2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amiiiin...özellikle de sanki evde tekken ya da doğuracakmışım gibi geliyo nedense:90:

2 haftanın acısını fena çıkartıcam sevi hanımmm dillerim kabardı tabi yara oldu konuşamamaktann ama artık burdayım da poyraz hanımlar nerde göremedim

çıkart bakalım çıkarabiliyorsan

poyraz dün yoktu yattı bigün evvel sancılanmıştı, bugün biraz girdi, şimdide herkes facedemi diye küsmüş gitmiş...

çıkart bakalım çıkarabiliyorsan

poyraz dün yoktu yattı bigün evvel sancılanmıştı, bugün biraz girdi, şimdide herkes facedemi diye küsmüş gitmiş...

çıkartırım valla aha da çıkarttım okudum yazdıklarını poyrazın ağzına tükürüm ben onun emi yıkarsa halıları sancılanır tabi ev temizliği yaptı deli karı yaa gelsin o bak neler edicem ben ona manyak uyuz oldum yemin ederim

neyse kızlar şimdilik çıkıyorum sonra gelirm gene ne de olsa artık b.sayarım var hadi öptüm sizi..

gırın gırın faceciler sızı eeee yakında gelırsınız yıne buraya yolunuz duser bu seferde ben kapıcam formu gırısee

Ay blue dünürüm sen baya baya çıtırmışsın ya... ne kadar gençsin.. maşallah..

sağol canım ya mutlu oldum bak şimdi
ben de aslıya bakıyodum boncuk gibiymiş bebekken yaa maşallah :)) annesi de çok güzelmiş :)) tam aklımdaki gibisin Öyküm :)

kocam ızın vermıyor canımmm ayrıca sız gırın benım yerıme yıne yolunuz duser buraya ben rahatım yerımden

canım orada birbirimizi de görmüş oluyoruz o yüzden güzel yoksa burda tabiki devam ederiz orda muhabbet burdaki gibi olmuyor tabi..

kızlar bu arada, eğer grupta paylaştıklarınız ana sayfanızda çıkıyorsa sizin ayarlarınızdan oluyor. onu farkettim. grup sayfasına girince 2011 haziran anneleri başlığının üzerinde "ayarları düzenle" diye bi seçenek var, oraya girin, "bu grubu ana sayfa gezinti menüsünde göster" seçeneğini "asla" yaparsanız iletileriniz ana sayfanızda da görünmez..bilgilerinize :)

sağol canım ya mutlu oldum bak şimdi
ben de aslıya bakıyodum boncuk gibiymiş bebekken yaa maşallah :)) annesi de çok güzelmiş :)) tam aklımdaki gibisin Öyküm :)

bende çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin.. Bugün Fatma da aynı şeyi söyledi tam hayal ettiğim gibisin dedi.. kendimi çok net anlatmışım demek ki Tam anlattığım gibi şişkoyum ama olsun yine de seviyorum kendimi

yok canım yaa kilo açısından değil, tecrübeli annemiz olarak, ne derse tamamdır doğrudur denecek birisin, fotodan da belli oluyor bu. olgun, yuvasına düşkün anne.. ondan dedim :)))

Ya bu arada kızlar ben yine bugün hastanedeydim.. 5-6 saat falan gözetim altında tuttular, tansiyon çok yüksekti inmemişti, onu düzene sokmaya çalıştırlar.. Nst ye falan bağladılar, artık alıştık bakalım.. Doktor bile dalga geçiyor benimle.. 10 gün daha dayan başka bişey istemiyorum dedi.. Eşime de dönüp huzur ve dinlenme gerekiyor dedi..

yok canım yaa kilo açısından değil, tecrübeli annemiz olarak, ne derse tamamdır doğrudur denecek birisin, fotodan da belli oluyor bu. olgun, yuvasına düşkün anne.. ondan dedim :)))

Canım sağolasın takılıyorum ben zaten.. Ama ne enteresan Fatma da öyle dedi, çok anaç buldu valla ikinizinde saptaması aynı enteresan..

çok geçmiş olsun canım ya artık bi noktadan sonra insan sıkılıyo hastaneden idrarına falan baktılarmı protein için inş başka sorun olmaz bence bu streslerde tansiyonu yükseltiyo 37 haftadan sonra bebeği alsalarda sorun olmaz galiba 2 haftan kaldı ha canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…