2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yokk kız anneme falan derler hep kızın ne kadar güleryüzlü diye. sınıftaki de hamilelik değil sadece sınıfın stresi. o kadar fenalar ki gülmeden bile çileden çıkarıyorlar, bir de gülsen sınıfta öğretmen yok zannederler:))

heee bak bi tek ben değilmişim birce örtmenim seni ketum bulan
emmeee sonlara doğru eccuk bize benzemeye başladı

amannnn beğenmezsen beğenmesinnn
onu kim beğensin ayollll

yemedi işte bebeğiminkileri de oraya ekleyeceğim. bak sen bizi beğenmiyorsun asıl, gelmiyorsun gruba

tabeee yemiycek, bi topiğin hakkından gelirim walla
kızzz sabahtan beridir ne diyomm duymuyomusunuz
facem yok benim ben eski kafayım, sizin içün açar orayada güzel bi manken resmi filan koyarım artık
gerçii benim eşisizz güzelliğimin yerini tutmaz ya

he o mesele :) o konuda haklısın öğrencilere gülmeye gelmiyor hiç bi yüz verdinmi önünü kesemiyosun bi daha öğretmen arkadaşlardan duyuyodum ortaokullar çektiriyolarmış sınıfta terör estirmezsen susmuyo hiçbiri diyodu geçen bi tanesi hatta hocanın birinin sınıfta sesini duyurmaya çalışmaktan sesi kısılmıştı en iyisi ciddi görünüp abartmalarına mahal vermemek ...O zaman nette anlaşılmamış güleryüzün günahını almıyım :)

Sevi aç bi face de katıl gruba seninde yüzünü görelim artık , yoksa sendemi bizi begenmiyorsun ( senden bulaştı )

üff ya çok uykum var ama yatağa gitmeye korkuyorum. kaşınmaktan uyuyamıyorum sabaha kadar. kafayı yiyeceğim ya her yerim yara ere içinde((

boşver kıss güleryüzlü olupta ne edecen???tepene çıkıyolar sonra
sen bize gül yeter
ben normalde çok matrak biriyim ama çok sevmediğim insanlar beni asla böle bilmez,
yerine görde ketum olcannn :82:
ahhh sen o sınıfa beni bi götürcektin warya
kızımın öğretmeni çok iyi biridir, ama okulda görünce tanıyamıyorum kadını
ne yapsın veletler çileden çıkarıyolar kadını

kız o gaffurun lafı daha espriyi anlayamadınmı
beğenmesem bu saatte burda ne işim var
açiim açmasınada size şölee gençlik hatıralarımdan bir resim koyyiim
şu an kendimi çoook çirkinn hissediyorum, resmen şişko patatesim ya elim yüzüm şişmiş

üff ya çok uykum var ama yatağa gitmeye korkuyorum. kaşınmaktan uyuyamıyorum sabaha kadar. kafayı yiyeceğim ya her yerim yara ere içinde((

haa şölee kuzumm kaşınmaktan yazamıyorum desene,
ne uğraştırıyon beni beğenmiyonmu beğeniyonmu diyee
bende bu gece rüyamda uzay gemisi görmesem baree

sevi bu kadar yoğun istek üzerine açarsın bi face artıkın, olmadı sadece bizim için aç yaw bi foto koyarsın yiter iki dakikanı almaz açmak kız zormu bu kadar

aynen ben de kendimi tanıyamıyorum bazen. zaten o yüzden bir an önce izne ayrımak istedim.hormonlar iyice tavan yapmıştı her gün ağlıyordum eve gelince ben böyle biri değildim diye(
kaşımaaa kaşınan yere ya krem bişi sür yada kolonya sür...
hiçbir şey etkilemiyor. cilt doktoru bir ilaç vermişti ama yan etkileri korkuttu, doktorum da kullanmasan daha iyi dedi. doğuma kadar sürüyormuş genelde((

kaşımaaa kaşınan yere ya krem bişi sür yada kolonya sür...

kız gece gece aklıma kaşınan yer falan
töbe yarabbi yaaa

valla iyice merak ettim seviyi ben de. bak yakamoz da demiş asıl sen bizi beğenmiyorsun sevi

kız iki gözüm iki kulağım var, neyi merak ediyorsun bu kadar delüüüü
olmadı izmire gelince buluşalım merakın gitsin,

sevi bu kadar yoğun istek üzerine açarsın bi face artıkın, olmadı sadece bizim için aç yaw bi foto koyarsın yiter iki dakikanı almaz açmak kız zormu bu kadar

kız bu saatte uğraşamam hakkaten yaa, bu pc de resim yok kaldıki....
ara bellekte tüm resimler....
sayenizde facede açacam ya.....

tubiiiii neden konuşmuyorsun yoksamm bizi beğenmiyormusun

biliyorum yaw gaffurun lafı oldugunu o kadarda değil burda sürekli kullanmak senden bulaştı hadi açıver açınca söylede bakalım hamile fotografını koyan kimse yok zaten ben dahil herkes önceki fit halini koymuş hepisine bahtım merakımdan

heh şöyle başkalarına sar. dünürüm izne çıktı bana taktın burdan göremezsem izmirde görüp çekeceğim foto.larını:))

hiç eklemedim ben de hamilelik foto.su:))

amannnnnn bu kadar merak edecek ne varki yaw anlamadım
çocuklarınkini koyyim analarıda onlara benziyo işte
sayenizde öğrencilik yıllarıma döndüm ne yapiim beni özüme döndürdünüz
yoksam bende bircenin aksine normal hayatta herkese gaffur esprisi yapmam

ben yatıyorum kızlarrrrrr kendinize iyi bakınnn
birceeeee rüyanda beni gör anacım, ama adım şükran ay değil
:79::79::79::79::79::79::79::79:

heh şöyle başkalarına sar. dünürüm izne çıktı bana taktın burdan göremezsem izmirde görüp çekeceğim foto.larını:))

7 aylıkken ekledim bi ara ama profil fotosu olarak değil arkadaşlar çok merak ediyodu sıkıştırıp duruyolardı kilo aldın demekki bu kadar ısrara rağmen ondan eklemiyosun diye bende ekledim laflarından kurtulmak için ama profile eklemem gerek yok sürekli o şekilde görüp beni o halimle hatırlamasın kimse doğumdan sonra jet hızıyla eski halime dönmeyi planlıyorum ama şimdi kendime bakınca bu göbek nasıl dümdüz olacak ki diyorum, hep şişko kalıcam gibi geliyo

bi kerem bu sarmak huyu bana dünüründen geçti
istersen onada sorabilirsin
alışkanlık yaptı sonra bende
gelde izmirde çek fotolarımı delü karı
öptümmmmmmm hepücüğünüzüüüü

ben de yatayım belki uyuyabilrim. gerçek adınla görürüm artık. şükran ay çok güzel değildi zaten. şimdi gerçeğini görürüm

iyi geceler kızlar...

yakamoz gören de 20 kilo aldın sanacak. 6 kilo almışsın hala endişelisin. millet sadece doğumda 10 kilo veriyor. düşündüğün şeye bak, bırak da biz yanalım derdimize

iyi geceleleeeeeeeer bende yarın alışverişe gidicem merkeze, sabahın köründe kalkacam hala pc başındayım uyuyim en iyisi öptüm herkesi yarın görüşürüsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…