2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

en cok ona uzuldum zaten adamın yorgunluktan gözü nasıl kızarmıstı bıde benle ugrastııı cok üzülüom ona gecesı gunduzu zaten yok bıde benım gıbı manyakla ugrasyo

benım kanım 8.6 gebelıgımden berı hap kullanyorum cnm ben

senin midende sorun yoksa bişe olmaz ama bende var reflu var şuan bile çok kötü midem ve bimem neden çok gerildim şurubu görunce ya öle böle değil oje şişesi kadar buyuk kutunun içinde şurub şişelerini görünce çok korktum halada huzursuzum aşağıda ki komşum kan hapından komalık oluyodu oda hamile midesinde benim gibi sorun var oyyyy neden gerildim bu kadar bilemiyorum

Son düzenleme:

annemdede var reflu hap attı kadın mıdedekı yaraya yapısmıs kadını bas bas bagıra bagıra zor yetıstrdık hastaneye dr una sormadınmı

canım bir bilgim yok ama geçmiş olsun çok stres yapma dahada kötülenme psikolojını yuksek tut bu durum geçcici bebeğinide sağğ salim kucağına alacaksın rabbimin izni ile

geçmiş olsun herşeyin başı moral bırakma kendini hastanedesin emin ellerdesin takip altında kalmanda yara var diyet çok işe yarıyor bende yapmıştım hem şekerim düzene girdi hemde bebek güzel kilo aldı

Ciddi mısın? Kacinci haftanda karşılaştın bu problemle.. Birde benimkinin artık kilo almaması gerekiyormuş...şekeri kontrol altına ne kadar sürede aldılar, bende bugün farkedildi de merak ediyorum..

ayy ciddimisin dedim ama sorun olursa iğnesini kullan dedi ahanda soğuk ter dökmeye başladım

kız dur ama panık yapma hemen annemın aldıgı hap berbat bır hapmıs majezik dıe bır hap :S:S:S:S:S dırek mıdeye zararı var dedı dr saana öyle bıse demedıyse sorun yok her hap yapacak dıe bıse yok bacım

iyi akşamlar kızlar.. geçmiş olsun sizlere, çok yormayın kendinizi bebişler sinyal veriyor vallahi

canım bir bilgim yok ama geçmiş olsun çok stres yapma dahada kötülenme psikolojını yuksek tut bu durum geçcici bebeğinide sağğ salim kucağına alacaksın rabbimin izni ile

İnsalllahhh canım saolasinn... Allah dusmanimi evladı ile sinamasin.... Burdaki sizler gibi duyarlı iyi anne adaylarinada hayırlı sağlıklı her bakımdan eksiksiz guzel evlatlar nasib etsin..kimseye sorunlu gebelik yaşatmasın guzel Allah im... Sevglermle.. Hepinizi çok öpüyorum, ben yarın gene yazmaya çalışırım... Bugün ağladimda..gözlerim kapanıyor... İyi gecelerrrrrr sevgili anneler...

Ciddi mısın? Kacinci haftanda karşılaştın bu problemle.. Birde benimkinin artık kilo almaması gerekiyormuş...şekeri kontrol altına ne kadar sürede aldılar, bende bugün farkedildi de merak ediyorum..

şeker yüklemede yüksek çıkmıştı 26 haftada gerçi çok değildi ama doktorum takip altında olsun dedi diyetisyene yönlendirdi 1 hafta listeye uydum tekrar şekerime baktım sabah öğle akşam yemeklerden sonra normal çıktı bende rahatladım.stres şekeri yükseltir sakin olman gerekiyor bebek kaç kilo ki almaması gerekiyor

majezik berbat bir hap yok kahvaltıdan sonra 2 saat sonra iç dedi bana yapacak olursada iğnesini vereyim dedi

sanada gostermez ınsallah doguma kadar

iyi geceler güzelce yat dinlen
ağlama bebişi düşün
dua et canım
bizde ediyoruz zaten biliyosun
hadi iyi uykular bebişe ve sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…