2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet uygun fiyatı. ben çok aldım böyle çıtçıtlı, annem de almış br şeyler. abartmayayım en iyisi:))
ben mothercareden normal body almıştım 0-3 aylık, bir tane hastane çıkışının içinde var, toplamda 7-8 taneydi, 3 tane daha oldu bunları 3-6 aylık aldım. daha da almam :)

aynen ben de o haldeyim henüz çoğunluğu görmedim :))
oğluşum karnımda hareket ettikçe arada sanki içerde ağzıyla pııırtt yapar gibi baloncuklar hissediyorum yaaa çok komik bi his

aynen...bende 2-3 kişiyi tanıdım sadece..

aaa esra geldi ve bişi yazmadan geri gittii :26:

yelkovaaannn ben bu şarkıya bayılırım yaaa bir kızıl goncaya benzer dudağıııın :)) çok güzel:)

sevibade sen var mısın benıde ekle cnm

ben daha giremedim ki canım, duygunun arkadaşlığı onaylaması lazım,
senin adın neydi :26:

sağol canım, şimdilik alışverişe niyetim yok, bende bebek bakım çantamı ve tüm gereçleri netten aldım, kıyafet işini çoktan hallettik, almaya niyetim olursa sana söylerim

kocam hala işte. daha yeni çıkmış geliyomuş bu işler yüzünden kocam özlüyorum valla yaa

ben nilüfer cnm sen?

sağol canım, şimdilik alışverişe niyetim yok, bende bebek bakım çantamı ve tüm gereçleri netten aldım, kıyafet işini çoktan hallettik, almaya niyetim olursa sana söylerim
özellikle bakım çantasına çok mutlu olmuştum, piyasada bi dolaştım 160tan aşağı çanta yok oha dedim ben iş için bile o fiyata çanta almadım hiç. burdan aldığım çanta 40 liraya geldi. çok da güzel bi çanta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…