ben mothercareden normal body almıştım 0-3 aylık, bir tane hastane çıkışının içinde var, toplamda 7-8 taneydi, 3 tane daha oldu bunları 3-6 aylık aldım. daha da almam :)evet uygun fiyatı. ben çok aldım böyle çıtçıtlı, annem de almış br şeyler. abartmayayım en iyisi:))
aynen ben de o haldeyimhenüz çoğunluğu görmedim :))
oğluşum karnımda hareket ettikçe arada sanki içerde ağzıyla pııırtt yapar gibi baloncuklar hissediyorum yaaa çok komik bi his
yelkovan bende senin ismini bilmediğim için acaba hangisiydi diye düşündüm şimdi....
aynen...bende 2-3 kişiyi tanıdım sadece..
aaa esra geldi ve bişi yazmadan geri gittii :26:
sevibade sen var mısın benıde ekle cnm
ay süperrrrevet canım 23 nisan münasebetiyle değiştirmiştim ööyle kalmış
canım 3ünü 17ye aldım. yandan çıtçıtlı diye hoşuma gitti. unnadodan aldım. internetten kapalı alışveriş sitesi. güvenli baya. o kadar çok şey aldım ki :) bebek bakım çantamı bile ordan çok ucuza aldım. davetiyeyle üye olunuyor, davetiye gönderebilirim istersen.
yelkovaaannn ben bu şarkıya bayılırım yaaa bir kızıl goncaya benzer dudağıııın :)) çok güzel:)
ben daha giremedim ki canım, duygunun arkadaşlığı onaylaması lazım,
senin adın neydi :26:
sağol canım, şimdilik alışverişe niyetim yok, bende bebek bakım çantamı ve tüm gereçleri netten aldım, kıyafet işini çoktan hallettik, almaya niyetim olursa sana söylerim
özellikle bakım çantasına çok mutlu olmuştum, piyasada bi dolaştım 160tan aşağı çanta yok oha dedim ben iş için bile o fiyata çanta almadım hiç. burdan aldığım çanta 40 liraya geldi. çok da güzel bi çanta.sağol canım, şimdilik alışverişe niyetim yok, bende bebek bakım çantamı ve tüm gereçleri netten aldım, kıyafet işini çoktan hallettik, almaya niyetim olursa sana söylerim
evet ya ben de yazar diye bekliyordum. neyse en azından doğum yapmamış:))
aynen yaa uzun zaman olmustu dınlemeyelı ılac gıbı geldı:))
ben nilüfer cnm sen?
özellikle bakım çantasına çok mutlu olmuştum, piyasada bi dolaştım 160tan aşağı çanta yok oha dedim ben iş için bile o fiyata çanta almadım hiç. burdan aldığım çanta 40 liraya geldi. çok da güzel bi çanta.
herkese iyi akşamlar:80:
evet en azından doğum yapmadığını öğrenmiş olduk..
oh be içim rahatladı..
şarkı linkimi attınız ben göremedim...
seçil ben...memnun oldum
nerden bılıonuz dogum yapmadıgımı
nerden bılıonuz dogum yapmadıgımı
kızzzzzzzzzzzzz
doğurdunmu yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doğursan burda işin ne:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?