Iyiyim tatlim. Bne dun gittim. Hatta gittigimde doktorum ameliyathanedeydi, doguma girmis. bekledik biraz yorulmus geldi. Hayirdir dedim. Dogum yapan hanim cok nazliydi ve cok korkuyordu. Girdigim en zor dogumlardan biriydi dedi:)
Benim ve bebegin durumu iyi. Ben kendimde yuksek tansiyondan supheleniyordum ama tansiyonum dusukmus aslinda. Demek ki o kadar yorgunluk halsizlik bu yuzdenmis.
Bebisim maashallah2500 gr olmus. Dr Beni epidural normale yonlendiriyor. Ama ben henuz karar vermedim. 2 hafta sonraki kontrolumde karar verecegiz.
Inshallah sen de ii haberlerle donersin bugun canim
benide ekledinizmi
sana özelden mesaj attım seni ekleyemiyorum faceden çünkü ekleme isteğin kapalı sen beni ekle ki gruba alabileyim seni. adımı yolladım özelden.
ya ben niye özel msj atamıyorum yaaa msj sayınız dolmuştur diyor silmeye çalışıyorum msj kutum boş gözüküyor... sen bana öylesine bi msj atsana gelecek mi canım anlamadım yaa
:))
31+6 canım
burdayım sevii :119: dün akşamda gelmiştim yoktun amahep çınlıyor kulaklarım hep sizin yüzünüzden
ayy sorma gıcık oldum yaa
ben normalciyim sonuna kadar :) dr umda normal diyor. kızım olacak kısmetsesenin nedir durum ve cinsiyet?
yok bende sana atamıyorum mesaj malesef.. Egede ekli olan merve sen misin o sensen direk istek yolliiim faceden
sana özelden mesaj attım seni ekleyemiyorum faceden çünkü ekleme isteğin kapalı sen beni ekle ki gruba alabileyim seni. adımı yolladım özelden.
en güzeli canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzunu ben sezeryan olcak canım ve benimkide kız
canım bende sana msj yolluyorum benide eklermisin
bende isityorummm
en güzeli canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzunu ben sezeryan olcak canım ve benimkide kız
canım bende sana msj yolluyorum benide eklermisin
Adınızı soyadını özelden mesaj atarsanız ekleyebilirim sizide kızlar
bu sene kız senesi diyorlar
özeline attım canım mesaj
evet kime sorsam kız
gönderilen mesajlar kısmına baktınmı merve, belki onları silmeyi unutmuşsundur
melony şimdi fark ettim aramızda 1 gün var hee,
bende bugün 32 oldum
çınlar tabeee, internetçi karısı binnaz daha halaaa kocasına bi pc aldıramadı dedim
terzi kendi söküğünü dikemezde bu kadarmı olur yanee
ben onun yerinde olsam elimde çayım, büsküvim her akşam kocamın cafesine iner başına ekşirdim dedim
yalanmı söylemişim
dün akşam sorma yaaa benimki pc yi tv ye bağlayıp film izletti bize mecburi
sonrada o film benim rüyama girdisabah bi uyandım karnımdaki bebek taş gibi
daha halada kasılıyo, bugün bu bebekte var bişi ama
izlemem artık o saçma filmleri bu nedir yaa zaten kendi sıkıntım kendime yetiyo
benımkı pıpılı :))))
benımkı pıpılı :))))
inşallah seninkide benimkide kızdır canımmayy aynı şeyi bana da söyleyip duruyorlar. erkek bu diye :) kız işte kızzzzzzzzzz
valla herkeste aynı telaş galiba.benimde evim şuan boyanıyor.sonra kızımın mobilyaları gelecek.ohh işler başaladı.Ben yapamıyorum valla o kadar ağır iş. Zaten izin vermez velet bana.. Ben o gün mutfakta çok kaldım ama onda bile ara ara 10-15 dk. falan uzandım yoksa zaten belim kopuyor.. Valla o kadar yormayın kendinizi ne gerek var,zaten bebekten sonrada sakat kalmıycaz ya o zaman da yaparız..
özeline attım canım mesaj
facede ben de ketılmak isterim sizeee..
evet kime sorsam kız
inşallah seninkide benimkide kızdır canımm
valla herkeste aynı telaş galiba.benimde evim şuan boyanıyor.sonra kızımın mobilyaları gelecek.ohh işler başaladı.
benimde kızzzz
işte bir boncuklu daha
benimki de çüklü
hemen hemen yarı yarıya burada kız erkek bebek sayısı...
he wallanazarlık ozaman kesip asmak lasım pipisiniii
ayyy kızlar maşallah ne kadar çok yazıyorsunuz.keşke ilk baştna beri takılsaymışım bu topiğe olsun bişey kaybetmedim demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?