hemmen bende açıyorum...bende severim bu kadını...
bluebottle bişey soracam.bende şükran hanıma gidiyorum.ondada bu sitedeki video gibi cd veriyomu..veriyorsa ücretli mi. bana verdiği ulrasonlar net bile değil.
doğum yapan annelere soruyorum suyun geldiini nasıl anlarız benm sabahdan beri çamaşırım batıyo ama akıntıyla birlikte damla damla akma ihtimali varmı ya
artık buralardayımmm :119: iyiyim canım bebişim çok haraketli geceleri, artık uyutmuyor beni onun haricinde iyiyimEbru Gündeş'i mi aç aççç bende çok severim sen nasılsınn
volveron bı ara doktoru canım ıhmale gelmez damla damla olmaz dıye bılıyorum ama ne olur ne olmaz canım
aminn canım sağoll :) bende inanmıyorum geçen gittiğimde 2231 gr bebek 10 gün sonra gittiğimde 2156 gr çıktı boy atmış 10 günde ... boya mı gitti çocuğun kilosusağolasın cnm hepimizin bebeişini nazardan korusun ama bana pek inandırıcı gelmiyo ultrason sonucu başka ultrasonla arasında 500 gr fark var hangisi doğru bilmiyorum ama 3200 olan yeni ultrasondu diğeri eskiydi o açıdan sonucu merak ediyorum
yaa bilmiyordumm... maşallah ...kızı olacakmış ebrunun
iyi yaptın , geceler haram oluyor yavaştan kızlar uyutmuyr beni veledim valla ne uykusu :) beyaz mı ne biliyim normal bi insan işteohh masallah mervecım iyiyim canım ne yapayım uyku tutmadı benıde bı bakayım bızım kızlar ne alemde dedımm cok tatlı su beyaz yaa abım olsun
3,5 aylık mı hiç göbeeee yok
canım ayrıntılı ultrasonda veriyorlardı cd, o da zten dışardan gelen radyolog yapıyordu. yaparsa belki 30.haftadan sonra tekrar yapabilir detaylı. bizim kordonumuzda 3 yerine 2 damar var, sema hanım bi detaylı daha yaparız dedi gerekirse.. onun dışında cd yok. bu kadar net değil evet..
canım kardeim doktor. ona sordum ben de. o damla damla gelmez dedi, su gelirse mutlaka bi belirtiyle beraber gelir dedi.
ne oldu sana esracım
kim üzdü
anlaşıldı dillerin şişmiş yine senin
kaynayıp kabardıysan asidini alırız
asıl adı duygu canım,
hayır mesaj at demedim ayol o nerden çıktı
ne gezmesi gezdin kısss,
günmü yapıyosun yoksa???
iyi geceer kızlar kımler burdaaa
Beyaz Show'da Ebru Gündeş var hamile ama belli değil dahaçok seviyorum bu kadını yaa:))
aha başladık gene noldu kızım gelirsem oraya var yaa
ne oldu sana esracım
kim üzdü
ay canım hergn bi sebepden doktoru aramak istemiyorum utanıyorum artık ya dün doktordaydık herşey yolundaydı artık haftaya gittiğimde bakar bişey olmaz inş bide siteden okudum 36. haftada salgılar artarmış ondan olabilirmi acaba
ayy sağolasın canım ya deminde dediğim gibi doktoru aramakdan utanıyorum artık herşeyi sorun eder olduk ya piskopata bağladıkmı nene güzel kardeşn doktormuş şanslısın valla
korselidir allah bilir:26::26::26:
olabılır canım zaten suyun gelse onu cok rahat hıssedersın oyle az gelmezz bıtanemm vall ab ı kova dıyolar oyle damla damla gelmez dıye duydum
hiçç canım kendı kendıme işteee yatcam bırazdan sütümü içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?