ayyy görmezmiyim pamugu çok tatlı maşallah aşallah
Sağol canım benim o senin güzelliğin.. İnşallah bu kızımda ablasına çeker...
Bende seni gördüm kız annelik sana da çok yakışmış.. Canım karnında artık epey büyümüş.. Maşallah senin oğlana da..
ayyyy sağolasınbüyüsün artık doguracam nerdeyse
yaa öyküm benim dudaklardaki uçuk bi iyileşemedi gitti yaa şimdide üst dudağım çatlamış
Bence de ya benim karnım kocaman ama ben seviyorum hamilelik işini, karnım çok hoşuma gidiyor..
bende eviyorum te sıkıntım şu ymide yanmalarım uff gece felaket oluyo yaaaa
Ay o fena olmuş ama normal bence uçuk bağışıklık sistemi çökünce çıkarmış, seninde hamileyken bağışıklık sisteminin düşük olması normal bence.. Doktoruna söyle ama önemli bişi uçuk..Doğumdan sonra dikkat etmen gerekir.. Bebeğe geçmesin diye.. Umarım geçer o zamana kadar..
ya benim önceden de çok çıkardı dogumu giştmeyi kafaya çok takıyorum ondan çıkıo herhalde unutmazsam bi soriyim. salı günü asker hastanesine gidicem
Bende olmadı o bu bebek biraz aşağıda duruyor herhalde, ilkinde çok olmuştu bende de.. Birde bana geçen doktorum dedi ki kalsiyum ilacını sakın gece yatarken alma mideni çok yakar dedi, ben bilmiyordum ama şimdiye kadar sıkıntı olmadı..sen alıyor musun kalsiyum..
günaydın kızlar.
sabah kalktığımda çamaşırımda hafif kanlı akıntı vardı. ama kan çok az ve açık pembe.
sizce telaşlanacak bişey mi bu?
inşallah bişey olmaz doktorumda burada değil.
devam ederse acile gideceğim
günaydın kızlar.
sabah kalktığımda çamaşırımda hafif kanlı akıntı vardı. ama kan çok az ve açık pembe.
sizce telaşlanacak bişey mi bu?
inşallah bişey olmaz doktorumda burada değil.
devam ederse acile gideceğim
öyküm sen deneyimlisin ne olabilir sence bu?
bebekpoyrazdan haber geldi mi kızlar?
Kızlar günaydın,
annem geldi işe gelmiyorum, acil bişey için çağırdılar onu yapıp gidecem..
Bizi merak etmeyin..
Doğuran falan yok değil mi.Herkesi çok özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?