evet haftaya 3 doğum var galiba...
ne güzel!! darısı başımıza:)evet haftaya 3 doğum var galiba...
kızlar facede nereye giriyorsunuz anlamadım benim de hesabım var orda
bluebottle seninle aynı hafta aynı gündeyiz:)aynı gün doğurabiliriz:)
3 mü? kimler doğuruyo yaw benim niye haberim yok ilk doğum kaçındaki??? bebişler geliyo desene
öpüldünüz kızlar ben sonra gırerım:))
seviii sımdı gırdım de faceye esımı ıkna etmek uzereyım yaaa dua edın alsın bana bır facee secıl senmısın kız ay yerım ben o bebıslerıııııı eee baska kımler var bakayım az komsumn fecsınden gırdım suan
sevibade kim kim doğuruyo anlatsana ya
walla kaçında geliyo o kadarını aklımda tutamam
sanırım karacam, yelisss ikizleri ve de dasilvadido doğum yapacak...
tamam canım
yaaa bak gördünmü benim çiçeklerimi,
orda bade 3 aylıktı daha...
yeni fotoğrafım yok bacım olunca eklerim,,
yukarda anlattım voveron
ama senin yaptığın olmadı, hem faceye giriyosun hem bizi 1 resminden mahrum ediyosun..
tamam canım
yukarda anlattım voveron
ama senin yaptığın olmadı, hem faceye giriyosun hem bizi 1 resminden mahrum ediyosun..
vay be gerçektenmi :) ben de en sonuncu benim sanıyordum son samuraylarız biz kız30 haziran :)))
ne güzel!! darısı başımıza:)
vay be gerçektenmi :) ben de en sonuncu benim sanıyordum son samuraylarız biz kız30 haziran :)))
tamam canım
yukarda anlattım voveron
Herkes doğuracak en son biz kalıcaz:)aslında muhtemel doğum tarihi 2 temmuz ama ben o kadar beklemicem sanırım:)Doktoruma söyledim sezaryen olcam kısmetse:)bluecum ayrıca ben de Ankaralıyım senin gibi:)
hadi ya bi doğumumuz daha olmuş demek? ne güzel kaçıncı haftasında doğdular acaba ikiz oldugu için erken doğmuştur büyük ihtimal ...bugün geçmişi okurken gördüm, kukumav diye bir arkadaş vardı, arada bir yazıyordu. ikiz bebekleri olacaktı, doğmuş onlar da. 3 bebeğimiz oldu bile
tamam canım
yukarda anlattım voveron
canım eşinin hesabından kızların fotoları görünüyo çoook tatlılar maşallahsen de çok tatlısın ayrıca güleryüzlü arkadaşım benim :))
ay dua edın yaaa banada alsın guven esra dıe alsak olurmu kımse gormıcek ama dıo tamam dedım bakalım yapar ınsallah
bugün geçmişi okurken gördüm, kukumav diye bir arkadaş vardı, arada bir yazıyordu. ikiz bebekleri olacaktı, doğmuş onlar da. 3 bebeğimiz oldu bile
hadi ya bi doğumumuz daha olmuş demek? ne güzel kaçıncı haftasında doğdular acaba ikiz oldugu için erken doğmuştur büyük ihtimal ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?