senden de razı olsn canım sevindim gönderdiğine
aynen aynen valla ben heran tetikteyim böyle erken erken doğum yapanları gördükçee... hele dün gece bir döndü bebişim bi döndü uyuyamadım huzursuz oldm acaba bişey mi rahatsz ediyor diye eli kulağında bekliyorz doğumları , Allah kurtarsn hepimzi kızlar ne diyim yaaa
2 haftanın acısını fena çıkartıcam sevi hanımmmdillerim kabardı tabi yara oldu konuşamamaktann ama artık burdayım da poyraz hanımlar nerde göremedim
çıkart bakalım çıkarabiliyorsan
poyraz dün yoktu yattı bigün evvel sancılanmıştı, bugün biraz girdi, şimdide herkes facedemi diye küsmüş gitmiş...
elazığı neden sordun dedim blue???
canım benim memleket elazığ ondan sordum :)
Ay blue dünürüm sen baya baya çıtırmışsın ya... ne kadar gençsin.. maşallah..
gırın gırın faceciler sızı eeee yakında gelırsınız yıne buraya yolunuz duser bu seferde ben kapıcam formu gırısee
kız hani dün açıyodun hesap? sen de gel seni de görelim bebekim :))
kocam ızın vermıyor canımmm ayrıca sız gırın benım yerıme yıne yolunuz duser buraya ben rahatım yerımden
sağol canım ya mutlu oldum bak şimdi
ben de aslıya bakıyodum boncuk gibiymiş bebekken yaa maşallah :)) annesi de çok güzelmiş :)) tam aklımdaki gibisin Öyküm :)
bende çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin.. Bugün Fatma da aynı şeyi söyledi tam hayal ettiğim gibisin dedi.. kendimi çok net anlatmışım demek kiTam anlattığım gibi şişkoyum ama olsun yine de seviyorum kendimi
36. Hafta - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Op. Dr. Hakan KILAVUZ Resmi Web Sitesi
izlesenize burdaki bebeciği... çok tatlı yaaa..
yok canım yaa kilo açısından değil, tecrübeli annemiz olarak, ne derse tamamdır doğrudur denecek birisin, fotodan da belli oluyor bu. olgun, yuvasına düşkün anne.. ondan dedim :)))
Ya bu arada kızlar ben yine bugün hastanedeydim.. 5-6 saat falan gözetim altında tuttular, tansiyon çok yüksekti inmemişti, onu düzene sokmaya çalıştırlar.. Nst ye falan bağladılar, artık alıştık bakalım.. Doktor bile dalga geçiyor benimle.. 10 gün daha dayan başka bişey istemiyorum dedi.. Eşime de dönüp huzur ve dinlenme gerekiyor dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?