majezik gebelikte kulanılabilir mi ki?hiç duymadım.baya etkili bir ağrı kesici diye biliyorum
en cok ona uzuldum zaten adamın yorgunluktan gözü nasıl kızarmıstı bıde benle ugrastııı cok üzülüom ona gecesı gunduzu zaten yok bıde benım gıbı manyakla ugrasyo
üzülme canım onların iş yoğunluğu her zaman oluyor benimkide aynı bugün gececi sabah 8e kadar nöbeti var gözünü kırpmadan duracak öyleeşleri 9 aylık hamile olacak o kadar doğumdan sonra da biz nöbet tutacaz nasılsa bebeklerin başında
hayır canım yanlıs anlama hemenannem ıctı gebe degıldı ozaman majezık cok agır bılıyorum ben hamıle degılken bıle bır kere ıctım allahm allahım hastanelık oldum
hadi ben az yatayım ıyı geceler herkese bıde bipsi dıe bırı arkadaslık yollamıs bızım sıtede oyle bır yok yanı formda allah allah :44:
bız bebeklerle ugrassakta o bızım bır parcamız ya onlar it kopukla ugrasyolar yaaa ekmek parası ıste ne yapacaksın
birce ( sevi gibi birce örmenim diyesim geldi bi an) sonunda gördüm fotonu merak ediyodum topiğin daimi üyelerinden görmediğim bi sen bide sevi vardı, tam tahmin ettiğim gibi burdaki gibi fotoda da ciddi görünüyosun
çok ciddi değilimdir aslında:)
sevibade ugrasırsın dımı benle camların batmıs oylemı demek
kızlar benı kasılkarıma agrı gırdı cok kotuyum yaaaabıde akıntı akıntı degıl sankı cesme oldu masallah anlamadım bırden bıre oldu içimden kotu kotu seyler gecıo dr aradımcevap vermıo ne b...k yıcem ben esımde koye gıttı olaya 2 saatlık yolda
kızla bişy soracam şu emzirme külotları varya kullan at şeklinde olanlar netten alacamda bunlar naylonmu? resimdeki görüntüden öyle görünüyor açıklamada pamuklu demiş anlamadım :26: alan yada gören varmı?
kızlar geldım ben dusa gırmedım asagdakı komsumu cagırdım apar topar gıttık hastaneye sancı cıktı serum takıldı yarın yıne gıdecem gerızekalı dr um duzceye gıtmıs serum bıttıkten sonra döndu bana embesilll sey dıkkat edın kızlar işle felan bıraz olsada cok fazla alaksı yok bebek ıyıce asag ınmıs dedı bıraz daha bekleseydı eşim geldı felan öyle ıste yazık adamın gözu dönmustu
az kala banada patlatyodu zatenn eşimcok agladım ama oda uzuldu ama yapmassam kım yapacak bırce guya kadın tutacam hıc bıyerı ellemıyor ancacam kapı e annem gelene kadar da dogurdum doguracam olcam yok daha ellemem işi batsın dr baya asagda agır felan kaldırırım demeyın sakın pırt dıye cıkar dedı
birce ( sevi gibi birce örmenim diyesim geldi bi an) sonunda gördüm fotonu merak ediyodum topiğin daimi üyelerinden görmediğim bi sen bide sevi vardı, tam tahmin ettiğim gibi burdaki gibi fotoda da ciddi görünüyosun
iyi sevi lafının üzerine gelirmiş:))
farklı yansımış demek ki :)) burdaki konuşmalardan öyle anlaşılıyor biz işi genelde şebekliğe vuruyoruz sen pek dahil olmayınca ciddi bi mizacın olugunu düşündümbende tam tersi tüm fotolarda sırıtırım objektifi görünce kendiliğinden oluşuyor gülümseme
farklı yansımış demek ki :)) burdaki konuşmalardan öyle anlaşılıyor biz işi genelde şebekliğe vuruyoruz sen pek dahil olmayınca ciddi bi mizacın olugunu düşündümbende tam tersi tüm fotolarda sırıtırım objektifi görünce kendiliğinden oluşuyor gülümseme
yapma yawbide ben görsem
eşim işe gitmeden biraz uğraştık faceyle...
kızzz birce burayada koysanaaaa
silersinnn hadiii
eminmisin :82:
eh işte orta kararım diyelim:)) normalde çok güleryüzlü olduğumu söylerler ama. bu yıl okulda çok ciddiydim herhalde son haftamda yaramaz bir sınıfın maçı var diye erkekler gelmemişti, artık nasıl mutlu olduysam sınıf sakin diye, kızlardan biri ilk kez gülüyorsunuz hocam dedi çok şaşırdım:))
diğer atasözü de geldi aklıma ama gazabından korktumgir face.e gör yok öyle bedavadan görmek:)))
emzirme külodu:26:
aboooooooooo bi gittim hürremi izleyene kadar neler olmuşşş
deli karıııııııı ben sana demedimmi 3 gündür kafayı bozdun temizlikleeeeee
yapma yawbide ben görsem
eşim işe gitmeden biraz uğraştık faceyle...
kızzz birce burayada koysanaaaa
silersinnn hadiii
eminmisin :82:
hamileliğin stresindendir belki, ama tek ben böyle düşünmüyomuşum bak öğrencilerde söylemiş :)) doğumdan sonra özüne dönersin o zamaneh işte orta kararım diyelim:)) normalde çok güleryüzlü olduğumu söylerler ama. bu yıl okulda çok ciddiydim herhalde son haftamda yaramaz bir sınıfın maçı var diye erkekler gelmemişti, artık nasıl mutlu olduysam sınıf sakin diye, kızlardan biri ilk kez gülüyorsunuz hocam dedi çok şaşırdım:))
kız yakamoz birce bizi beğenmiyormuşşduymadınmı
boşuna uğraşmayın size sataşmadan uyuyamam60:
yapma yaw, orta şekerli birce
yiyosa söyle öteki atasözünü hadi
beni burda herkes sever, söz sahibinindir birce hanım
aman görmiiim çok gerekli değil, bebeğininkini koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?