2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende arama kısmında aratınca sadece o çıkıyo ama :26: başka grup çıkmıyo link atıverseniz olmamı :44:

sen 2011 haziran anneleri yazıp enter a basıyosundur ondan :) yazdıktan sonra büyüteç gibi bişi var ona basarsan çıkar muhtemelen

ama bana özelden adını soyadını yaz istersen ekliyim seni

akıntın su gibi mi yoğun mu nası bişiii?
yakınlarında biri yokmu tanıdık falan arayabilceğin?
doktoru aramayada devam et

düzenlimi giren sancı? yoksa ağrı şeklinde mi ? düzenli değilse korkma doğuma yakın olan sancılardandır akıntı şeklindeyse bişy olmaz su gibi olursa amnion sıvısı oluyor sen yine tekrar aramaya devam et doktoru o daha iyi bilir doğum olsada 34 ü geçtin zaten eşinde sen gidince gelir içini ferah tut bebek biz varız kimse yoksa da

Bugün bende azdaha doğuruyorum sandım düzenli düzenli geliyo gibiydi bide karnım midem sancıdı ama kasıklarımda belimde bişey yoktu şimdi anlıyorum boğazımın acısından ben şifayı kapmışım ondanmış sanırım benim doktror da antalyaya kongreye gitmiş bu hafta yok alamadım randevu

sen 2011 haziran anneleri yazıp enter a basıyosundur ondan :) yazdıktan sonra büyüteç gibi bişi var ona basarsan çıkar muhtemelen

ama bana özelden adını soyadını yaz istersen ekliyim seni

adım arama kısmında gizli canımcım yoksa direk ismi sana yazacaktım :) dur senin söylediğin gibi deneyim bi

2 gündür benim kasıklarım da çok ağrıyor. yorulunca oluyor. sen çok yodun kendini bu ara ondan olmuştur. dinlen artık hiç kalkma bu akşam. sanmıyorum bir şey olacağını.

şimdi tam burdaki isimler kimler söyleyin bakim diycektim ama yazmışsınız zaten :)) bu arada banayaklaşma ben seni ezgi sandım fotosundan ona benzettim katılma isteği gönderdim canım ama grup dışarıya açık kapatalım istersen ekli olmayanda herşeyi görebiliyor şu an, ben görüyorum herşeyi

ya sıvı gıbı yogun degılkı dellenecem sımdı yaaa agrı boyle adet sancısı gıbı
doktorunu aramaya devam et açmıyosada yokmu yedekte arayabilceğin bi doktor?benim doktorun numarasını veriyim onu ara istersen sor birine?

gizlicem canım toplansın birazcık millet onu bekliyorum

bebekpoyraz naptın canım

doktorunu aramaya devam et açmıyosada yokmu yedekte arayabilceğin bi doktor?benim doktorun numarasını veriyim onu ara istersen sor birine?

gizlicem canım toplansın birazcık millet onu bekliyorum
şimdi gizlendi sanırım , gizlilik ayarlarının değiştiğine dair ileti geldi ...

ben bır dus alım de ne olur ne olmaz

gir bi duşa rahatlarsın hiç olmazsa, panik yapma canım üstüste yaptın ya işleri yoruldun ondandır bişy olmaz doğum sancısı olsa düzenli olurdu çıkınca yine ara doktoru ne oldugunu söylesin ...

gizli yaparsam aramalarda da çıkmıyo bu sefer ekleme talebi yollayamıcaklar.. kapalı yaptım şimdi aramalarda çıkıyoda gönderiler gizli kalıyo..

Mesaj at doktoruna o sana döner görmüyosada sen eşini de çağır bence bebekk olmadı bi acile falan gidersiniz içinde şüphe kalmasın..

meraklanma cnm bende artık bildiğin kalın ped kullanıorum ancak engel oluyorum.. yoksa saat başı çamaşır değiştirmem gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…