- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Ya bu arada kızlar ben yine bugün hastanedeydim.. 5-6 saat falan gözetim altında tuttular, tansiyon çok yüksekti inmemişti, onu düzene sokmaya çalıştırlar.. Nst ye falan bağladılar, artık alıştık bakalım.. Doktor bile dalga geçiyor benimle.. 10 gün daha dayan başka bişey istemiyorum dedi.. Eşime de dönüp huzur ve dinlenme gerekiyor dedi..
çok geçmiş olsun canım ya artık bi noktadan sonra insan sıkılıyo hastaneden idrarına falan baktılarmı protein için inş başka sorun olmaz bence bu streslerde tansiyonu yükseltiyo 37 haftadan sonra bebeği alsalarda sorun olmaz galiba 2 haftan kaldı ha canm
canım ya geçmiş olsun, tansiyon da başa bela resmen.. hadi bizim gelin 10 gün daha dursun da anasını üzmesin. anacım bu annesine bile naz yapıyo benim oğlum yandı bu kızın elinden
Ya ben seni en baştan uyardım dimi, çok çekersin dedim.. Çok yaramaz bir kız olcak ona göre hazırlıklı ol..Bu arada bugün hastanede yatarken bebek bakım odasına odam çok yakındı bebekler öyle ağladılar ki başım şişti valla.. Doktora da çıkarken diyorum ki ben vazgeçtim bu bebek çabuk gelmesin durabildiği kadar dursun, çıkınca çok ağlıyorlarmış onu hatırladım.. O da koptu..
en son tansiyon iyi gidiyordu doktor bekleriz 39 haftalık olana kadar dedi ama şimdi tansiyon fırlayınca 10 gün daha dayan sonra bakarız dedi ama tansiyon düzene girince almaz benimki, ne kadar kalsa o kadar iyi diyor bakalım.. idrara her hafta bakılıyor, bugünde bakıldı ama bişeyy yok.. inşallahta olmaz.. Ama tansiyon için gerçekten hiçbir şeyi takmamak lazım herhalde..
evt ya tansiyon strese bağlı bişey aman gününde gelsinlerde bendeki tansiyonda üzülünce yorulunca çıkıyo doktorumda sezeryana gerek kalmaz dedi haftalık proteine bakılıyo çok şükür bişey yok ama 3 hafta daha olmasın ya senin bebeğin kilosu ne kadar benmki eğer doğruysa 3200 olmuş 38 haftalık gösteriyo ama sonucu çok merak ediyorum
doğum yapan annelere soruyorum suyun geldiini nasıl anlarız benm sabahdan beri çamaşırım batıyo ama akıntıyla birlikte damla damla akma ihtimali varmı ya
Beyaz Show'da Ebru Gündeş var hamile ama belli değil dahaçok seviyorum bu kadını yaa:))
ayy bu tansiyn bizi öldürücek bi gün :) aman tuzlu yeme canım stres sıkıntı yok ... dikkat et... çok geçmiş olsun...Ya bu arada kızlar ben yine bugün hastanedeydim.. 5-6 saat falan gözetim altında tuttular, tansiyon çok yüksekti inmemişti, onu düzene sokmaya çalıştırlar.. Nst ye falan bağladılar, artık alıştık bakalım.. Doktor bile dalga geçiyor benimle.. 10 gün daha dayan başka bişey istemiyorum dedi.. Eşime de dönüp huzur ve dinlenme gerekiyor dedi..
evt ya tansiyon strese bağlı bişey aman gününde gelsinlerde bendeki tansiyonda üzülünce yorulunca çıkıyo doktorumda sezeryana gerek kalmaz dedi haftalık proteine bakılıyo çok şükür bişey yok ama 3 hafta daha olmasın ya senin bebeğin kilosu ne kadar benmki eğer doğruysa 3200 olmuş 38 haftalık gösteriyo ama sonucu çok merak ediyorum
mervecım nasılsın nerelerdesınn actım valla ebru gundesı severım :))
iyi geceler canım byyyyyyyoy maşallah seninkine, benimki geçen hafta 2770 gr. falandı bugün kilosuna bakmadı. İlaçlarla düzene girer herhalde birşey çıkmaz inşallah.. Benim gözler kapanıyor artık çok yoruldum.. Size iyi geceler kızlar.. byeee
damla damal akma ihtimali olduğunuı sanmıyorum canı, benim tek korkum idrarımı yaparken eğer gelirse anlamamam :18:
doğum yapan annelere soruyorum suyun geldiini nasıl anlarız benm sabahdan beri çamaşırım batıyo ama akıntıyla birlikte damla damla akma ihtimali varmı ya
Beyaz Show'da Ebru Gündeş var hamile ama belli değil dahaçok seviyorum bu kadını yaa:))
ayy bu tansiyn bizi öldürücek bi gün :) aman tuzlu yeme canım stres sıkıntı yok ... dikkat et... çok geçmiş olsun...
hey maşallahhhhh sübhanallah 3200 müüüAllah nazarlardan saklasın :))) bizim de kontrol 1 hafta sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?