ay aman dikkat et kendine. Artık öle yanlızda kalma evde ya. ayrıca duşada yanlız yanlız girme. doktoruna da söyle acil durumlarda sana 2. bi doktorun numarasını falan versin. olurmuymuş öyle şey. normal bi hastalık diil ki bu. Allah korusun doğurcak olsan..
yok bence yapma bırak iş yapmayı artık napalım bir kaç hafta daha idare etmeliyiz
ya doktor bana kan şurubu verdi böle küçük şişeler içinde görünce gözüm çok korktu umarım midemi bozmaz görünce tırsıdım walla
kızlar geldım ben dusa gırmedım asagdakı komsumu cagırdım apar topar gıttık hastaneye sancı cıktı serum takıldı yarın yıne gıdecem gerızekalı dr um duzceye gıtmıs serum bıttıkten sonra döndu bana embesilll sey dıkkat edın kızlar işle felan bıraz olsada cok fazla alaksı yok bebek ıyıce asag ınmıs dedı bıraz daha bekleseydı eşim geldı felan öyle ıste yazık adamın gözu dönmustu
kızlar geldım ben dusa gırmedım asagdakı komsumu cagırdım apar topar gıttık hastaneye sancı cıktı serum takıldı yarın yıne gıdecem gerızekalı dr um duzceye gıtmıs serum bıttıkten sonra döndu bana embesilll sey dıkkat edın kızlar işle felan bıraz olsada cok fazla alaksı yok bebek ıyıce asag ınmıs dedı bıraz daha bekleseydı eşim geldı felan öyle ıste yazık adamın gözu dönmustu
geçmiş olsun canım. sen yine de iş yapma, mutlaka vardır ilgisi, tetiklersin. ki doktor sana daha önce de dinlen demişti. bırak evin pis olsun biraz, kızından önemli mi...
olmaz bişiy merak etme. içmeyincede çarpıntı çok oluyo ihmal etme
aman dikkat et sen yinede ama neyse ucuz atlatmışın canım geçmş olsun
geçmiş olsun canım
yinede dikkat et coşma iş konusunda
yok bence yapma bırak iş yapmayı artık napalım bir kaç hafta daha idare etmeliyiz
ya doktor bana kan şurubu verdi böle küçük şişeler içinde görünce gözüm çok korktu umarım midemi bozmaz görünce tırsıdım walla
az kala banada patlatyodu zatenn eşimcok agladım ama oda uzuldu ama yapmassam kım yapacak bırce guya kadın tutacam hıc bıyerı ellemıyor ancacam kapı e annem gelene kadar da dogurdum doguracam olcam yok daha ellemem işi batsın dr baya asagda agır felan kaldırırım demeyın sakın pırt dıye cıkar dedı
yok canım benim knım biraz düşük cıkmıştı midem den dolayı vermedi gecen gittiğimde ama şimdi neden bilmem gerildim saten midem cok kötü
az kala banada patlatyodu zatenn eşimcok agladım ama oda uzuldu ama yapmassam kım yapacak bırce guya kadın tutacam hıc bıyerı ellemıyor ancacam kapı e annem gelene kadar da dogurdum doguracam olcam yok daha ellemem işi batsın dr baya asagda agır felan kaldırırım demeyın sakın pırt dıye cıkar dedı
kan değerin kaçtı ki
ben kullanmıyorum da merak ettim
benimki 13.6
artık herşeyi vicdan yapar oldum
en düşük seviye 10 ken bende 9 cıkmıştı ya ben kötü gelirse iğnesini yaptırırm
Kızlar selam ben 2 gecedir hastanedeyim.. 33 haftalığım ama bebek 2,5 hafta onden gidiyormuş..yüksek tansiyon incelemesi için yatırıldım.. Tansiyon 16 lara kadar çıktı... Tam kontrol altina aldık dediler, erken dogum riskine karsı bebeğimin ciğerleri gelişsin diye iğne vurdular bana 2 gün üst üste...hemen ardından kan şekerim 200 lere fırladı.. Sonuc bebek şimdilik iyiymis ama sonrasında sahada fazla bebeğe kilo aldırırsam organlarında sorun çıkabilir dediler, bana diyet uygulatmaya başladılar, bu arada erken dogum riskide devam ediyormuş.... Yaa karman cormnnn bisi, aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı... Birde sakın seker taramada sorun çıkmadı diye güvenmeyin, son aylarda bendeki gibi problem çıkmasın..
Kızlar selam ben 2 gecedir hastanedeyim.. 33 haftalığım ama bebek 2,5 hafta onden gidiyormuş..yüksek tansiyon incelemesi için yatırıldım.. Tansiyon 16 lara kadar çıktı... Tam kontrol altina aldık dediler, erken dogum riskine karsı bebeğimin ciğerleri gelişsin diye iğne vurdular bana 2 gün üst üste...hemen ardından kan şekerim 200 lere fırladı.. Sonuc bebek şimdilik iyiymis ama sonrasında sahada fazla bebeğe kilo aldırırsam organlarında sorun çıkabilir dediler, bana diyet uygulatmaya başladılar, bu arada erken dogum riskide devam ediyormuş.... Yaa karman cormnnn bisi, aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı... Birde sakın seker taramada sorun çıkmadı diye güvenmeyin, son aylarda bendeki gibi problem çıkmasın..
aynen bende merak ettim ama girmedide bi türlü...
geçen gün gittiğimde doktora kaşıntın var galiba dedi kolumu gösterdi ( kolum biraz çizilmiştide) yok dedim temizlik yaparken oldu. hızını alamıyosan gel buralara da bi el at durduramıcaz mı seni yeter dedi :))) sanırım benimde artık kendimi durdurmam gerekiyo..
çok şükür bişey olmamış canım , bi kaç gün yat bence sen bebekte aşağı inmiş yürümek bile yoruyo artık dinlenince geçer mutlaka, eşinde korkmuştur tabi ya yazık adama geçmiş olsun bi daha tekrarlamaz inşallah daha fazla dikkat et bundan sonra erken gelmesin kuzucukkızlar geldım ben dusa gırmedım asagdakı komsumu cagırdım apar topar gıttık hastaneye sancı cıktı serum takıldı yarın yıne gıdecem gerızekalı dr um duzceye gıtmıs serum bıttıkten sonra döndu bana embesilll sey dıkkat edın kızlar işle felan bıraz olsada cok fazla alaksı yok bebek ıyıce asag ınmıs dedı bıraz daha bekleseydı eşim geldı felan öyle ıste yazık adamın gözu dönmustu
yok daha bıttı ellemem bı yerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?