2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maşallah kuzuma

saten tansiyonun cok yuksek olmamamsı gerekiyomuş benimki 6 ya 11 çıkıyo düşük dediğimde hayır iyi diyolar düşük olması daha iyi bence

ya ben niye özel msj atamıyorum yaaa msj sayınız dolmuştur diyor silmeye çalışıyorum msj kutum boş gözüküyor... sen bana öylesine bi msj atsana gelecek mi canım anlamadım yaa

:))

gönderilen mesajlar kısmına baktınmı merve, belki onları silmeyi unutmuşsundur

melony şimdi fark ettim aramızda 1 gün var hee,
bende bugün 32 oldum

burdayım sevii :119: dün akşamda gelmiştim yoktun ama hep çınlıyor kulaklarım hep sizin yüzünüzden

ayy sorma gıcık oldum yaa

çınlar tabeee, internetçi karısı binnaz daha halaaa kocasına bi pc aldıramadı dedim
terzi kendi söküğünü dikemezde bu kadarmı olur yanee
ben onun yerinde olsam elimde çayım, büsküvim her akşam kocamın cafesine iner başına ekşirdim dedim
yalanmı söylemişim

dün akşam sorma yaaa benimki pc yi tv ye bağlayıp film izletti bize mecburi
sonrada o film benim rüyama girdi sabah bi uyandım karnımdaki bebek taş gibi
daha halada kasılıyo, bugün bu bebekte var bişi ama
izlemem artık o saçma filmleri bu nedir yaa zaten kendi sıkıntım kendime yetiyo

ben normalciyim sonuna kadar :) dr umda normal diyor. kızım olacak kısmetse senin nedir durum ve cinsiyet?

en güzeli canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzunu ben sezeryan olcak canım ve benimkide kız

yok bende sana atamıyorum mesaj malesef.. Egede ekli olan merve sen misin o sensen direk istek yolliiim faceden

canım bende sana msj yolluyorum benide eklermisin

gelen giden bütün msjlara baktım silinmiş gözüküyor ama dolu diyor bana neysee iyi demişsin kız valla doğru söze ne denir, özledim valla sizleri de aşağı inemiyorum ki insem masasına oturuyorum kızıyo zaten mümkün olduğunca içeri de almıyo beni erkekler var diye aman nolcaksa neyse aldı da b.sayar daha kuramadı beyfendi bekliyoruz bakalm nereye kadar... heralde doğurduktan sonra

kız benimki beni yürütmüyo artık tam göbek deliğime ayağını bastırıyor bi acı bi acı kasılıyorum iki büklüm oluyorum valla, hazne daraldı bebek de sıkıldı geçse de şu haftalar fırtlatsak artık bebşlerimizi... bende saçma sapan rüya gördüm bu gece, parmak kadar bebek doğurmuşum parmak boyutunda bi emiyo bi emiyo canım acıyo resmen kıpkırmızı böyle sanki 14-15 haftalık bebek gibi gözleri yanlarda ayyy çok kötüyddü

ayy aynı şeyi bana da söyleyip duruyorlar. erkek bu diye :) kız işte kızzzzzzzzzz
inşallah seninkide benimkide kızdır canımm
valla herkeste aynı telaş galiba.benimde evim şuan boyanıyor.sonra kızımın mobilyaları gelecek.ohh işler başaladı.
özeline attım canım mesaj
facede ben de ketılmak isterim sizeee..

evet kime sorsam kız

benimde kızzzz

ayyy kızlar maşallah ne kadar çok yazıyorsunuz.keşke ilk baştna beri takılsaymışım bu topiğe olsun bişey kaybetmedim demi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…