sağol canım. ben de okumuştum araştırırken, bakayım nerelerde bulanabileceğine. ardıç katranlı sabun aldım, o da kaşıntılara iyi geliyormuş. deneyeyim bakalım. face.teki grubu banayaklaşma açtığı için istek ona gidiyor, girince onaylar.[/QUOTE
inşallah iyi gelir canım ...
benim de erkek. diğeri de küçükmüş senin, arkadaş gibi büyüyecekler.gerçi senin için zor olur başlarda.erkek canım senin??
Nasilsin birce? Uyumamissin sen de:)
Facebooktaki bir grup mu?
Kızlaaaaar günaydınnnnnnnnn
Bugün de kimse olmazsa topikte hepinizi tek tek iş yerlerinize falan gelip taciz edicem haberiniz olsun
bi tek Fatma'nınki zor olur herhalde , epey uzak
gel kız dünür beklerim
günaydııııııııııııııııın hepinize............
günaydın kızlar...
bugun cuma, şükürler olsun bu haftada bitti hayırlısıyla..
geriye kaldı 2 haftam :)
günaydın kızlar...
bugun cuma, şükürler olsun bu haftada bitti hayırlısıyla..
geriye kaldı 2 haftam :)
iyiyim bugün şükür yaa eve gittim öğleden sonra dinlendim bayafatma dün kötüyüm diyodun bugün nası oldun??
günaydın kızlar..
bende şafak sayıyorum valla.bugünü saymazsam 11 günüm kaldı çalışacağım. artık dinlenmek istiyoruuummm:84::84:
iyiyim bugün şükür yaa eve gittim öğleden sonra dinlendim baya
valla oğluşa diyorum izne ayrılınca falan hemen gelme ben azucuk dinleneyim dyorum ama beni dinlermi acep
Kızlaaaaar günaydınnnnnnnnn
Bugün de kimse olmazsa topikte hepinizi tek tek iş yerlerinize falan gelip taciz edicem haberiniz olsun
bi tek Fatma'nınki zor olur herhalde , epey uzak
iyi olmana sevindim..
dinler inşallah
bebişler alıştı yorgunluğa, strese. biz dinlenmeye başlayınca olmaz böle deyip harekete geçerlerse yandık valla
öykum kııııııııııııızzzzzzzzz resmini gördüm aynen hayal ettiğim gibisin kızzzz
Evet şişko değil mi?
hayır yaa öle diiiillll.... tam anne tipi ayyy böle sıcacık kız nasıl tarif etsem ki:26:
Ay çok sağol canımcım ama öyle bir annelik havası var herhalde benle aynı yaşta rakadaşlarım bana sanki anneleriymişim gibi davranıyorlar.. Ne komik dimi.. Kızımı gördün mü peki.. Aşkitomu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?