- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
yakamoz gören de 20 kilo aldın sanacak. 6 kilo almışsın hala endişelisin. millet sadece doğumda 10 kilo veriyor. düşündüğün şeye bak, bırak da biz yanalım derdimize
günaydın kızlar. çok özledim sizi ama işlerden fırsat bulamıyorum hala düzene giremedim salon giysilerle yataklarla dolu hurçlar yıkanıyor. malum havada yağışlı olunca bi çamaşır 2 günde kuruyor. ama bu haftadan sonra düzene girer.. sizler nasılsınız yaramazlık yoktur umarım.özledim sizi
Oooooo hoşgeldin bacım seni bu saatlerde buralarda görmek ne güzel.. Allah kolaylık versin canım.. Boşver yavaş yavaş yaparsın sen işleri nasılsa evdesin.. Ev hayatına adapte oldun mu kız..
aslında hergün kalkıyorum bu saatte ama tekrar uyuyorum 10 da eylül hnm kalkıyor..:))))) ev hayatı güxzel adapte oldum ama işler bitmiyor havada böyle olunca.... neyse hallederim. sen nasılsın millet nasıl karakanın haberini aldım faceden yazmışsın maşallah channelda söyledi kilosu süper..kuzu nerde annesi geldimi
ya oykummmm egee yatsanıza bu yagmurlu kasvetlı havada dıcem ama aslı ve eylus sızı bırakmıyordurrrrrrrr:)::):):)
ya oykummmm egee yatsanıza bu yagmurlu kasvetlı havada dıcem ama aslı ve eylus sızı bırakmıyordurrrrrrrr:)::):):)
Kuzuya ben rastlamadım, geldi herhalde annesi.. Uyu uyu süper uykusuz günlere hazırlık olsun.. Birde Yeliss diye ikiz kızlara hamile bir arkadaş vardı sanırım o da haftaya doğurcakmış.. Yani haftaya 3 bebek geliyor hayırlısıyla..
yok canım benim aslı 7,30 da gidiyor istesem yatarım da ben pek kalkınca yatamam.. Bir kere uyanınca yatamıyorum ama hava gerçekten çok kötü, bugün öğlen bir arkadaşım gelcek bende çıkçam birazdan.. Havalar bizden yana kızlar, sıcaklar ne kadar geç gelirse o kadar iyi bence, boşverin.. Haziran da inşallah serin geçer de rahat bir lohusalık geçiririz..
AMANİNNNNNNNNN BAŞLADIK DESENİZE..
BENDE DÜN GECE HİÇ UYUMADIM HASTANEDE EYLÜLÜ GÖREMİYCEM DİYE AKLIMA TAKILDI BU DELİRİR BENSİZ ONU DÜŞÜNMEKTEN SAAT 3 OLDU UYUYAMADIM. SONRA MALUM WC OLylRI DERKEN SERSEM GİBİYİM.
gunaydın kızlar bende kocısı yollayınca uyuyamadım bugun bıde aklıma su ozel saglık sıgortaları takıldı onlara bakmaya actım pc yı ama bıse anlamadım sımdı yaptırsak dogumda kullanabılıomuyuz onu
günaydın cnm ben kullanamıycanı biliyorum belli bir zamanı var onun
sanırım
evet orası öylede sıcak kötü bizim için ama işler kalıyor..
Senin tansiyon şekr felan ne alemde..
öyküm bezini ıslak mendillerini aldım bi heyecan sardı kız az kaldı ya
gunaydın kızlar bende kocısı yollayınca uyuyamadım bugun bıde aklıma su ozel saglık sıgortaları takıldı onlara bakmaya actım pc yı ama bıse anlamadım sımdı yaptırsak dogumda kullanabılıomuyuz onu
Almazlar değil mi Eylül ü, ben götürcem hastaneye, gece yatana kadar yanımda kalsın istiyorum, sonrada babasıyla kalsın evde dedik.. Psikologlar öyle diyormuş, anne,bebek ve baba bir arada hastanede kalınca evdeki çocuk kendini dışlanmış hissediyormuş onun için babasıyla evde kalsın diyorlar.. Sen götüremezsen ki almazlar herhalde, zor olabilir gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?