2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

3 mü? kimler doğuruyo yaw benim niye haberim yok ilk doğum kaçındaki??? bebişler geliyo desene

walla kaçında geliyo o kadarını aklımda tutamam
sanırım karacam, yelisss ikizleri ve de dasilvadido doğum yapacak...

öpüldünüz kızlar ben sonra gırerım:))

tamam canım

yaaa bak gördünmü benim çiçeklerimi,
orda bade 3 aylıktı daha...
yeni fotoğrafım yok bacım olunca eklerim,,

sevibade kim kim doğuruyo anlatsana ya

yukarda anlattım voveron
ama senin yaptığın olmadı, hem faceye giriyosun hem bizi 1 resminden mahrum ediyosun..

bugün geçmişi okurken gördüm, kukumav diye bir arkadaş vardı, arada bir yazıyordu. ikiz bebekleri olacaktı, doğmuş onlar da. 3 bebeğimiz oldu bile

ay dua edın yaaa banada alsın guven esra dıe alsak olurmu kımse gormıcek ama dıo tamam dedım bakalım yapar ınsallah

canım eşinin hesabından kızların fotoları görünüyo çoook tatlılar maşallah sen de çok tatlısın ayrıca güleryüzlü arkadaşım benim :))

vay be gerçektenmi :) ben de en sonuncu benim sanıyordum son samuraylarız biz kız 30 haziran :)))

Herkes doğuracak en son biz kalıcaz:)aslında muhtemel doğum tarihi 2 temmuz ama ben o kadar beklemicem sanırım:)Doktoruma söyledim sezaryen olcam kısmetse:)bluecum ayrıca ben de Ankaralıyım senin gibi:)

canım eşim resme izin vermiyo en azından konuşmama karışmadıından bende üstelemiyorum

Herkes doğuracak en son biz kalıcaz:)aslında muhtemel doğum tarihi 2 temmuz ama ben o kadar beklemicem sanırım:)Doktoruma söyledim sezaryen olcam kısmetse:)bluecum ayrıca ben de Ankaralıyım senin gibi:)

yaa evet sen de çalışıyomusun, millet izne ayrıldı ben izne bile ayrılmadan doğum yapacaklar
ben normal istiyorum canım inşallah..hakkımızda hayırlısı,
nerde oturuyosun, hangi doktora gidiyosun doğumu nerde istiyosun ben HRS düşünüyorum..

bugün geçmişi okurken gördüm, kukumav diye bir arkadaş vardı, arada bir yazıyordu. ikiz bebekleri olacaktı, doğmuş onlar da. 3 bebeğimiz oldu bile
hadi ya bi doğumumuz daha olmuş demek? ne güzel kaçıncı haftasında doğdular acaba ikiz oldugu için erken doğmuştur büyük ihtimal ...

anammm ne güzel ne güzel bebişler geliyo bana daha çok var bende gördüm seviii hiç öyle hınzır görünmüyosun fotoda gayet hanım hanımcıksın hani

ayy çok uykum var ya konuşun yoksa yaticimmm :97: gece bi kaç saat uyudum sabahın köründe kalktım alışverişe gittim ayaklarım ağrıyo dolaşmaktan bi karış topuklularla dolaştım bide kaç saat, benim gibi manyağı yoktur 9 aylık hamileyim hala vazgeçemedim topuklarımdan

canım eşinin hesabından kızların fotoları görünüyo çoook tatlılar maşallah sen de çok tatlısın ayrıca güleryüzlü arkadaşım benim :))

çok sağol canım benim
ayy utandım birden,
yakuşuklu kocemide gördün yanee
aslında çok cadı değilim, güler yüzlüyümdür de...şu cadılar benim damarıma basıyo dermişim

ay dua edın yaaa banada alsın guven esra dıe alsak olurmu kımse gormıcek ama dıo tamam dedım bakalım yapar ınsallah

kız benimki dün gece şakkk diye kamuoyuna açtı benim faceyi
sabah bi baktımki 16 kişi arkadaşlık göndermiş bile
dedim sana gizli yap dedik, bende kim olursan ol gel diycem millete görürsün dedim
seninkide böle bişi yapmasın

hadi yawww
ne yapcezz bizzzzz bitermi bu askerlik oyyy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…