2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende seni gördüm kız annelik sana da çok yakışmış.. Canım karnında artık epey büyümüş.. Maşallah senin oğlana da..

yaa öyküm benim dudaklardaki uçuk bi iyileşemedi gitti yaa şimdide üst dudağım çatlamış

yaa öyküm benim dudaklardaki uçuk bi iyileşemedi gitti yaa şimdide üst dudağım çatlamış

Ay o fena olmuş ama normal bence uçuk bağışıklık sistemi çökünce çıkarmış, seninde hamileyken bağışıklık sisteminin düşük olması normal bence.. Doktoruna söyle ama önemli bişi uçuk..Doğumdan sonra dikkat etmen gerekir.. Bebeğe geçmesin diye.. Umarım geçer o zamana kadar..

bende eviyorum te sıkıntım şu ymide yanmalarım uff gece felaket oluyo yaaaa

Bende olmadı o bu bebek biraz aşağıda duruyor herhalde, ilkinde çok olmuştu bende de.. Birde bana geçen doktorum dedi ki kalsiyum ilacını sakın gece yatarken alma mideni çok yakar dedi, ben bilmiyordum ama şimdiye kadar sıkıntı olmadı..sen alıyor musun kalsiyum..

ya benim önceden de çok çıkardı dogumu giştmeyi kafaya çok takıyorum ondan çıkıo herhalde unutmazsam bi soriyim. salı günü asker hastanesine gidicem

günaydın kızlar.
sabah kalktığımda çamaşırımda hafif kanlı akıntı vardı. ama kan çok az ve açık pembe.
sizce telaşlanacak bişey mi bu?
inşallah bişey olmaz doktorumda burada değil.
devam ederse acile gideceğim

alıyorumda yatmadan erken tabi o çok hoşuma gidiyo gazoz gibi aynıı ya bu oğlan dönmedi kafası hep kaburgalarımda hissediyorum beşlkide ondan

Bir sitede okudum ama hangi hamilelik sitesi diye hatırlayamadım, bu haftalarda rahimağzı yumuşarmış, kılcal damarlarda o tarafa doğru hücum ettiğinden hafif kanlı akıntılar olabilir diyorlar acaba ondan mı yoksa kız nişan falan mı geldi yoksa..Sen bence doktoruna en azından telle sor.. nolur nolmaz.

hayda dün bişey yaptın mı kız bi bak bakalım devam ederse git bari varmı agın sancın

Kızlar günaydın,
annem geldi işe gelmiyorum, acil bişey için çağırdılar onu yapıp gidecem..
Bizi merak etmeyin..
Doğuran falan yok değil mi.Herkesi çok özledim...

öyküm sen deneyimlisin ne olabilir sence bu?

bebekpoyrazdan
haber geldi mi kızlar?

Valla ben deneyimliyimde benim rahimağzı çok uzun onun için ben zaten doğuramıyorum güzelim.. İlkinde de ne su ne nişan, ne de sancı geldi ... Gelmeyince bebeği aldılar.. Yani doğum nasıl birşey hiçbir fikrim yok.. Yaklaşınca neler olur bilmem bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…