oyyyslm söle annene ....özledik bizde seni
günaydın kızlar.
sabah kalktığımda çamaşırımda hafif kanlı akıntı vardı. ama kan çok az ve açık pembe.
sizce telaşlanacak bişey mi bu?
inşallah bişey olmaz doktorumda burada değil.
devam ederse acile gideceğim
Doğuran var mı bacım...
Benim kız aşağı indi iyice, karnım çok aşağıda...Her an bekliyorum..
yok kız bi suzii var işde birde dün bii geldi ama pek katılan birisi değilmiş zatende ikizmiş zaten sezeryanla olmuş iyilermiş ...öle ben duymadım başkada
kuzu merhaba canım naber... Bu arada seydam mı burda...senden ne haber canım.
Doğuran var mı bacım...
Doğuran var mı bacım...
kız özlettin kendini. bebkpoyrazdan haber yok 1-2 gündür. kimse bilmiyor mlsf ne olduğunu. merak içindyiz. başka doğuran eden yok. face te grup açtık 2011 haziran anneleri diye orayada bekleriz seni.
Ya, iyidir inşallah bebişleri...İkizler erken geliyormuş zaten...
İyiyim canım, annem geldi artık işe gelmiyorum..
Ama sigortalı girişi yapılacakmış çağırdılar, benden başka yapan yoktu, onun için geldim..Birazdan giderim sanırım..Çok özledim hepinizi de...Sen nasılsın, kız senden bide karakandan doğum haberi beklerken sanırım ben doğuracağım..Göbeğim çok aşağıya indi..
Karakan haftaya yapıyor doğumu ama benden ses seda yok.. Ama benimde göbek aşağıya indi, bu zamanlarda normal bence.. Daha vardır doğuma merak etme sen..
kız özlettin kendini. bebkpoyrazdan haber yok 1-2 gündür. kimse bilmiyor mlsf ne olduğunu. merak içindyiz. başka doğuran eden yok. face te grup açtık 2011 haziran anneleri diye orayada bekleriz seni.
günaydın kızlar.
sabah kalktığımda çamaşırımda hafif kanlı akıntı vardı. ama kan çok az ve açık pembe.
sizce telaşlanacak bişey mi bu?
inşallah bişey olmaz doktorumda burada değil.
devam ederse acile gideceğim
benim velet neredeyse tepeme çıkacak agzımdan çıkacak herhalde
Seninki yolu mu şaşırdı ne
ışığı nerden görüyorsa o tarafa gidecek herhalde çıkışları karıştırmasa bari
Bir sitede okudum ama hangi hamilelik sitesi diye hatırlayamadım, bu haftalarda rahimağzı yumuşarmış, kılcal damarlarda o tarafa doğru hücum ettiğinden hafif kanlı akıntılar olabilir diyorlar acaba ondan mı yoksa kız nişan falan mı geldi yoksa..Sen bence doktoruna en azından telle sor.. nolur nolmaz.
hayda dün bişey yaptın mı kız bi bak bakalım devam ederse git bari varmı agın sancın
Kızlar günaydın,
annem geldi işe gelmiyorum, acil bişey için çağırdılar onu yapıp gidecem..
Bizi merak etmeyin..
Doğuran falan yok değil mi.Herkesi çok özledim...
Valla ben deneyimliyimde benim rahimağzı çok uzun onun için ben zaten doğuramıyorum güzelim.. İlkinde de ne su ne nişan, ne de sancı geldi ... Gelmeyince bebeği aldılar.. Yani doğum nasıl birşey hiçbir fikrim yok.. Yaklaşınca neler olur bilmem bende..
fmg,
ne oldu kızzz....
doktorunu arayıp bi sorsaydın ya...
Doğuran var mı bacım...
Peki çamaşırını naptın, eğer yine gelirse çamaşırını görmek isterler aklında bulunsun..
günaydın fıstıklar
canım doğuran var kukumav diye arada giren biri vardı ikizleri olmuş iyilermiş maşallah..
karakan haftaya doğum yapıyor inş. bi de yeliss in ikizleri geliyor 3 bebeğimiz oldu 3 bebeğimiz daha oluyor böylece
fmg canım bence de doktoru ara bi sor. ama olabiliyor böyle kanamalar. senin haftan daha ileri olduğu için bi belirti de olabilir.bence doktoru aramakta fayda var.
yoo bebek dün burdaydı. önceki gün kasılması oldu doktora gitti sancı çıktı ama serum verip eve gönderdiler. dün buradaydı merak etmeyin iyiymiş..
dün gece girmiş bebekpoyraz birşeyi yokmuş.. Sancısı kalmamış, iyiymiş, eşi yanında olduğundan girememiş dün..
Günaydınn kızlarr 34. haftam bitmiş oleyyBenim kız da kaburgalarımı yamultmakla meşgul inşaat yapıyo içerde mubarek bazen canımı çok yakıyo ama napalım sağlıklı olsun da oynasın cadı
cok onemdiyorlar bu durumlari hemen bir acile git kontrol etsinler
bende gecenlerde oldu ama vajinal degilmis, kum dokuyormusum
fmgcim ihmal etme
ahaahh cok ale,sin fatmaaa
zaman yaklastikca bende 3,5 atma durumu oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?