tamam canım arıycam.
hele birde işteyim. şu izne çıksam da rahatlasam artık.
Kan ilacı dedğin demir hapından mı bahsediyorsun?
geçmiş olsun canım biraz dinlen stresmi yaptın ben dört tane içiyorum günde sen üçtü herhalde ....bana coraspirini kestirdi doktor salı günü seninde iğnelerin kesilir yakındas değilmi
Benim iğneler son 1-2 güne kadar kesilcek herhalde, genelde öyle oluyormuş.. Coraspini de 26.haftada kesmiştim ben.. İğnelerin etkisi 24 saatmiş çünkü, bakalım ne olcak, benim doktor en son baya bir attı doğum tarihini ay sonunu bulur dedi, ben daha bekliycem galiba..
Ay kopptumm ya :)))))
bende olmuyordum yaa bu sıralar olduallah iyiligini versin ya benim bu kan ilaçlarını içiyorum ya valla günde 3 4 kere çıkıyorum beni bozdu dr bile iyi işte daha ne istiyosun diyo çoğu insanı kabız yapıyor diyo
yok kız bişey olmadı kabızdım o olduevet canım herkes epudural diyor anestesist ve doktor ikiside aynı ne istersen o diyor hayırlısı bakalım önemliolan hangisinde rahat edeceğin ben herhalde uyumayı tercih ederim....hakkımızda hayırlısı artık..
Fatmacığım sana bişeymi oldu hayırdır
hadi iyice dinlen canımyarın da gelicem işe. hayırlısıyla atlatıyorum çok şükür.
bi wc'ye gidiyim. bakıyım duruma :)
hayırlısı canım be önemli olan sağlıkla alalım kucağımıza.
bir sorun olmasında bekle canım en iyisi beklemek .....benimkide zaten baya olmuş olacak haftaya cuma dese 37.haftalık olacak o da kötü bir zamanlama değil artık
Bende kaçayım artık kızlar bugün pek işim yokta dinlencem biraz belki uyurum.. Sonra yine girerim.. Herkes kendine iyi baksın.. byeee
fatma face te pıknık resmını gordum ne guzel hamıle olmussun bı karnın var cok ıyı gorunuyorsun
evet canım ben gyno ferrosanol kullanıyorum
sağolaın canım çogu insan yeni halimi yeni gördü bugün koydum
Ben de kullanıyorum onu feci kabızlık yaptı bende, ne güzel maşallah bak sana ters tepki yapmış :)
Ay ben de bayıldım dünür yaaaaa :)
cılek goremedım senı kactır..Onceden sabahları bulusuyorduk ne yaptın ızne ayrılmadın daha dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?