2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnm çalışmıyorum,öğretmenim ama eşim atamadan dolayı öğretmenlik yapmamı istemiyor.Doğum sonrası farklı bir işte çalışcam inşallah:)Evde yatarak geçiriyorum:)Ayy Allah kolaylık versin cnm yaa çok zordur hamileyken çalışmak
Ben Gata'da yapıcam cnm kısmetse..

eeeee sımdı burda kımler olyo yanı ısım olarak burdakı nıck ler olarak

nickleriyle birlikte isimler yayınlanmıştı canım grubun paylaşımlarında var belki gruba ekli değilsin diye göremiyosundur herkesin isminin karşısına nicki yazılarak yayımlanmıştı ...

çok sağol canım benim
ayy utandım birden,
yakuşuklu kocemide gördün yanee
aslında çok cadı değilim, güler yüzlüyümdür de...şu cadılar benim damarıma basıyo dermişim

eniştemi de gördüm ama kızlara baktım ona bakmadım
yok kız cadı değilsin bence de :))

33 küsurdu galiba. kız 1850, oğlan da 2 kilonun üzerindeydi. ikiz olmalarına rağmen iyi kilo almışlar.

bencede kiloları haftalarına göre çok iyiymiş ikiz olduklarını düşünürsek iyi beslemiş :) benmki en son gittiğimde 1760 lardaydı şimdi 2 kilo olmuş olmasına razıyım ben

kızlar bu arada mayıs annelernden 37 kişi doğum yapmış ya daha mayısın 5 i bakalım bizde nolucak neyse ben çıkıyorum herkese yiyi geceler byyyyy

zor valla..Allah bize kolaylık versin :) canım yine yaz buralarda ol hiç yazmıyodun
ben çıkıyorum belim çok ağrıyo biraz uzanayım fıstıklar.. çok öpüyorum görüşmek üzere....

canım eşim resme izin vermiyo en azından konuşmama karışmadıından bende üstelemiyorum

benimkide kendi facesinden bile benim resimleri ayıklamıştı:))))))
ama şimdi huymu değiştirdi bilmem :26:

sen pek öle resimlere inanma yakamoz
hınzırım walla koca kadın açevde bile dersi kaynattığım olmuştur hani
kocamla telde konuşmalarımıza işyerindekiler gülmekten yerlere yatıyo...
kızzz sen halamııı topuklularlasın
bi gün düşüp bi yerini kırcan anacım

karaçam değil kız karakan doğum yapacak haftaya:))

neyse işte
o kadarını hatırladığıma dua edin

nickleriyle birlikte isimler yayınlanmıştı canım grubun paylaşımlarında var belki gruba ekli değilsin diye göremiyosundur herkesin isminin karşısına nicki yazılarak yayımlanmıştı ...

kızzzzzzz durr ben senin resme bakmadımmmm
adın neydi şeker???

eeee burdakı uyeler kım sımdı bırce falan dıonuz hangısı bırce burdaa

yazdım yaa yukarıyı oku kızzz

kopyaladım bak senin için isimleri çabuk bakda düzenliyim bu mesajı, nette aratınca çıkmasın sonra isimlerimiz deşifre olmayalım ...
sildimmmm faceden bakarsın bebek isimlere grupta var zaten :))

Son düzenleme:
zor valla..Allah bize kolaylık versin :) canım yine yaz buralarda ol hiç yazmıyodun
ben çıkıyorum belim çok ağrıyo biraz uzanayım fıstıklar.. çok öpüyorum görüşmek üzere....

Geçmişi okumaktan fırsat bulup yazamıyordum hiç:)Artık yazıcam inşallah:)
dinlen cnm..iyi geceler...

yazdırmayın burda isimleri sonra arayan buluyo beni nette aşağıya yazdım canımcım ordan bakıver ismime iki mesajı silmek zorunda kalmıyım :)) hem napcen beni kaç defa ekledim zaten resimlerimi kk tanıyo artık beni hala görmedinmi ki sen

çok sağol canım benim
ayy utandım birden,
yakuşuklu kocemide gördün yanee
aslında çok cadı değilim, güler yüzlüyümdür de...şu cadılar benim damarıma basıyo dermişim
kz cidden hiç cadı görünmüyorsun. çok tatlısın:))
eeee burdakı uyeler kım sımdı bırce falan dıonuz hangısı bırce burdaa

benim birceeee

kızlar bu arada mayıs annelernden 37 kişi doğum yapmış ya daha mayısın 5 i bakalım bizde nolucak neyse ben çıkıyorum herkese yiyi geceler byyyyy

aaaa erken doğurmak moda oldu yaaa
bizde mayıstamı doğurcazz yoksa
nereye gidiyon kısss daha karpuz kesecektik

eniştemi de gördüm ama kızlara baktım ona bakmadım
yok kız cadı değilsin bence de :))

eminmisin blue beni ellerine geçirseler satırla doğruycaklar walla
eniştenede bak canımm ne olacakki ben öyle uyuz karı değilimdir,
ne olacak bacım nikahınızmı kaçacak baktın diye???

artik dogurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merak etme en fazla 2 hafta sonra doğurursun,
acıyan allah bize acısınnnnnnnnnnnnn

kz cidden hiç cadı görünmüyorsun. çok tatlısın:))

benim birceeee

sağol canım
keşke herşey göründüğü gibi olsa
aaaaaaaaaa yeterrr yaa ben sıkıldımmm sataşınnn
egeeeeee nerdesinnnnn
kimse senin gibi sataşmıyo bana hadi evini toplada gel buraya :2:

görmedim kızzz wallahi
du bi fırsat buliiimde bakiim dediğin kadar süslümüsün
aa kız merak ettim...

ben kaçtım kızlar çok uykum var çok dolaştım bugün ayaklarım ağrıyo dinlemim biraz, yarın görüşürüsss :80:

yok kız süslü değilimdir sadece severim bakımlı olmayı :)) kokoş değilim yani her bayan gibi iştesende beni iyice kokoş yaptın yaw çok merak ettiysen senin için yakın çekim bi tane koyam profile

yok kız süslü değilimdir sadece severim bakımlı olmayı :)) kokoş değilim yani her bayan gibi iştesende beni iyice kokoş yaptın yaw çok merak ettiysen senin için yakın çekim bi tane koyam profile

senin resimde uzaktan bende pek bişiii anlamadım,
ama dediğin kadar kokoş değilsin kıssss
ne biliiiim anacım, yok kocamdan evvel kalkar allık bile sürerdim,
yok topuklularla gezerim filan deyince....
koy kız tabee görem bari seni iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…