2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok kız yaaaa allah korusun saaka yaptım sacım vardı yattım bugun bısem yok cok sukur kocam yanımdaydı bugun gırememdım

kızlar ben artık sabırsızlanmaya başladım bebeğimin eksiklerini tamaladım sayılır...bir şeyler aldıkça daha da sabırsızlanıyorum son ay nasıl geçecek acaba? BU arada bebek çantası almadım henüz biraz pahalı geldi daha araştırayım dedim...

Son düzenleme:

aynen ya. kıyafetlerini yıkayıp asarken öpüp kokladım, üstünde hayal ettim hep.

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyo

iyidir canım senden???

evet çantalar biraz pahalı canım

yok kız yaaaa allah korusun saaka yaptım sacım vardı yattım bugun bısem yok cok sukur kocam yanımdaydı bugun gırememdım

deliiii sen orda doğurdun diyeee biz burda 99 doğurduk haberin varmı

seviii gördüm nihayet seniii gerçi foto uzak net seçemedim:)

idare ediver artık bircecim, sonra yeni ekleriz

ohoooooooooooooo sevidemı gırdı faceye

evvettt esraaa hanımmm
ne o beğenemediniz mi
kıskanmayınız lütfennn

ben dedim kocası yatırmıştır onu:)) adam haklı başına nöbetçi de diker yakında:))

aaa kız haklıymışın, bizde 9 doğuruyoz bu deli ne oldu diye

Hayırlısı olsun canım sezeryan ihtimali mi vardı dönmemiş miydi?

ya başka bi doktora görünmüştmde 37 de sezeryan yapıcaktı mantyak adam bugn gittiğim doktorsa normal doğum yapabilirsin dedi ama sen daha çok şişmeden kendiliğinden gelse iyi olur dedi bakalım 38 de gelsinde erken olmıycak inş ona seviniyorum

Bence de bekle canım ya tabi koşullar normal giderse... doktorun en iyisini bilir:) anne karnında bir gün dışarda bir haftaya bedelmiş diyorlar öyle duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…