2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canimmm, ben de ayni durumdayim seninle. Inshallah ben de epidural normal yapmayi kafami koydum gibi. Ama ben kesi ve yirtilmalardan korkuyorum. Bu konuda doktorlarin cok sabirli olmasi lazim. hemen kesi atmak yerine, bekleyebilmeliler. Bari birbirimize destek cikalim:) cesaretlendirelim

herşeyin hayırlısı canım. sağ salim zamanlarında gelsinler de... gerisi hiç mühim değil...

epidural normal doğum yapmak isteyen bi arkadaş geçen hafta doğum yaptı ama doktoru epiduralle şimdi uğraşamam,ameliyata randevu verdiğim çok hastam var sende gel ameliyat ol demiş kızı ikna edip sezaryene almış.epidural olmak isteyenler gece gelsn demiş ve bu özel bir hastane.bende epidural istiyorm ama ne bileym sancım ne zaman tutacak.

merhaba arkadaşlar iyi haftasonlarııı
bugün anneannemle ablam geldi, hastane çantamı yerleştik, ortalığı düzenledik...k.validemle birlikte bebek şekerlerini de hazırladılar sağolsunlar..
bu hafta içi büyük temizlik, perde cam silme ve ütü işleri var
benim kuaföre gitmem gerekiyor kıl tüy mevzuları için
pzt hastaneye nst için gidecem perşembe de hayırlısıyla muayene ve sezaryen tarihi verilecek...
hakkımızda hayırlısı artık ne diyim

o ne bicim doktormus, ne bicim hastaneymis. Dava acsalar keske. Ne demek ugrasamam yaaaa! Cok sinirlendim simdiiiiiiiiiiiiiiii

kesi demeyın bana valla kötü olyom gercekten canım sancıya razıyım dıom kesı ne bılım yaaa :26::18::18::18::18::18:

off yatamadım yaaaa mıdem bulanıo kusacak gıbıyım aynı

en sonunda gelebildim bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim epeyde yoruldum ama bittiii

slm kızlar ya bugün çok canım sıkkın ya herşey üstüme geliyo herşeye ağlayasım geliyo uffffffffff

Ah canimm, onu gel de bana sor. Ben de esim yan baksa agliyorum. Ama tabi ondan gizli. Karsisinda aglak birisi olsun istemedigimden. Bu gururum beni ayrica yoruyor tabi. uzulme yani, yalniz degilsin guzel anne..

selam kızlar nasılsınız... doktora gittik bugün... herşey normal... 37.haftamdayım, pek ağrım sızım yok... ağırlığım dışında.... inş. gecikmeli olmaz doğumum... ağırlaşıyorum çünkü gittikçe.... 2900 gr oğlum... 4000 gramı geçerse sanırım sezaryan yapacak.. ben de normal epural istiyorum aslında... ama hayırlısı...

maşallah canım ya geçermiymiş 4 ü bende 36. haftadayım 3200 çıktı ama ultrasona güvenmiyorum inş benmkide 2 hafta sonra kendiliğinden gelir

maşallah canım ya geçermiymiş 4 ü bende 36. haftadayım 3200 çıktı ama ultrasona güvenmiyorum inş benmkide 2 hafta sonra kendiliğinden gelir

maşallah seninki de tosun :)) geçme ihtimali var... artık daha çok kilo alcaklarmış... senin doktorun bişi dedi mi

yok demedi daha normal doğum yapabilirsin dedi ama bilmiyorum bu gittiğimde sorucam

şimdi netten kilolu doğan bebeklere baktım.. meksikada bebek 6.6 gr doğmuş... normal bebeklerin 2 katı... inş. bizimkiler zmanında normal kilosuyla gelirler.. ve sağlıkla inş......

şimdi netten kilolu doğan bebeklere baktım.. meksikada bebek 6.6 gr doğmuş... normal bebeklerin 2 katı... inş. bizimkiler zmanında normal kilosuyla gelirler.. ve sağlıkla inş......

kızlar bır pasta kesfettım super olyo kafamdan uydurdum krem santıyle yapılan kekı karıstırıp ustunee cevız felan serpıyonuz harıka olyooooo ben cılekte koydum ıcıne enfesss

keki için 2 yumurta ıle 1 su bardagı seker ıyıce cırpılır
-ıcıne 1 su bardagı sut 1 vanılya ve 1 su bardagı yag eklenır
-1 paket kakao ve 2 su bardagı un konulur ıyıce cırpılır en son kabartma tozu eklenır ve yaglanmıs borcama yayılır onceden ısıtılmıs 170 derecelık fırında pişirilir ıcıne kürdan batırılıp piştigi anlasıldıktan sonra ...
-cıkarılır ve ufalanır ufalandıktan sonra sogumaya bırakılır ılıkken aldıgı kadar krem santı 3 paket gıdıo zaten krem santı ıle karıstırılır krem santının 3 te bırı ustu ıcın ayrılır ustunede yaydıktan sonra ustune cılekle fındık yada cevızle suslenır dıfrızde yarım sa bekletılır sonra dolaba konulur harıka bıseeee hemde hafıf ben en son ustune cıkolata parcalarıda koydumm

Son düzenleme:

damarıma nie basıyosun dünür canım tatlı istiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…