2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Peki çamaşırını naptın, eğer yine gelirse çamaşırını görmek isterler aklında bulunsun..

Doğuran var mı bacım...
Benim kız aşağı indi iyice, karnım çok aşağıda...Her an bekliyorum..

yok kız bi suzii var işde birde dün bii geldi ama pek katılan birisi değilmiş zatende ikizmiş zaten sezeryanla olmuş iyilermiş ...öle ben duymadım başkada

yok kız bi suzii var işde birde dün bii geldi ama pek katılan birisi değilmiş zatende ikizmiş zaten sezeryanla olmuş iyilermiş ...öle ben duymadım başkada

Ya, iyidir inşallah bebişleri...İkizler erken geliyormuş zaten...

kuzu merhaba canım naber... Bu arada seydam mı burda...senden ne haber canım.

İyiyim canım, annem geldi artık işe gelmiyorum..
Ama sigortalı girişi yapılacakmış çağırdılar, benden başka yapan yoktu, onun için geldim..Birazdan giderim sanırım..Çok özledim hepinizi de...Sen nasılsın, kız senden bide karakandan doğum haberi beklerken sanırım ben doğuracağım..Göbeğim çok aşağıya indi..

günaydın fıstıklar

Doğuran var mı bacım...

canım doğuran var kukumav diye arada giren biri vardı ikizleri olmuş iyilermiş maşallah..
karakan haftaya doğum yapıyor inş. bi de yeliss in ikizleri geliyor 3 bebeğimiz oldu 3 bebeğimiz daha oluyor böylece

fmg canım bence de doktoru ara bi sor. ama olabiliyor böyle kanamalar. senin haftan daha ileri olduğu için bi belirti de olabilir.bence doktoru aramakta fayda var.

kız özlettin kendini. bebkpoyrazdan haber yok 1-2 gündür. kimse bilmiyor mlsf ne olduğunu. merak içindyiz. başka doğuran eden yok. face te grup açtık 2011 haziran anneleri diye orayada bekleriz seni.

yoo bebek dün burdaydı. önceki gün kasılması oldu doktora gitti sancı çıktı ama serum verip eve gönderdiler. dün buradaydı merak etmeyin iyiymiş..

Karakan haftaya yapıyor doğumu ama benden ses seda yok.. Ama benimde göbek aşağıya indi, bu zamanlarda normal bence.. Daha vardır doğuma merak etme sen..

Karakan haftaya yapıyor doğumu ama benden ses seda yok.. Ama benimde göbek aşağıya indi, bu zamanlarda normal bence.. Daha vardır doğuma merak etme sen..

benim velet neredeyse tepeme çıkacak agzımdan çıkacak herhalde

kız özlettin kendini. bebkpoyrazdan haber yok 1-2 gündür. kimse bilmiyor mlsf ne olduğunu. merak içindyiz. başka doğuran eden yok. face te grup açtık 2011 haziran anneleri diye orayada bekleriz seni.

dün gece girmiş bebekpoyraz birşeyi yokmuş.. Sancısı kalmamış, iyiymiş, eşi yanında olduğundan girememiş dün..

cok onemdiyorlar bu durumlari hemen bir acile git kontrol etsinler
bende gecenlerde oldu ama vajinal degilmis, kum dokuyormusum
fmgcim ihmal etme

Günaydınn kızlarr 34. haftam bitmiş oleyy Benim kız da kaburgalarımı yamultmakla meşgul inşaat yapıyo içerde mubarek bazen canımı çok yakıyo ama napalım sağlıklı olsun da oynasın cadı

ohhhh içim rahatladı öyküm allah razı olsun.
yaaa nişanı bilmiyorum nasıl oluyo ama bu böyle sulu akıntı hamileliğimin başından beri olan cinsten sadece az bişey bulanık pembe kan vardı.
çok telaş yapmadım zaten. kan az diye. devam ederse artarsa mutlaka ararım doktorumu.

hayda dün bişey yaptın mı kız bi bak bakalım devam ederse git bari varmı agın sancın

yok fatma bişey yapamıyorum ki. yemeği bile dışardan söyledik hep yattım.
biraz ağrılarım da var.
allah korusun yaaaa. erken gelmesin şimdi.

Kızlar günaydın,
annem geldi işe gelmiyorum, acil bişey için çağırdılar onu yapıp gidecem..
Bizi merak etmeyin..
Doğuran falan yok değil mi.Herkesi çok özledim...

hoşgeldin kuzum biz de çok özledik valla.
annen gelmiş gözünaydın :)

anladım canım. olsun içimi rahatlattın benim :)

fmg,
ne oldu kızzz....
doktorunu arayıp bi sorsaydın ya...

az bişey diye aramadım. bekliyorum şimdi.
ama ne yalan söyliyim diken üstündeyim.
ağrılarım da var.

Doğuran var mı bacım...

aynı durumdayım kuzu. heran hastaneye gidecekmişim gibi geliyor.

Peki çamaşırını naptın, eğer yine gelirse çamaşırını görmek isterler aklında bulunsun..

kirli sepetinde :)

günaydın canikom. bekliom şimdi.

yoo bebek dün burdaydı. önceki gün kasılması oldu doktora gitti sancı çıktı ama serum verip eve gönderdiler. dün buradaydı merak etmeyin iyiymiş..

dün gece girmiş bebekpoyraz birşeyi yokmuş.. Sancısı kalmamış, iyiymiş, eşi yanında olduğundan girememiş dün..

oyyyy aklım kızcağızda kaldı valla. sağolun arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…