bende karar verdım dun esımle annemde zaten hep normal ıstıyo durmadan bagıryodu normal yap dıeeebende kafaya koydum epidural normal yapacam allah ızın verırse son gun 16 haziran ama erkende gelebılırmıs ben kafamda ılk haftası dıe yer ettım
herşeyin hayırlısı canım. sağ salim zamanlarında gelsinler de... gerisi hiç mühim değil...
epidural normal doğum yapmak isteyen bi arkadaş geçen hafta doğum yaptı ama doktoru epiduralle şimdi uğraşamam,ameliyata randevu verdiğim çok hastam var sende gel ameliyat ol demiş kızı ikna edip sezaryene almış.epidural olmak isteyenler gece gelsn demiş ve bu özel bir hastane.bende epidural istiyorm ama ne bileym sancım ne zaman tutacak.
o ne bicim doktormus, ne bicim hastaneymis. Dava acsalar keske. Ne demek ugrasamam yaaaa! Cok sinirlendim simdiiiiiiiiiiiiiiii[/QUOT
slmmmmmmmmm nasılsınız canım ya nerelerdesn sen merak ediyodum valla nasılsın
Canimmm, ben de ayni durumdayim seninle. Inshallah ben de epidural normal yapmayi kafami koydum gibi. Ama ben kesi ve yirtilmalardan korkuyorum. Bu konuda doktorlarin cok sabirli olmasi lazim. hemen kesi atmak yerine, bekleyebilmeliler. Bari birbirimize destek cikalim:) cesaretlendirelim
kesi demeyın bana valla kötü olyom gercekten canım sancıya razıyım dıom kesı ne bılım yaaa :26::18::18::18::18::18:
off yatamadım yaaaa mıdem bulanıo kusacak gıbıyım aynı
o ne bicim doktormus, ne bicim hastaneymis. Dava acsalar keske. Ne demek ugrasamam yaaaa! Cok sinirlendim simdiiiiiiiiiiiiiiii[/QUOT
slmmmmmmmmm nasılsınız canım ya nerelerdesn sen merak ediyodum valla nasılsın
Selammm tatliimmmmm, ben de seni dusunuyordum. Ben iyiyim cok sukur.Sadece son haftalar artik yorucu oluyor. Buna da sukur. Sen nasilsin canim? Biz kizlarla faceboktaki grubtanda devame diyoruz sohbete.Sen var miydin orada?
slm kızlar ya bugün çok canım sıkkın ya herşey üstüme geliyo herşeye ağlayasım geliyo uffffffffff
en sonunda gelebildim bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim epeyde yoruldum ama bittiii
Selammm tatliimmmmm, ben de seni dusunuyordum. Ben iyiyim cok sukur.Sadece son haftalar artik yorucu oluyor. Buna da sukur. Sen nasilsin canim? Biz kizlarla faceboktaki grubtanda devame diyoruz sohbete.Sen var miydin orada?
kesinlikle son haftalar daha yorucu ve daha stresli ya herşeyi doğum habercisi diye düşünmek stres yapıyo evet bende face deym ama seni görmedm sohbette gerçi çokda konuşmuyorum ya
selam kızlar nasılsınız... doktora gittik bugün... herşey normal... 37.haftamdayım, pek ağrım sızım yok... ağırlığım dışında.... inş. gecikmeli olmaz doğumum... ağırlaşıyorum çünkü gittikçe.... 2900 gr oğlum... 4000 gramı geçerse sanırım sezaryan yapacak.. ben de normal epural istiyorum aslında... ama hayırlısı...
maşallah canım ya geçermiymiş 4 ü bende 36. haftadayım 3200 çıktı ama ultrasona güvenmiyorum inş benmkide 2 hafta sonra kendiliğinden gelir
maşallah seninki de tosun :)) geçme ihtimali var... artık daha çok kilo alcaklarmış... senin doktorun bişi dedi mi
yok demedi daha normal doğum yapabilirsin dedi ama bilmiyorum bu gittiğimde sorucam
şimdi netten kilolu doğan bebeklere baktım.. meksikada bebek 6.6 gr doğmuş... normal bebeklerin 2 katı...inş. bizimkiler zmanında normal kilosuyla gelirler.. ve sağlıkla inş......
kızlar bır pasta kesfettım super olyo kafamdan uydurdum krem santıyle yapılan kekı karıstırıp ustunee cevız felan serpıyonuz harıka olyooooo ben cılekte koydum ıcıne enfesss
keki için 2 yumurta ıle 1 su bardagı seker ıyıce cırpılır
-ıcıne 1 su bardagı sut 1 vanılya ve 1 su bardagı yag eklenır
-1 paket kakao ve 2 su bardagı un konulur ıyıce cırpılır en son kabartma tozu eklenır ve yaglanmıs borcama yayılır onceden ısıtılmıs 170 derecelık fırında pişirilir ıcıne kürdan batırılıp piştigi anlasıldıktan sonra ...
-cıkarılır ve ufalanır ufalandıktan sonra sogumaya bırakılır ılıkken aldıgı kadar krem santı 3 paket gıdıo zaten krem santı ıle karıstırılır krem santının 3 te bırı ustu ıcın ayrılır ustunede yaydıktan sonra ustune cılekle fındık yada cevızle suslenır dıfrızde yarım sa bekletılır sonra dolaba konulur harıka bıseeee hemde hafıf ben en son ustune cıkolata parcalarıda koydumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?