2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

majezik gebelikte kulanılabilir mi ki?hiç duymadım.baya etkili bir ağrı kesici diye biliyorum

hayır canım yanlıs anlama hemen annem ıctı gebe degıldı ozaman majezık cok agır bılıyorum ben hamıle degılken bıle bır kere ıctım allahm allahım hastanelık oldum

en cok ona uzuldum zaten adamın yorgunluktan gözü nasıl kızarmıstı bıde benle ugrastııı cok üzülüom ona gecesı gunduzu zaten yok bıde benım gıbı manyakla ugrasyo

üzülme canım onların iş yoğunluğu her zaman oluyor benimkide aynı bugün gececi sabah 8e kadar nöbeti var gözünü kırpmadan duracak öyle eşleri 9 aylık hamile olacak o kadar doğumdan sonra da biz nöbet tutacaz nasılsa bebeklerin başında

bız bebeklerle ugrassakta o bızım bır parcamız ya onlar it kopukla ugrasyolar yaaa ekmek parası ıste ne yapacaksın

hadi ben az yatayım ıyı geceler herkese bıde bipsi dıe bırı arkadaslık yollamıs bızım sıtede oyle bır yok yanı formda allah allah :44:

bız bebeklerle ugrassakta o bızım bır parcamız ya onlar it kopukla ugrasyolar yaaa ekmek parası ıste ne yapacaksın

orası öyle canım Allahtan burası Mersin Hakkari gibi olaylı bi yer değil burda biraz daha kafası rahat sadece nöbet derdi var uykusuz kalıyor daha önce taşmı yemedi kafasına ayağına, molotof yeme tehlikesimi geçirmedi elinde silah bile patladı bi ara avucunun içi parçalanmıştı bişy olmadı çok şükür sinirlere gelse işlevini kaybedebilirdi ne demeli o it kopuklara bilmiyorum işleri tehlikeli zaten ya diyorum keşke bakkal olsaydın ne işin var polis oldun hiç olmazsa kafam rahat olurdu açardık evin altına bi tükan tayin derdimizde olmazdı diye gülüyo oda manyak diye

birce ( sevi gibi birce örmenim diyesim geldi bi an ) sonunda gördüm fotonu merak ediyodum topiğin daimi üyelerinden görmediğim bi sen bide sevi vardı, tam tahmin ettiğim gibi burdaki gibi fotoda da ciddi görünüyosun

çok ciddi değilimdir aslında:)

farklı yansımış demek ki :)) burdaki konuşmalardan öyle anlaşılıyor biz işi genelde şebekliğe vuruyoruz sen pek dahil olmayınca ciddi bi mizacın olugunu düşündüm bende tam tersi tüm fotolarda sırıtırım objektifi görünce kendiliğinden oluşuyor gülümseme

sevibade ugrasırsın dımı benle camların batmıs oylemı demek

emzirme külodu :26:

aboooooooooo bi gittim hürremi izleyene kadar neler olmuşşş
deli karıııııııı ben sana demedimmi 3 gündür kafayı bozdun temizlikleeeeee

yapma yaw bide ben görsem
eşim işe gitmeden biraz uğraştık faceyle...
kızzz birce burayada koysanaaaa
silersinnn hadiii

iyi sevi lafının üzerine gelirmiş:))

eminmisin :82:

eh işte orta kararım diyelim:)) normalde çok güleryüzlü olduğumu söylerler ama. bu yıl okulda çok ciddiydim herhalde son haftamda yaramaz bir sınıfın maçı var diye erkekler gelmemişti, artık nasıl mutlu olduysam sınıf sakin diye, kızlardan biri ilk kez gülüyorsunuz hocam dedi çok şaşırdım:))

kız yakamoz birce bizi beğenmiyormuşş duymadınmı

boşuna uğraşmayın size sataşmadan uyuyamam 60:

yapma yaw, orta şekerli birce

diğer atasözü de geldi aklıma ama gazabından korktum gir face.e gör yok öyle bedavadan görmek:)))

yiyosa söyle öteki atasözünü hadi
beni burda herkes sever, söz sahibinindir birce hanım
aman görmiiim çok gerekli değil, bebeğininkini koy

sorma yeni trend emzirme küloduyla emzirmek poyraz az kalsın doğuruyodu bu akşam artık iş miş yapmaz o korku yeter ona

hamileliğin stresindendir belki, ama tek ben böyle düşünmüyomuşum bak öğrencilerde söylemiş :)) doğumdan sonra özüne dönersin o zaman
kız yakamoz birce bizi beğenmiyormuşş duymadınmı

boşuna uğraşmayın size sataşmadan uyuyamam 60:

yine başladı sevi bizi begenmiyormusunlara , sataşır durur artık

yapma yaw, orta şekerli birce

yiyosa söyle öteki atasözünü hadi
beni burda herkes sever, söz sahibinindir birce hanım
aman görmiiim çok gerekli değil, bebeğininkini koy

yemedi işte bebeğiminkileri de oraya ekleyeceğim. bak sen bizi beğenmiyorsun asıl, gelmiyorsun gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…