2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

erkek canım senin??
benim de erkek. diğeri de küçükmüş senin, arkadaş gibi büyüyecekler.gerçi senin için zor olur başlarda.
Nasilsin birce? Uyumamissin sen de:)
Facebooktaki bir grup mu?

iyiyim canım.sen nasılsın? izne ayrıldığımdan beri geç yatıp geç kalkıyorum. gözlerim ağırlaşmaya başladı gerçi. banayaklaşma kurdu grubu. 2011 haziran anneleri.

Kızlaaaaar günaydınnnnnnnnn
Bugün de kimse olmazsa topikte hepinizi tek tek iş yerlerinize falan gelip taciz edicem haberiniz olsun
bi tek Fatma'nınki zor olur herhalde , epey uzak

Kızlaaaaar günaydınnnnnnnnn
Bugün de kimse olmazsa topikte hepinizi tek tek iş yerlerinize falan gelip taciz edicem haberiniz olsun
bi tek Fatma'nınki zor olur herhalde , epey uzak

gel kız dünür beklerim

günaydııııııııııııııııın hepinize............

günaydın kızlar...
bugun cuma, şükürler olsun bu haftada bitti hayırlısıyla..
geriye kaldı 2 haftam :)

gel kız dünür beklerim

günaydııııııııııııııııın hepinize............

günaydın kızlar...
bugun cuma, şükürler olsun bu haftada bitti hayırlısıyla..
geriye kaldı 2 haftam :)

günaydın kızlar..

bende şafak sayıyorum valla.bugünü saymazsam 11 günüm kaldı çalışacağım. artık dinlenmek istiyoruuummm:84::84:

fatma dün kötüyüm diyodun bugün nası oldun??
iyiyim bugün şükür yaa eve gittim öğleden sonra dinlendim baya
günaydın kızlar..

bende şafak sayıyorum valla.bugünü saymazsam 11 günüm kaldı çalışacağım. artık dinlenmek istiyoruuummm:84::84:

valla oğluşa diyorum izne ayrılınca falan hemen gelme ben azucuk dinleneyim dyorum ama beni dinlermi acep

iyiyim bugün şükür yaa eve gittim öğleden sonra dinlendim baya

valla oğluşa diyorum izne ayrılınca falan hemen gelme ben azucuk dinleneyim dyorum ama beni dinlermi acep

iyi olmana sevindim..
dinler inşallah
bebişler alıştı yorgunluğa, strese. biz dinlenmeye başlayınca olmaz böle deyip harekete geçerlerse yandık valla

öykum kııııııııııııızzzzzzzzz resmini gördüm aynen hayal ettiğim gibisin kızzzz

hayır yaa öle diiiillll.... tam anne tipi ayyy böle sıcacık kız nasıl tarif etsem ki:26:

Ay çok sağol canımcım ama öyle bir annelik havası var herhalde benle aynı yaşta rakadaşlarım bana sanki anneleriymişim gibi davranıyorlar.. Ne komik dimi.. Kızımı gördün mü peki.. Aşkitomu..

Ay çok sağol canımcım ama öyle bir annelik havası var herhalde benle aynı yaşta rakadaşlarım bana sanki anneleriymişim gibi davranıyorlar.. Ne komik dimi.. Kızımı gördün mü peki.. Aşkitomu..

ayyy görmezmiyim pamugu çok tatlı maşallah aşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…