yaa evet sen de çalışıyomusun, millet izne ayrıldı ben izne bile ayrılmadan doğum yapacaklar
ben normal istiyorum canım inşallah..hakkımızda hayırlısı,
nerde oturuyosun, hangi doktora gidiyosun doğumu nerde istiyosun ben HRS düşünüyorum..
eeeee sımdı burda kımler olyo yanı ısım olarak burdakı nıck ler olarak
çok sağol canım benim
ayy utandım birden,
yakuşuklu kocemide gördün yanee
aslında çok cadı değilim, güler yüzlüyümdür de...şu cadılar benim damarıma basıyodermişim
33 küsurdu galiba. kız 1850, oğlan da 2 kilonun üzerindeydi. ikiz olmalarına rağmen iyi kilo almışlar.
Yok cnm çalışmıyorum,öğretmenim ama eşim atamadan dolayı öğretmenlik yapmamı istemiyor.Doğum sonrası farklı bir işte çalışcam inşallah:)Evde yatarak geçiriyorum:)Ayy Allah kolaylık versin cnm yaa çok zordur hamileyken çalışmak
Ben Gata'da yapıcam cnm kısmetse..
canım eşim resme izin vermiyo en azından konuşmama karışmadıından bende üstelemiyorum
hadi ya bi doğumumuz daha olmuş demek? ne güzel kaçıncı haftasında doğdular acaba ikiz oldugu için erken doğmuştur büyük ihtimal ...
anammm ne güzel ne güzel bebişler geliyo bana daha çok varbende gördüm seviii hiç öyle hınzır görünmüyosun fotoda gayet hanım hanımcıksın hani
ayy çok uykum var ya konuşun yoksa yaticimmm :97: gece bi kaç saat uyudum sabahın köründe kalktım alışverişe gittim ayaklarım ağrıyo dolaşmaktan bi karış topuklularla dolaştım bide kaç saat, benim gibi manyağı yoktur 9 aylık hamileyim hala vazgeçemedim topuklarımdan
karaçam değil kız karakan doğum yapacak haftaya:))
nickleriyle birlikte isimler yayınlanmıştı canım grubun paylaşımlarında var belki gruba ekli değilsin diye göremiyosundur herkesin isminin karşısına nicki yazılarak yayımlanmıştı ...
eeee burdakı uyeler kım sımdı bırce falan dıonuz hangısı bırce burdaa
zor valla..Allah bize kolaylık versin :) canım yine yaz buralarda ol hiç yazmıyodun
ben çıkıyorum belim çok ağrıyo biraz uzanayım fıstıklar.. çok öpüyorum görüşmek üzere....
benimkide kendi facesinden bile benim resimleri ayıklamıştı:))))))
ama şimdi huymu değiştirdi bilmem :26:
sen pek öle resimlere inanma yakamoz
hınzırım walla koca kadın açevde bile dersi kaynattığım olmuştur hani
kocamla telde konuşmalarımıza işyerindekiler gülmekten yerlere yatıyo...
kızzz sen halamııı topuklularlasın
bi gün düşüp bi yerini kırcan anacım
neyse işte
o kadarını hatırladığıma dua edin
kızzzzzzz durr ben senin resme bakmadımmmm
adın neydi şeker???
kz cidden hiç cadı görünmüyorsun. çok tatlısın:))çok sağol canım benim
ayy utandım birden,
yakuşuklu kocemide gördün yanee
aslında çok cadı değilim, güler yüzlüyümdür de...şu cadılar benim damarıma basıyodermişim
eeee burdakı uyeler kım sımdı bırce falan dıonuz hangısı bırce burdaa
kızlar bu arada mayıs annelernden 37 kişi doğum yapmış ya daha mayısın 5 i bakalım bizde nolucak neyse ben çıkıyorum herkese yiyi geceler byyyyy
eniştemi de gördüm ama kızlara baktım ona bakmadım
yok kız cadı değilsin bence de :))
artik dogurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kz cidden hiç cadı görünmüyorsun. çok tatlısın:))
benim birceeee
yazdırmayın burda isimleri sonra arayan buluyo beni netteaşağıya yazdım canımcım ordan bakıver ismime iki mesajı silmek zorunda kalmıyım :)) hem napcen beni kaç defa ekledim zaten resimlerimi kk tanıyo artık beni hala görmedinmi ki sen
sağol canım
keşke herşey göründüğü gibi olsa
aaaaaaaaaa yeterrr yaa ben sıkıldımmm sataşınnn
egeeeeee nerdesinnnnn
kimse senin gibi sataşmıyo bana hadi evini toplada gel buraya :2:
görmedim kızzz wallahi
du bi fırsat buliiimde bakiim dediğin kadar süslümüsün
aa kız merak ettim...
yok kız süslü değilimdir sadece severim bakımlı olmayı :)) kokoş değilim yani her bayan gibi iştesende beni iyice kokoş yaptın yaw çok merak ettiysen senin için yakın çekim bi tane koyam profile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?