bilmiyorummm ne zaman kızz?? neden sezaryen sen mi istedn??ya ben sezeryan olacağım için dönmese de farketmez ama bebek dönmediği zaman anne daha rahatsız geçirirmiş son ayını, öyle duydum sağdan soldan...
merve kızzz senin haberin varmı bizim doğum tarihimiz şeklimiz belli oldu
aynen aynen kız tamiri falan yapar da bi kolunu kaldırıp da cam silmedi, geçen diyorum ne güzel düşündün beni bi cam bile silmedin diyorum ben sana demiştim bişi yapmam diye diyozaten 1 ay sonra doğurcaksın yaparsın diyo aman zaten annemler gelicek dedim temzliğe
senin yardımına annen mi gelecek? ne zaman? yalnız kalmayacaksın değil mi?maşallah canım ya svindim sana yardım edenleri öğrendiğime.. :)
maşallah annene :))))bizde de tam tersiydi annem yatar babam sabahın 8 de fln çay koyar dı bende kahvaltıyı hazırlardım annem 11 12 ye kadar yatardı
ayyy tıpkı benim kocam aynısı kız doğumdan sonra herşeyi yaparsın diyo oda uyus
senin yardımına annen mi gelecek? ne zaman? yalnız kalmayacaksın değil mi?
maşallah annene :))))
akşam da kaynanamla kayınbabam misafirliğe geliyolar.... yarın geri gidecekler... annemler 500, kaynanamlar 100 km uzağımda. ama bütün işime gücüme annemle babam koştu... can yarısı evlat işte...
hem bebek ters şuan hem de ben istedim.. normal doğuma ikna etmeye çalıştıbiraz sonra pes etti, sen kafana yerleştirmişsin istesende normal doğuramazsın dedibilmiyorummm ne zaman kızz?? neden sezaryen sen mi istedn??
hem bebek ters şuan hem de ben istedim.. normal doğuma ikna etmeye çalıştıbiraz sonra pes etti, sen kafana yerleştirmişsin istesende normal doğuramazsın dediseçimden 1 gün sonra 13 haziran spinal anestezi-sezeryan konusunda anlaşmaya vardık nihayet :)))teyzesiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaa
hem bebek ters şuan hem de ben istedim.. normal doğuma ikna etmeye çalıştıbiraz sonra pes etti, sen kafana yerleştirmişsin istesende normal doğuramazsın dediseçimden 1 gün sonra 13 haziran spinal anestezi-sezeryan konusunda anlaşmaya vardık nihayet :)))teyzesiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaa
baban da mı yapıyor temizlik kızz ayy kıyamam duygulandım şimdi
evet canım annemle ablam gelicek temizliğe de annem yanımda 40 gün boyunca sağolsn haziran ayı bi girsin hemen alıcam annemi yanıma
ohaaaaaa 13 haziran mııııbizim günlerimizi hemen hemen aynı demek ben de sezaryen yapsam o zamanlarda yapıcam yani ay heyecanlandım hadi hayırlı olsun canım sevndm
Anneler babalar ne fedakar oluyor degil mi? Hele ki babalarin boyle islerde yardimci olmasi beni de cok duygulandirir. Benim babam da hic ama hic erinmez, gurbette olmasaydim o da gelir yapardi 75lik yasiyla..:2::2::2:
iyibari seninkilerde gelecekmiş yanına...
evettt 13 haziran 39. hafta olcaz inş. aslında ben 5 haziran istedim(evlilik yıld.) ama dr erken olur yazık bebeğine ve ciğerlerine dedi. son 1 haftanın bile çok faydası varmış, peki dedim bende. sağol merve teyzesiiiiiiiii
ben yavaş yavaş yemek yapmaya başlayım ancak yetişir, yarın akşam herkes gitmiş olur. muhtemelen o zamana kadar gelemem. kendinize ve bebişlere iyi bakın...
ayyyyy cok uykum geldı ben az kestıreyım kızlar gorusuruzz :80:
bende karar verdım dun esımle annemde zaten hep normal ıstıyo durmadan bagıryodu normal yap dıeeebende kafaya koydum epidural normal yapacam allah ızın verırse son gun 16 haziran ama erkende gelebılırmıs ben kafamda ılk haftası dıe yer ettım
senin yardımına annen mi gelecek? ne zaman? yalnız kalmayacaksın değil mi?
maşallah annene :))))
akşam da kaynanamla kayınbabam misafirliğe geliyolar.... yarın geri gidecekler... annemler 500, kaynanamlar 100 km uzağımda. ama bütün işime gücüme annemle babam koştu... can yarısı evlat işte...
ayyyyy cok uykum geldı ben az kestıreyım kızlar gorusuruzz :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?