kızlar beni aranıza almayacakmısnızzzz
niye almayalım canım. aramızdasın zaten:)
kızlar beni aranıza almayacakmısnızzzz
bazen çok hızlı ilerliyor sayfalar gözden kaçmıştır. ben de adını görüyorum aşağıda ama pek yazdığını görmedim.bikaçkere soru sordum ama pek cvp verip kale alan olmadı canım o yüzden dedim:))canım facede galiba sana yolladım arkadaşlık isteği
tabi yanlış olmadıysa
Hosgeldin simalcim :) Bebisin kac haftalik diye sorayim hemen, bir de kiz mi erkek mi?:) ben 36. haftadayim ve bebisim kiz inshallah
bazen çok hızlı ilerliyor sayfalar gözden kaçmıştır. ben de adını görüyorum aşağıda ama pek yazdığını görmedim.
sen miydin istek gönderen, ben de gruba baktım tanıdık biri mi diye.burda aynı profil resmini görünce soracaktım sana:))
doğru göndermişim demek ismim aynur canım
tamam canım onayladım şimdi:) gruba da ekleyeyim seni? gerçi duygunun onaylaması gerekiyor galiba.
arkadaşlar facede kurduğunuz grup varsa kk haziran anneleri diye benide eklerseniz sevinirim
tamam canım onayladım şimdi:) gruba da ekleyeyim seni? gerçi duygunun onaylaması gerekiyor galiba.
canım nerdeyse aynıyız seninle bende 33 hafta 4 günlüğüm:))
hoşbulduk canım öncelikle ismim aynur.bebişim 33 haftalık cinsiyeti erkek.hayırlı olsun canım inş. kızını sağ salim kucağına alırsın? normal doğummu istiyosun?sezeryanmı?? ben nasip olursa normal istiyorum
evet:) cinsiyeti ne bebeğinin?
arkadaşlar facede kurduğunuz grup varsa kk haziran anneleri diye benide eklerseniz sevinirim
Memnun oldum arkadasim. Sen de inshallah bebisini saglikla alirsin kucagina..
Doktorum ve cevremdekiler epidural normal oneriyorlar. Ben bazen hazir hissetmiyorum normal icin. 12-13 gun sonra doktor tekrar muayene edecek ve o zaman daha netlesecek. bazen kolaya kacim sezeryan olsun diyorum ama 3 ay once epidural normal dogum yapan 1 arkadasimla knustum bugun. cesaretlendirdi.. bakalim ne olacak:)
Ilk bebek olunca insani zora sokan bilinmezlik oluyor. tecrube yok,kurbanlik koyun gibi hissediyorum kendimi..[/QUOTa
amin canım.benim ilk doğumum normaldi ama biraz zor geçmişti açılmam tamamlanmadan doğuma aldılar( ama ben genede normal doğum istiyorum ve epidural normal doğum istiyorum inş. kısmet olursa.bebişim 33+4.inş. hepimizin güzel bir doğum olur.
birce şu yulaf özlü şampuan ve sabunu nette araştır bence mardinde bulamazsın belki benimde tam bilgim yok bu konuda biryerde okudum sen geldin aklıma ya beni de kabul edin faceye gönderdim bende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?