2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya geçmiş olsun, tansiyon da başa bela resmen.. hadi bizim gelin 10 gün daha dursun da anasını üzmesin. anacım bu annesine bile naz yapıyo benim oğlum yandı bu kızın elinden

en son tansiyon iyi gidiyordu doktor bekleriz 39 haftalık olana kadar dedi ama şimdi tansiyon fırlayınca 10 gün daha dayan sonra bakarız dedi ama tansiyon düzene girince almaz benimki, ne kadar kalsa o kadar iyi diyor bakalım.. idrara her hafta bakılıyor, bugünde bakıldı ama bişeyy yok.. inşallahta olmaz.. Ama tansiyon için gerçekten hiçbir şeyi takmamak lazım herhalde..

canım ya geçmiş olsun, tansiyon da başa bela resmen.. hadi bizim gelin 10 gün daha dursun da anasını üzmesin. anacım bu annesine bile naz yapıyo benim oğlum yandı bu kızın elinden

Ya ben seni en baştan uyardım dimi, çok çekersin dedim.. Çok yaramaz bir kız olcak ona göre hazırlıklı ol.. Bu arada bugün hastanede yatarken bebek bakım odasına odam çok yakındı bebekler öyle ağladılar ki başım şişti valla.. Doktora da çıkarken diyorum ki ben vazgeçtim bu bebek çabuk gelmesin durabildiği kadar dursun, çıkınca çok ağlıyorlarmış onu hatırladım.. O da koptu..

cadı bi gelinim olacak oğluşuumm sen akıllı ol bari
hakkaten yaa kardeşim de ağlaynca annem de derdi bunların en iyi zamanları karındaki zamanları diye :)))

evt ya tansiyon strese bağlı bişey aman gününde gelsinlerde bendeki tansiyonda üzülünce yorulunca çıkıyo doktorumda sezeryana gerek kalmaz dedi haftalık proteine bakılıyo çok şükür bişey yok ama 3 hafta daha olmasın ya senin bebeğin kilosu ne kadar benmki eğer doğruysa 3200 olmuş 38 haftalık gösteriyo ama sonucu çok merak ediyorum

bn geldim gene :) dünür ordasın gördüm seni naptın sen kız? işleri yaptın yaptın hastanelik oldun dimi Allah seni kahretmesin

bluebottle bişey soracam.bende şükran hanıma gidiyorum.ondada bu sitedeki video gibi cd veriyomu..veriyorsa ücretli mi. bana verdiği ulrasonlar net bile değil.

doğum yapan annelere soruyorum suyun geldiini nasıl anlarız benm sabahdan beri çamaşırım batıyo ama akıntıyla birlikte damla damla akma ihtimali varmı ya

Beyaz Show'da Ebru Gündeş var hamile ama belli değil daha çok seviyorum bu kadını yaa:))

oy maşallah seninkine, benimki geçen hafta 2770 gr. falandı bugün kilosuna bakmadı. İlaçlarla düzene girer herhalde birşey çıkmaz inşallah.. Benim gözler kapanıyor artık çok yoruldum.. Size iyi geceler kızlar.. byeee

doğum yapan annelere soruyorum suyun geldiini nasıl anlarız benm sabahdan beri çamaşırım batıyo ama akıntıyla birlikte damla damla akma ihtimali varmı ya

damla damal akma ihtimali olduğunuı sanmıyorum canı, benim tek korkum idrarımı yaparken eğer gelirse anlamamam :18:

ayy bu tansiyn bizi öldürücek bi gün :) aman tuzlu yeme canım stres sıkıntı yok ... dikkat et... çok geçmiş olsun...

hey maşallahhhhh sübhanallah 3200 müüü Allah nazarlardan saklasın :))) bizim de kontrol 1 hafta sonra...

mervecım nasılsın nerelerdesınn actım valla ebru gundesı severım :))

artık buralardayımmm :119: iyiyim canım bebişim çok haraketli geceleri, artık uyutmuyor beni onun haricinde iyiyim Ebru Gündeş'i mi aç aççç bende çok severim sen nasılsınn

iyi geceler canım byyyyyyy
damla damal akma ihtimali olduğunuı sanmıyorum canı, benim tek korkum idrarımı yaparken eğer gelirse anlamamam :18:

ay evet benm kuzenmn eşi idrarını yaparken gitmiş suyunun bittiğini anlamamıştı acil sezeryana almışlardı ya inş biz yaşamayız

volveron bı ara doktoru canım ıhmale gelmez damla damla olmaz dıye bılıyorum ama ne olur ne olmaz canım

sağolasın cnm hepimizin bebeişini nazardan korusun ama bana pek inandırıcı gelmiyo ultrason sonucu başka ultrasonla arasında 500 gr fark var hangisi doğru bilmiyorum ama 3200 olan yeni ultrasondu diğeri eskiydi o açıdan sonucu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…