2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar kızlar nasılsıız
bugun ıst. cok yagmurlu hamıle hamıle yurumek yagmurda ne zor:))
bebekle nasıl yurururm onu dusundum bebek canta semsıye...
sızlerde ne var ne yok bıraz gecmıs okuyayım gelırım

kızlar facedekı gruba bende gonderdım ıstek super olmus sanırım banayaklasma organıze etmıs ellerıne saglık valla:))

minnoş aşırı hareketli .. alta alta vuruooo çıktı çıkıcak beni korkutuyooooo :18::18::18::18::18:

bugünlerde banada çok olmaya başladı o. evin içinde resmen ister istemez tutarak falan yürümeye başladım. bide adet sancısı gibi sancıda oluyo arada..

bugünlerde banada çok olmaya başladı o. evin içinde resmen ister istemez tutarak falan yürümeye başladım. bide adet sancısı gibi sancıda oluyo arada..

bende de bel ağrısı var. aniden giriyo sızlıyo resmen. böbrek ağrısı gibide değişik bişiy. ayakta çok kalınca benimde alttan vuruyo küçük sıpam

ya bende arama kısmında aratınca sadece o çıkıyo ama :26: başka grup çıkmıyo link atıverseniz olmamı :44:

kızlar benı kasılkarıma agrı gırdı cok kotuyum yaaaa bıde akıntı akıntı degıl sankı cesme oldu masallah anlamadım bırden bıre oldu içimden kotu kotu seyler gecıo dr aradımcevap vermıo ne b...k yıcem ben esımde koye gıttı olaya 2 saatlık yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…