2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bluebottle bişey soracam.bende şükran hanıma gidiyorum.ondada bu sitedeki video gibi cd veriyomu..veriyorsa ücretli mi. bana verdiği ulrasonlar net bile değil.

canım ayrıntılı ultrasonda veriyorlardı cd, o da zten dışardan gelen radyolog yapıyordu. yaparsa belki 30.haftadan sonra tekrar yapabilir detaylı. bizim kordonumuzda 3 yerine 2 damar var, sema hanım bi detaylı daha yaparız dedi gerekirse.. onun dışında cd yok. bu kadar net değil evet..

doğum yapan annelere soruyorum suyun geldiini nasıl anlarız benm sabahdan beri çamaşırım batıyo ama akıntıyla birlikte damla damla akma ihtimali varmı ya

canım kardeim doktor. ona sordum ben de. o damla damla gelmez dedi, su gelirse mutlaka bi belirtiyle beraber gelir dedi.

artık buralardayımmm :119: iyiyim canım bebişim çok haraketli geceleri, artık uyutmuyor beni onun haricinde iyiyim Ebru Gündeş'i mi aç aççç bende çok severim sen nasılsınn

ohh masallah mervecım iyiyim canım ne yapayım uyku tutmadı benıde bı bakayım bızım kızlar ne alemde dedımm cok tatlı su beyaz yaa abım olsun

volveron bı ara doktoru canım ıhmale gelmez damla damla olmaz dıye bılıyorum ama ne olur ne olmaz canım

ay canım hergn bi sebepden doktoru aramak istemiyorum utanıyorum artık ya dün doktordaydık herşey yolundaydı artık haftaya gittiğimde bakar bişey olmaz inş bide siteden okudum 36. haftada salgılar artarmış ondan olabilirmi acaba

aminn canım sağoll :) bende inanmıyorum geçen gittiğimde 2231 gr bebek 10 gün sonra gittiğimde 2156 gr çıktı boy atmış 10 günde ... boya mı gitti çocuğun kilosu moralim bozuldu biraz işte bakalım nolcak .. :)
kızı olacakmış ebrunun
yaa bilmiyordumm... maşallah ...
ohh masallah mervecım iyiyim canım ne yapayım uyku tutmadı benıde bı bakayım bızım kızlar ne alemde dedımm cok tatlı su beyaz yaa abım olsun
iyi yaptın , geceler haram oluyor yavaştan kızlar uyutmuyr beni veledim valla ne uykusu :) beyaz mı ne biliyim normal bi insan işte

ayy sağolasın canım ya deminde dediğim gibi doktoru aramakdan utanıyorum artık herşeyi sorun eder olduk ya piskopata bağladıkmı ne ne güzel kardeşn doktormuş şanslısın valla

he kıs 15 gunde bir gunum var :92::92:

iyi geceer kızlar kımler burdaaa

iyi geceler canım herkes burda sanırım beyazı izliyoz
Beyaz Show'da Ebru Gündeş var hamile ama belli değil daha çok seviyorum bu kadını yaa:))

kaç aylık olduki yaw bu sene herkes hamile

ne oldu canımmm

olabılır canım zaten suyun gelse onu cok rahat hıssedersın oyle az gelmezz bıtanemm vall ab ı kova dıyolar oyle damla damla gelmez dıye duydum

ayy sağolasın canım ya deminde dediğim gibi doktoru aramakdan utanıyorum artık herşeyi sorun eder olduk ya piskopata bağladıkmı ne ne güzel kardeşn doktormuş şanslısın valla

valla benimki foşurt diye geldi
tecrübesizim ama anladım
ılık ılık geliyo ya
anlaşılır gibi geliyo bana
farklı çünkü
ayyyyyyyyyy gelmesin biraz daha tırsıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…