2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakamoz gören de 20 kilo aldın sanacak. 6 kilo almışsın hala endişelisin. millet sadece doğumda 10 kilo veriyor. düşündüğün şeye bak, bırak da biz yanalım derdimize

ama göbek kocaman oldu aynada görünce canım sıkılıyo kendimi çok irileşmiş hissediyorum daha 5-6 ay öncesine kadar dümdüzdü alışık değilim kendimi böyle görmeye napim şu hamilelik daha kısa olsaymış ne iyi olurmuş sıkıldım ben göbekli halimden bebek büyüyo diye teselli ediyorum kendimi yoksa bunalıma girerim heralde önceden 2 kilo alsam günlerce canım sıkılırdı normal şimdi bunalım takılmam Allahtan az kaldı bebiş doğsun diyet eğzersiz ne varsa yapıcam :)

günaydın diyeceğim ama kimse yok neyse akşam baya kaynamış buralar birazdan gelir herkes biz hergece sancılanıp duruyoruz moralim bozuk kocamı bi 15 gün görmek istemiyorum hiç gözüme gçörünmesin nefret ediyorum ondan

günaydın kızlar. çok özledim sizi ama işlerden fırsat bulamıyorum hala düzene giremedim salon giysilerle yataklarla dolu hurçlar yıkanıyor. malum havada yağışlı olunca bi çamaşır 2 günde kuruyor. ama bu haftadan sonra düzene girer.. sizler nasılsınız yaramazlık yoktur umarım.özledim sizi

Oooooo hoşgeldin bacım seni bu saatlerde buralarda görmek ne güzel.. Allah kolaylık versin canım.. Boşver yavaş yavaş yaparsın sen işleri nasılsa evdesin.. Ev hayatına adapte oldun mu kız..

Oooooo hoşgeldin bacım seni bu saatlerde buralarda görmek ne güzel.. Allah kolaylık versin canım.. Boşver yavaş yavaş yaparsın sen işleri nasılsa evdesin.. Ev hayatına adapte oldun mu kız..

aslında hergün kalkıyorum bu saatte ama tekrar uyuyorum 10 da eylül hnm kalkıyor..:))))) ev hayatı güxzel adapte oldum ama işler bitmiyor havada böyle olunca.... neyse hallederim. sen nasılsın millet nasıl karakanın haberini aldım faceden yazmışsın maşallah channelda söyledi kilosu süper..kuzu nerde annesi geldimi

Kuzuya ben rastlamadım, geldi herhalde annesi.. Uyu uyu süper uykusuz günlere hazırlık olsun.. Birde Yeliss diye ikiz kızlara hamile bir arkadaş vardı sanırım o da haftaya doğurcakmış.. Yani haftaya 3 bebek geliyor hayırlısıyla..

ya oykummmm egee yatsanıza bu yagmurlu kasvetlı havada dıcem ama aslı ve eylus sızı bırakmıyordurrrrrrrr:)::):):)

aslında geri yatıyorum 7:30 da kalkıyorum eşimi yolluyorum sonra yatıyorum ama sizi merak ettim. bankadanda ödemelerimi yapayım sonra işlerim var kişisel temizlik
sonrada cuma günü kına paarda düğünümüz var yoğunum yani.

ya oykummmm egee yatsanıza bu yagmurlu kasvetlı havada dıcem ama aslı ve eylus sızı bırakmıyordurrrrrrrr:)::):):)

Yok canım benim Aslı 7,30 da gidiyor istesem yatarım da ben pek kalkınca yatamam.. Bir kere uyanınca yatamıyorum ama hava gerçekten çok kötü, bugün öğlen bir arkadaşım gelcek bende çıkçam birazdan.. Havalar bizden yana kızlar, sıcaklar ne kadar geç gelirse o kadar iyi bence, boşverin.. Haziran da inşallah serin geçer de rahat bir lohusalık geçiririz..

AMANİNNNNNNNNN BAŞLADIK DESENİZE..
BENDE DÜN GECE HİÇ UYUMADIM HASTANEDE EYLÜLÜ GÖREMİYCEM DİYE AKLIMA TAKILDI BU DELİRİR BENSİZ ONU DÜŞÜNMEKTEN SAAT 3 OLDU UYUYAMADIM. SONRA MALUM WC OLylRI DERKEN SERSEM GİBİYİM.

evet orası öylede sıcak kötü bizim için ama işler kalıyor..

Senin tansiyon şekr felan ne alemde..
öyküm bezini ıslak mendillerini aldım bi heyecan sardı kız az kaldı ya

gunaydın kızlar bende kocısı yollayınca uyuyamadım bugun bıde aklıma su ozel saglık sıgortaları takıldı onlara bakmaya actım pc yı ama bıse anlamadım sımdı yaptırsak dogumda kullanabılıomuyuz onu

Almazlar değil mi Eylül ü, ben götürcem hastaneye, gece yatana kadar yanımda kalsın istiyorum, sonrada babasıyla kalsın evde dedik.. Psikologlar öyle diyormuş, anne,bebek ve baba bir arada hastanede kalınca evdeki çocuk kendini dışlanmış hissediyormuş onun için babasıyla evde kalsın diyorlar.. Sen götüremezsen ki almazlar herhalde, zor olabilir gerçekten..

günaydın cnm ben kullanamıycanı biliyorum belli bir zamanı var onun
sanırım

günaydın cnm ben kullanamıycanı biliyorum belli bir zamanı var onun
sanırım

baya bı gec kaldık desenıze ssk var dıe dusunmedım sımdıye kadar hıc ama burda yenı bı hastane acıldı benım doktorun anlasması yok onla hastaneyede bayıldım ama fıyat 3000ı gecıo neyse vazgecıcez artık napalım

evet orası öylede sıcak kötü bizim için ama işler kalıyor..

Senin tansiyon şekr felan ne alemde..
öyküm bezini ıslak mendillerini aldım bi heyecan sardı kız az kaldı ya

Bende hafta sonu bezini aldım, ıslak mendil de aldım aynı zamanlarda hazırlanmışız.. Bende çok heyecanlıyım bir an önce doğsun istiyorum.. Şeker tansiyon iyi bu aralar, gerçi doktorum hala bana inanmıyor ama geçen kontrole eşimle gittim eşime bile soruyor diyet yapıyor mu diye.. Bende sinir oldum artık , eşime dedim ki bir daha inanmazsa diycemki çocuk benim çocuğum senin çocuğunun taşıyıcı annesi değilim herhalde, kendi çocuğumu tehlikeye atçak değilim herhalde

Kullanamazsın canım.. Hamile kalmadan önce yaptırman gerekiyor onları...

ASLINDA ALMIYORLARMIŞ AMA TANIDIK VAR GİZLİ SOKMAYA ÇALIŞIRIM DEDİ AMA EYLÜL NE YAPAR BİLMİYORUM. PSİKOLOGLARDA TARAFTAR DEĞİL DEMEK. ZATEN 2 GECE YATAR ÇIKARIZ İNŞLLhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…