- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
gizli yaparsam aramalarda da çıkmıyo bu sefer ekleme talebi yollayamıcaklar.. kapalı yaptım şimdi aramalarda çıkıyoda gönderiler gizli kalıyo..
kızla bişy soracam şu emzirme külotları varya kullan at şeklinde olanlar netten alacamda bunlar naylonmu? resimdeki görüntüden öyle görünüyor açıklamada pamuklu demiş anlamadım :26: alan yada gören varmı?
emzirme küldu mu lohusa külodu mu yoksa emzirme sütyeni mi :))))
lohusa külodu diyosan kullan at olanlardan ben aldım. bebe confort markası, bi pakette 4 tane var. ince bişi lifli kumaş gibi ama hafif transparan gibi düşün. yırtmaya kalksan elinle yırtılır. ama kullan at olduğundan iyi bişi bence. hastane için aldım ben bi paket..
Allahım emzirme külodu mu yazmışım yeni farkettim emzirme ürünlerine bakmaktan oldu sanırım sağol canım söylediğin iyi oldu bende hastane için bi paket alayım hasta beziyle normal iç çamaşırı olmaz galiba en iyisi lohusa külodu
:))) iyi bişi bencede al
emzirme sütyeni alcaksanda tavsiye edebilirim bi tane Hepsiburada.com : Chez Elle Lingerie / Elegant Emzirme Sütyeni | Anne / Bebek / Çocuk bunun beyazını aldım ben. dışardan bakınca normal sütyen gibi.
penye değil sanırım? kauçuklumu bu sütyen canım? resimde göründüğü gibi ortasında dikişleride yoksa süper, alırım bundan ben normal emzirme sütyenleri anne sütyeni gibi ya çok kötü dışarda giymem ben onları bu çok hoş görünüyorbende tam o siteden alışveriş yapıyodum
hürrem yine doğuruyor
o 3.yü doğuruyo biz bi taneyi doğuramadıkk :))))
herkes hürrem mi izliyo yaw kimseler yazmıyobebek nasıl oldu acaba girer de haber eder inşallah, merak ediyorum :44: bişeyi yoktur bence kendisini yordugundan olmuştur ağrı benimde bi sürü iş duruyo tırstım bende yavaş yavaş yapim bari Allah korusun benimki doğmaya kalksa e yakın hastanede 2 saat uzaklıkta rezil olurum
herkes hürrem mi izliyo yaw kimseler yazmıyobebek nasıl oldu acaba girer de haber eder inşallah, merak ediyorum :44: bişeyi yoktur bence kendisini yordugundan olmuştur ağrı benimde bi sürü iş duruyo tırstım bende yavaş yavaş yapim bari Allah korusun benimki doğmaya kalksa e yakın hastanede 2 saat uzaklıkta rezil olurum
ben hem izliyorum hem yazıyorum canım bebekpoyraz ı bende merak ediyorum bişe demeden cıktı ama doktorum bu haftalar daha dikkatli olunması gerektiğini söledi bana daha az yorucu iş yapılmalı imiş sölerken aklıma bebekpoyraz geldi hatta hemen inşallah bişeyi yoktur sadee cok yorulduğu için sancımıştır
aynen bende merak ettim ama girmedide bi türlü...
geçen gün gittiğimde doktora kaşıntın var galiba dedi kolumu gösterdi ( kolum biraz çizilmiştide) yok dedim temizlik yaparken oldu. hızını alamıyosan gel buralara da bi el at durduramıcaz mı seni yeter dedi :))) sanırım benimde artık kendimi durdurmam gerekiyo..
kızlar geldım ben dusa gırmedım asagdakı komsumu cagırdım apar topar gıttık hastaneye sancı cıktı serum takıldı yarın yıne gıdecem gerızekalı dr um duzceye gıtmıs serum bıttıkten sonra döndu bana embesilll sey dıkkat edın kızlar işle felan bıraz olsada cok fazla alaksı yok bebek ıyıce asag ınmıs dedı bıraz daha bekleseydı eşim geldı felan öyle ıste yazık adamın gözu dönmustu
kızlar geldım ben dusa gırmedım asagdakı komsumu cagırdım apar topar gıttık hastaneye sancı cıktı serum takıldı yarın yıne gıdecem gerızekalı dr um duzceye gıtmıs serum bıttıkten sonra döndu bana embesilll sey dıkkat edın kızlar işle felan bıraz olsada cok fazla alaksı yok bebek ıyıce asag ınmıs dedı bıraz daha bekleseydı eşim geldı felan öyle ıste yazık adamın gözu dönmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?