- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
ya bende arama kısmında aratınca sadece o çıkıyo ama :26: başka grup çıkmıyo link atıverseniz olmamı :44:
kızlar benı kasılkarıma agrı gırdı cok kotuyum yaaaabıde akıntı akıntı degıl sankı cesme oldu masallah anlamadım bırden bıre oldu içimden kotu kotu seyler gecıo dr aradımcevap vermıo ne b...k yıcem ben esımde koye gıttı olaya 2 saatlık yolda
kızlar benı kasılkarıma agrı gırdı cok kotuyum yaaaabıde akıntı akıntı degıl sankı cesme oldu masallah anlamadım bırden bıre oldu içimden kotu kotu seyler gecıo dr aradımcevap vermıo ne b...k yıcem ben esımde koye gıttı olaya 2 saatlık yolda
Selam kızlar yemeğimizi yedik eşim bi yere kadar gitti bende bakiyim dedim bi banayaklaşma kız ne şirin bi çiftsiniz öyle maşallah
sen 2011 haziran anneleri yazıp enter a basıyosundur ondan :) yazdıktan sonra büyüteç gibi bişi var ona basarsan çıkar muhtemelen
ama bana özelden adını soyadını yaz istersen ekliyim seni
adım arama kısmında gizli canımcım yoksa direk ismi sana yazacaktım :) dur senin söylediğin gibi deneyim bi
doktorunu aramaya devam et açmıyosada yokmu yedekte arayabilceğin bi doktor?benim doktorun numarasını veriyim onu ara istersen sor birine?ya sıvı gıbı yogun degılkı dellenecem sımdı yaaa agrı boyle adet sancısı gıbı
şimdi tam burdaki isimler kimler söyleyin bakim diycektim ama yazmışsınız zaten :)) bu arada banayaklaşma ben seni ezgi sandım fotosundan ona benzettimkatılma isteği gönderdim canım ama grup dışarıya açık kapatalım istersen ekli olmayanda herşeyi görebiliyor şu an, ben görüyorum herşeyi
ben bır dus alım de ne olur ne olmaz
şimdi gizlendi sanırım , gizlilik ayarlarının değiştiğine dair ileti geldi ...doktorunu aramaya devam et açmıyosada yokmu yedekte arayabilceğin bi doktor?benim doktorun numarasını veriyim onu ara istersen sor birine?
gizlicem canım toplansın birazcık millet onu bekliyorum
şimdi gizlendi sanırım , gizlilik ayarlarının değiştiğine dair ileti geldi ...
gir bi duşa rahatlarsın hiç olmazsa, panik yapma canım üstüste yaptın ya işleri yoruldun ondandır bişy olmaz doğum sancısı olsa düzenli olurdu çıkınca yine ara doktoru ne oldugunu söylesin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?