nıe bebek normal gelemesmı yada ayıkamammı sımdıye kadar
yok kız yaaaa allah korusun saaka yaptım sacım vardı yattım bugun bısem yok cok sukur kocam yanımdaydı bugun gırememdım
kızlar ben artık sabırsızlanmaya başladım bebeğimin eksiklerini tamaladım sayılır...bir şeyler aldıkça daha da sabırsızlanıyorum son ay nasıl geçecek acaba?BU arada bebek çantası almadım henüz biraz pahalı geldi biraz daha araştırayım dedim...
iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyo
Evet iki hafta önce başladım alışverişe aldıkça heyecan bastırdıaynen ya. kıyafetlerini yıkayıp asarken öpüp kokladım, üstünde hayal ettim hep.
İyiyiz sen nasılsın?
iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyo
kızlar ben artık sabırsızlanmaya başladım bebeğimin eksiklerini tamaladım sayılır...bir şeyler aldıkça daha da sabırsızlanıyorum son ay nasıl geçecek acaba?BU arada bebek çantası almadım henüz biraz pahalı geldi biraz daha araştırayım dedim...
yok kız yaaaa allah korusun saaka yaptım sacım vardı yattım bugun bısem yok cok sukur kocam yanımdaydı bugun gırememdım
seviii gördüm nihayet seniiigerçi foto uzak net seçemedim:)
ohoooooooooooooo sevidemı gırdı faceye
ben dedim kocası yatırmıştır onu:)) adam haklı başına nöbetçi de diker yakında:))
bende iyiyim nolsun evde netde takılıyorum işte bugn sezeryan olmıycamı öğrendim çok mutluyum daaaaaaaaaaaaa
kızlar bizim doğumlar haftaya mı başlıyodu ki bilen varmı
Hayırlısı olsun canım sezeryan ihtimali mi vardı dönmemiş miydi?
ya başka bi doktora görünmüştmde 37 de sezeryan yapıcaktı mantyak adam bugn gittiğim doktorsa normal doğum yapabilirsin dedi ama sen daha çok şişmeden kendiliğinden gelse iyi olur dedi bakalım 38 de gelsinde erken olmıycak inş ona seviniyorum
evet haftaya 3 doğum var galiba...
Bence de bekle canım ya tabi koşullar normal giderse... doktorun en iyisini bilir:) anne karnında bir gün dışarda bir haftaya bedelmiş diyorlar öyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?