Kızlar benimde özellikle gece tuvalete kalktığımda karnım taş kesiliyo.adımlarmı zor atıyorum.ayyyy son 3 hafta ya.erken gelmez inşalahh.daha ağdacıya gidicem.bu halde rezil olurum vallaha.
kız ben kabız oldumdu kendimi zorlamışım gecesinde wc kan geldi pembensi 1-2 damla falan kıorktum gözümü kırpmadım sabaha kadr ee sabahta işe gelsim halsiz falan öğlen eve gittim yattım herhalde zorladım kabıozlıktandı
Ya seni etkilemek istemem ama ben kesinlikle genel yapçam.. Daha öncekide geneldi.. Bende hastane fobisi var, ameliyathane ortamını psikolojim kaldırmaz diye, sende de tansiyon falan var, birde daha önceki kötü tecrübelerin aklına gelmez mi, bence senin içinde uygun olmayabilir ama sen karar ver.. Genelde de öyle abartıldığı gibi ayıma mayılma çok zor olmamıştı bende... 17.20 de bebeği aldılar, ben 18.30 da emzirmeye başlamıştım... hastadan hastaya değişiyor bence.. Dün bir arkadaşım geldi bana ilkini epidural yapmış, şimdi ikincide cesaret edemiyorum dedi, zaten bebeğide çok az göstermişler ona doğum sırasında...bana pek mantıklı gelmiyor... Bir arkadaşım daha var o da ilkinde epidural oldu , o da ikinci de genel istedi neden bilmiyorumm...
geçmiş olsun canım baktın kabızsın zorlamasaydın kendini hemen kayısı alıp yeseydin çalışırdı bağırsakların
Günaydın kızlar Nasılsınız
Fmg canım bir kere geldiyse tahriş falan olmuştur cildin yinede arayıp sorarsın için rahatlasın diye
Öyküm bana akıl ver kafam karışık genelmi yapacam epuduralmi ben genele karar veriyom pat biri arıyor epudural diyor kafam karışıyor .....
kız seni yatıştırmya çalışıorum deli dalga değil kızzz. dün bende korktumdu
bende yaa
uf allahn gucune gitmesin ama
ben artik sikildim galiba
bebegimi gormek istiyorum
Kızlar benimde özellikle gece tuvalete kalktığımda karnım taş kesiliyo.adımlarmı zor atıyorum.ayyyy son 3 hafta ya.erken gelmez inşalahh.daha ağdacıya gidicem.bu halde rezil olurum vallaha.
Ya seni etkilemek istemem ama ben kesinlikle genel yapçam.. Daha öncekide geneldi.. Bende hastane fobisi var, ameliyathane ortamını psikolojim kaldırmaz diye, sende de tansiyon falan var, birde daha önceki kötü tecrübelerin aklına gelmez mi, bence senin içinde uygun olmayabilir ama sen karar ver.. Genelde de öyle abartıldığı gibi ayıma mayılma çok zor olmamıştı bende... 17.20 de bebeği aldılar, ben 18.30 da emzirmeye başlamıştım... hastadan hastaya değişiyor bence.. Dün bir arkadaşım geldi bana ilkini epidural yapmış, şimdi ikincide cesaret edemiyorum dedi, zaten bebeğide çok az göstermişler ona doğum sırasında...bana pek mantıklı gelmiyor... Bir arkadaşım daha var o da ilkinde epidural oldu , o da ikinci de genel istedi neden bilmiyorumm...
kız ben kabız oldumdu kendimi zorlamışım gecesinde wc kan geldi pembensi 1-2 damla falan kıorktum gözümü kırpmadım sabaha kadr ee sabahta işe gelsim halsiz falan öğlen eve gittim yattım herhalde zorladım kabıozlıktandı
ayyy ne biliyim çıksın klurtulayım dedim
canım bende hep genel düşündüm zaten de kafamı karıştırıyolar ben zaten o heyecanda artık sıkıldım gelmezmi her defasında bir önceki geliyor o doğumhaneye ameliyathaneye girince nevrim dönüyor zaten o heyecanda çocuğumu kucağıma verselerde bişey anlamam ya en iyisi genel yapayım ben
sen nasılsın herşey yolunda değilmi
ayyy ne biliyim çıksın klurtulayım dedim
allah iyiligini versin ya benim bu kan ilaçlarını içiyorum ya valla günde 3 4 kere çıkıyorum beni bozdu dr bile iyi işte daha ne istiyosun diyo çoğu insanı kabız yapıyor diyo
allah iyiligini versin ya benim bu kan ilaçlarını içiyorum ya valla günde 3 4 kere çıkıyorum beni bozdu dr bile iyi işte daha ne istiyosun diyo çoğu insanı kabız yapıyor diyo
canım ben epidural yapıcam. hem 4 saat ağrı hissetmiyormuşsun. anestezi olumsuzlıklarını yaşamıyormuşsun. doktorum böyle açıkladı bana. ben zaten epidural düşünüyordum.
ama hayırlısı bakalım. olaylar nasıl gelişecek. olurda panik yaparsam uyutuverirler. napalım.
yatıştır beni. çok huzursuzum
ayyy dursunlar kızlar sıkılmayın. az kaldı zaten.
bacak arama kramp giriyor benim yürüyemiyorum ilk kalktığımda.
evet yaaa saniyelik gösteriyorlarmış bebeği.
hayırlısı bakalım.
canım seninki makattan gelmiştir büyük ihtimalle. kabızlık durumunda beni hep oluyo.
şimdi iyisin di mi? geçti mi?
canım ben epidural yapıcam. hem 4 saat ağrı hissetmiyormuşsun. anestezi olumsuzlıklarını yaşamıyormuşsun. doktorum böyle açıkladı bana. ben zaten epidural düşünüyordum.
ama hayırlısı bakalım. olaylar nasıl gelişecek. olurda panik yaparsam uyutuverirler. napalım.
hayırlısı bakalım.
canım seninki makattan gelmiştir büyük ihtimalle. kabızlık durumunda beni hep oluyo.
FMG doktorunu arasana tatlım, ağrım da var diyorsun
neden bekliyorsun ki bekleme, bu haftalarda artık herşeye doktoru aramamız lazım, bekliyim devam ederse falan olmaz ki.. Yoktur bişey zaten için rahat eder hem..
hayırlısı bakalım.
iyim şimdi çok şükür... sende bi gelen akıntılara bak canım bişey değildir inş. şefaf akıntı gelince rahatlıyorsun bugün son günnüdü dimi senin
evet canım herkes epudural diyor anestesist ve doktor ikiside aynı ne istersen o diyor hayırlısı bakalım önemliolan hangisinde rahat edeceğin ben herhalde uyumayı tercih ederim....hakkımızda hayırlısı artık..
Yani bana da ablam falan hep epidural yap dedi ama ben istemiyorum, koşullar aynı değil ki.. Benim biraz dünden beri tansiyon yüksek, doktorumdan hebr bekliyorum bakalım belki ilacı arttırır..
Kızlar ben sizi etkilemiyeyim, benim için geçerli bu durum yoksa epidural yapan tanıdıklarımda çok memnunlar.. Sonrası daha iyi diyorlar ama ben genelde de çok öyle acı macı hissetmedim yani kişiden kişiye değişiyor bence bu durumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?