2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benimde özellikle gece tuvalete kalktığımda karnım taş kesiliyo.adımlarmı zor atıyorum.ayyyy son 3 hafta ya.erken gelmez inşalahh.daha ağdacıya gidicem.bu halde rezil olurum vallaha.

Bende epilasyon yapıcam kısmetse bugün karnımdan görebilirsem artık çok zor oluyo ya şekilden şekile giriyorum

geçmiş olsun canım baktın kabızsın zorlamasaydın kendini hemen kayısı alıp yeseydin çalışırdı bağırsakların

canım bende hep genel düşündüm zaten de kafamı karıştırıyolar ben zaten o heyecanda artık sıkıldım gelmezmi her defasında bir önceki geliyor o doğumhaneye ameliyathaneye girince nevrim dönüyor zaten o heyecanda çocuğumu kucağıma verselerde bişey anlamam ya en iyisi genel yapayım ben

sen nasılsın herşey yolunda değilmi

canım ben epidural yapıcam. hem 4 saat ağrı hissetmiyormuşsun. anestezi olumsuzlıklarını yaşamıyormuşsun. doktorum böyle açıkladı bana. ben zaten epidural düşünüyordum.
ama hayırlısı bakalım. olaylar nasıl gelişecek. olurda panik yaparsam uyutuverirler. napalım.

kız seni yatıştırmya çalışıorum deli dalga değil kızzz. dün bende korktumdu

yatıştır beni. çok huzursuzum

bende yaa
uf allahn gucune gitmesin ama
ben artik sikildim galiba
bebegimi gormek istiyorum

ayyy dursunlar kızlar sıkılmayın. az kaldı zaten.

Kızlar benimde özellikle gece tuvalete kalktığımda karnım taş kesiliyo.adımlarmı zor atıyorum.ayyyy son 3 hafta ya.erken gelmez inşalahh.daha ağdacıya gidicem.bu halde rezil olurum vallaha.

bacak arama kramp giriyor benim yürüyemiyorum ilk kalktığımda.

evet yaaa saniyelik gösteriyorlarmış bebeği.
hayırlısı bakalım.

canım seninki makattan gelmiştir büyük ihtimalle. kabızlık durumunda beni hep oluyo.
şimdi iyisin di mi? geçti mi?

Yani bana da ablam falan hep epidural yap dedi ama ben istemiyorum, koşullar aynı değil ki.. Benim biraz dünden beri tansiyon yüksek, doktorumdan hebr bekliyorum bakalım belki ilacı arttırır..

FMG doktorunu arasana tatlım, ağrım da var diyorsun
neden bekliyorsun ki bekleme, bu haftalarda artık herşeye doktoru aramamız lazım, bekliyim devam ederse falan olmaz ki.. Yoktur bişey zaten için rahat eder hem..

iyim şimdi çok şükür... sende bi gelen akıntılara bak canım bişey değildir inş. şefaf akıntı gelince rahatlıyorsun bugün son günnüdü dimi senin

evet canım herkes epudural diyor anestesist ve doktor ikiside aynı ne istersen o diyor hayırlısı bakalım önemliolan hangisinde rahat edeceğin ben herhalde uyumayı tercih ederim....hakkımızda hayırlısı artık..

Fatmacığım sana bişeymi oldu hayırdır

FMG doktorunu arasana tatlım, ağrım da var diyorsun
neden bekliyorsun ki bekleme, bu haftalarda artık herşeye doktoru aramamız lazım, bekliyim devam ederse falan olmaz ki.. Yoktur bişey zaten için rahat eder hem..

tamam canım arıycam.
hele birde işteyim. şu izne çıksam da rahatlasam artık.

Kızlar ben sizi etkilemiyeyim, benim için geçerli bu durum yoksa epidural yapan tanıdıklarımda çok memnunlar.. Sonrası daha iyi diyorlar ama ben genelde de çok öyle acı macı hissetmedim yani kişiden kişiye değişiyor bence bu durumlar..

iyim şimdi çok şükür... sende bi gelen akıntılara bak canım bişey değildir inş. şefaf akıntı gelince rahatlıyorsun bugün son günnüdü dimi senin

yarın da gelicem işe. hayırlısıyla atlatıyorum çok şükür.
bi wc'ye gidiyim. bakıyım duruma :)

hayırlısı canım be önemli olan sağlıkla alalım kucağımıza.

Yani bana da ablam falan hep epidural yap dedi ama ben istemiyorum, koşullar aynı değil ki.. Benim biraz dünden beri tansiyon yüksek, doktorumdan hebr bekliyorum bakalım belki ilacı arttırır..

geçmiş olsun canım biraz dinlen stresmi yaptın ben dört tane içiyorum günde sen üçtü herhalde ....bana coraspirini kestirdi doktor salı günü seninde iğnelerin kesilir yakındas değilmi

öyle canım doğru söylüyosun. hayırlısı bakalım dayanabilirmiyim bilmiyorum. yaşayıp göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…