2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kanamam olduğunda doktor görmek istedi bence öyle bir durum olursa göster.. Ama yine de ara bence ya, nişan gelmişte olabilir.. Artık 36.haftadasın..

bence mutlaka kontrol ettir tatlım...

inşaat bitmedi gitti bari güzel bişeyler çıksa ortaya da yamulttuğuna değse :)

En son başı aşağıdaydı dönmediyse tekrar ayaklarıyla debeleniyo heralde valla bi arkadaşın kaburgalarını açmıştı hamileliğinde sürekli yukarıda olduğu için bir iki haftaya aşağı iner heralde yoksa halim yaman

normal o 3,5 olmasa tadı mı olurrrr:

fmg çamaşırının resmini çekip bize gönderseydin

sen geç dalganı fatma yolucam seni cadııııııı

Benim kanamam olduğunda doktor görmek istedi bence öyle bir durum olursa göster.. Ama yine de ara bence ya, nişan gelmişte olabilir.. Artık 36.haftadasın..

ya kanama olarak saymıyorum pek ondan galiba.
hamileliğimin başında da böyle bişey olmuştu.
tahriş meydana gelmiş cildimde. belki yine öyle bişeydir diye beklemek istiyorum.
nişan biraz daha kıvamlı, sümüksü bişey oluyomuş. biraz baktım şimdi netten.

benim kaburgama batmio bisi ya
karimda asagiya dustu galba biraz
dun aksam karnimkipkirmiziydi vesanirim dun catlamistir cunku bir gunde yine gibegim buyudu

Günaydın kızlar Nasılsınız
Fmg canım bir kere geldiyse tahriş falan olmuştur cildin yinede arayıp sorarsın için rahatlasın diye

Öyküm bana akıl ver kafam karışık genelmi yapacam epuduralmi ben genele karar veriyom pat biri arıyor epudural diyor kafam karışıyor .....

kız seni yatıştırmya çalışıorum deli dalga değil kızzz. dün bende korktumdu

Kızlar benimde özellikle gece tuvalete kalktığımda karnım taş kesiliyo.adımlarmı zor atıyorum.ayyyy son 3 hafta ya.erken gelmez inşalahh.daha ağdacıya gidicem.bu halde rezil olurum vallaha.

Ya seni etkilemek istemem ama ben kesinlikle genel yapçam.. Daha öncekide geneldi.. Bende hastane fobisi var, ameliyathane ortamını psikolojim kaldırmaz diye, sende de tansiyon falan var, birde daha önceki kötü tecrübelerin aklına gelmez mi, bence senin içinde uygun olmayabilir ama sen karar ver.. Genelde de öyle abartıldığı gibi ayıma mayılma çok zor olmamıştı bende... 17.20 de bebeği aldılar, ben 18.30 da emzirmeye başlamıştım... hastadan hastaya değişiyor bence.. Dün bir arkadaşım geldi bana ilkini epidural yapmış, şimdi ikincide cesaret edemiyorum dedi, zaten bebeğide çok az göstermişler ona doğum sırasında...bana pek mantıklı gelmiyor... Bir arkadaşım daha var o da ilkinde epidural oldu , o da ikinci de genel istedi neden bilmiyorumm...

Kızlar benimde özellikle gece tuvalete kalktığımda karnım taş kesiliyo.adımlarmı zor atıyorum.ayyyy son 3 hafta ya.erken gelmez inşalahh.daha ağdacıya gidicem.bu halde rezil olurum vallaha.

bende bu halde gitmekten korkuyorum ama son 2 hafta kala gitcem ağdacıya..

sana ne oldu dun canim hayirdir

kız ben kabız oldumdu kendimi zorlamışım gecesinde wc kan geldi pembensi 1-2 damla falan kıorktum gözümü kırpmadım sabaha kadr ee sabahta işe gelsim halsiz falan öğlen eve gittim yattım herhalde zorladım kabıozlıktandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…