2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle esim patladı zatennn ben sana bedava gelmıyorum bu ne bencıllık bu ne sorumsuzluk dedı dr sesını cıkaramdı

Son düzenleme:

olmaz bişiy merak etme. içmeyincede çarpıntı çok oluyo ihmal etme

aman dikkat et sen yinede ama neyse ucuz atlatmışın canım geçmş olsun

geçmiş olsun canım
yinede dikkat et coşma iş konusunda

geçmiş olsun canım. sen yine de iş yapma, mutlaka vardır ilgisi, tetiklersin. ki doktor sana daha önce de dinlen demişti. bırak evin pis olsun biraz, kızından önemli mi...

az kala banada patlatyodu zatenn eşim cok agladım ama oda uzuldu ama yapmassam kım yapacak bırce guya kadın tutacam hıc bıyerı ellemıyor ancacam kapı e annem gelene kadar da dogurdum doguracam olcam yok daha ellemem işi batsın dr baya asagda agır felan kaldırırım demeyın sakın pırt dıye cıkar dedı

kan değerin kaçtı ki
ben kullanmıyorum da merak ettim
benimki 13.6
artık herşeyi vicdan yapar oldum

olurmu canım olduğu kadarıyla olusun artık senin kız ha cıktı cıkacak anası ona göre

yok canım benim knım biraz düşük cıkmıştı midem den dolayı vermedi gecen gittiğimde ama şimdi neden bilmem gerildim saten midem cok kötü

bu haftalarda vücut 900 ile 1800 ml ekstra kan depolarmış ki doğumda vücut kansız kalmasın diye.. O yüzden ilaç ilaçtır kansız kalmayın kızlar..

zaten orda akrabaarın yok, çok gelen olmaz. gelseler de beyaz eşyalarını, halını mı inceleyecekler senin. hiçbir şey bebeklerimizden ve bizden önemli değil. yorma artık kendini...

ayy canım seni çok ii anlıyorum
olsun bundan sonra dikkat et ne olur bırak batsın ev
bebiişler doğsun biraz emziriri biraz yaparız temizlik

Kızlar selam ben 2 gecedir hastanedeyim.. 33 haftalığım ama bebek 2,5 hafta onden gidiyormuş..yüksek tansiyon incelemesi için yatırıldım.. Tansiyon 16 lara kadar çıktı... Tam kontrol altina aldık dediler, erken dogum riskine karsı bebeğimin ciğerleri gelişsin diye iğne vurdular bana 2 gün üst üste...hemen ardından kan şekerim 200 lere fırladı.. Sonuc bebek şimdilik iyiymis ama sonrasında sahada fazla bebeğe kilo aldırırsam organlarında sorun çıkabilir dediler, bana diyet uygulatmaya başladılar, bu arada erken dogum riskide devam ediyormuş.... Yaa karman cormnnn bisi, aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı... Birde sakın seker taramada sorun çıkmadı diye güvenmeyin, son aylarda bendeki gibi problem çıkmasın..

ıhı bır dertlı daha

sona yaklaştıkça sorunlar iyice çoğaldı( çok geçmiş olsun. inşallah her şey yoluna girer...

bencede artık ilerledi haftalarımız daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor biz herhangi bir sorun hissetmezsek yada sancı yoksa normal hayatımıza devam ediyoruz artık daha fazla dinlenmemiz gerekiyor bebişler en küçük bişeyde sinyal veriyo çünkü geliyorum diye
çok şükür bişey olmamış canım , bi kaç gün yat bence sen bebekte aşağı inmiş yürümek bile yoruyo artık dinlenince geçer mutlaka, eşinde korkmuştur tabi ya yazık adama geçmiş olsun bi daha tekrarlamaz inşallah daha fazla dikkat et bundan sonra erken gelmesin kuzucuk

geçmiş olsun moralini yüksek tut
bu konuda bilgim yok ama
stres doğumu tetikliyo biliyosun
ALLAH a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…