizim galiba
tamam canım ederim sen normal mi olcan sezeryanmı bebeğin cinsiyeti ne
ya ben niye özel msj atamıyorum yaaa msj sayınız dolmuştur diyor silmeye çalışıyorum msj kutum boş gözüküyor... sen bana öylesine bi msj atsana gelecek mi canım anlamadım yaamervecim özelden adını soyadını verebilirsen bana önce arkadaş olarak ekleyip sonrada gruba ekleyebilirim.
arkadaş olarak eklemeden bu şekilde gruba eklenmediğinden eklemek zorundayım.
hoşbulduk.ayy çok sevindimbi hoşgeldin diyen oldu sonunda:79::79:
mervecim özelden adını soyadını verebilirsen bana önce arkadaş olarak ekleyip sonrada gruba ekleyebilirim.
arkadaş olarak eklemeden bu şekilde gruba eklenmediğinden eklemek zorundayım.
hoşbulduk.ayy çok sevindimbi hoşgeldin diyen oldu sonunda:79::79:
ya ben niye özel msj atamıyorum yaaa msj sayınız dolmuştur diyor silmeye çalışıyorum msj kutum boş gözüküyor... sen bana öylesine bi msj atsana gelecek mi canım anlamadım yaa
kontrol paneli kısmında avatarımı değiştir var, ordan yaplıyor canım..
ya ben niye özel msj atamıyorum yaaa msj sayınız dolmuştur diyor silmeye çalışıyorum msj kutum boş gözüküyor... sen bana öylesine bi msj atsana gelecek mi canım anlamadım yaa
:))
burdayım sevii :119: dün akşamda gelmiştim yoktun amakızzzzz merveee nereye gittin??????????
merve aynı sorun bende vardı dünden beri. kendi kendine silinmiş bütün mesajlarım. biri mesaj gönderince düzeldi:))
yok bende sana atamıyorum mesaj malesef.. Egede ekli olan merve sen misin o sensen direk istek yolliiim faceden
EGE de ekliyim de 1 tane merve varsa benimdir soyadım güler... eklersin ordan canm
tamam ekledim onayladığın zaman grubada eklerim hemen
EGE de ekliyim de 1 tane merve varsa benimdir soyadım güler... eklersin ordan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?