2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım arıycam.
hele birde işteyim. şu izne çıksam da rahatlasam artık.

neyse bitti son 2 gün sonra rahatsın :) inşallah evde dinlenirsin bol bol canım

bu arada ben hep erken doğumdan korkuyorum ya, artık doğursak izinlerin kalanını ekliyorlarmış doğum sonrasın, biraz içim rahatladı

geçmiş olsun canım biraz dinlen stresmi yaptın ben dört tane içiyorum günde sen üçtü herhalde ....bana coraspirini kestirdi doktor salı günü seninde iğnelerin kesilir yakındas değilmi

Benim iğneler son 1-2 güne kadar kesilcek herhalde, genelde öyle oluyormuş.. Coraspini de 26.haftada kesmiştim ben.. İğnelerin etkisi 24 saatmiş çünkü, bakalım ne olcak, benim doktor en son baya bir attı doğum tarihini ay sonunu bulur dedi, ben daha bekliycem galiba..

bir sorun olmasında bekle canım en iyisi beklemek .....benimkide zaten baya olmuş olacak haftaya cuma dese 37.haftalık olacak o da kötü bir zamanlama değil artık

Ay kopptumm ya :)))))

allah iyiligini versin ya benim bu kan ilaçlarını içiyorum ya valla günde 3 4 kere çıkıyorum beni bozdu dr bile iyi işte daha ne istiyosun diyo çoğu insanı kabız yapıyor diyo
bende olmuyordum yaa bu sıralar oldu

yok kız bişey olmadı kabızdım o oldu

yarın da gelicem işe. hayırlısıyla atlatıyorum çok şükür.
bi wc'ye gidiyim. bakıyım duruma :)

hayırlısı canım be önemli olan sağlıkla alalım kucağımıza.
hadi iyice dinlen canım

krakan anestezi ile görüştünmü sen her ikisinin artılarını eksilerini anlatmadı mı

Bende kaçayım artık kızlar bugün pek işim yokta dinlencem biraz belki uyurum.. Sonra yine girerim.. Herkes kendine iyi baksın.. byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…