- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Sağol canımmmm, ben de gruptan çıkmışım yanlışlıkla nassı becerdim bilmiyorum :) göndersene arkadaşlık banaaa
ay inşallah çook güzel haberlerle gelirsin doktordann :)
benim dünür öle gözel işde kızıda anasına çeker inş.
bende yarın gidicem dr a bakalım...benim oğluş dönmedi daha kafa yukarda
inşallah canımhadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini:))
ben ayırt edebiliyorum valla döndüğünü başını kaldırdıgını en çok da sağ kaburgamın altına sokuyo başını orda ölece duruyoooo...kızlar bide rüyamda 2 gündür durmadan 19 görüyorum durmadan gitmem lazım 19 unda iznim bitiyo yok 19 şöle 2 gündür 19 dn gdiyorum hayırlısı
fatmaa sen ilk açılan gruba katılmışsın, onda sohbet kısmı yok, diğerinde zaten eklisin:)
:))) tamda coladan bahsedıyorduk:))
hadı guzel haberlerle gel ıns.
bu arada zınkerbell ne dusuncelısın sende sımdıden babalar gunu hedıyesını vermıssın yaa..
kız bunun döneceği yok heryerde okuyorum 33 den sonra dönmesi çok zor vs vs her yerde yazıo 36sında dönenler var ama çok nadir gördüm dr arkadaşada sordum oda öle dedi 33 den sonra zor döner falan dedi yaa bilmiyorum ki
hadi yaa ben de hiç ağrı falan hissetmedim acaba dönmedi mi velet :26:Dönse zaten hissedersin ağrı yapıyor zuzum.. Doktor bana demişti ki doğuruyorum zannedersin dönerken...
kız bunun döneceği yok heryerde okuyorum 33 den sonra dönmesi çok zor vs vs her yerde yazıo 36sında dönenler var ama çok nadir gördüm dr arkadaşada sordum oda öle dedi 33 den sonra zor döner falan dedi yaa bilmiyorum ki
19 mayısı atlatırsam bende rahat edicem içime kurt düştüyok canım ya çıkmamışsındır çıksan ben göremezdim adını sanırım. banayaklasma ilgileniyor ona söylerim face'e işyerinden giremiyorum, akşam msj atarım ona
valla kız senin gelin güzel olcek hee, ama benim gelinim de güzel olcak ablası annesi fıstık gibi
inşallah canım
ben de acayip rüyalar görmeye başladım. bi gün, böyle hastanede yanyana doğum salonu gibi bi yer, ya diyorum ben hani tek başıma doğum yapacaktım. doktorum hadi yat blue diyo, yaaa diyorum benim daha 2 ayım var bu kadın niye bana doğum yaptırmaya çalışıyo
ertesi gün de bi bebek var, benim bebeğimmi bilmiyorum da bakıyorum falan sonra bi aklıma geliyoki bu bebek 3-4 gündür hiç altına yapmadı bi panik oluyorum ALlahım nasıl unuturum diye
19 mayısı atlatırsam bende rahat edicem içime kurt düştü:
yok canım ya çıkmamışsındır çıksan ben göremezdim adını sanırım. banayaklasma ilgileniyor ona söylerim face'e işyerinden giremiyorum, akşam msj atarım ona
valla kız senin gelin güzel olcek hee, ama benim gelinim de güzel olcak ablası annesi fıstık gibi
inşallah canım
ben de acayip rüyalar görmeye başladım. bi gün, böyle hastanede yanyana doğum salonu gibi bi yer, ya diyorum ben hani tek başıma doğum yapacaktım. doktorum hadi yat blue diyo, yaaa diyorum benim daha 2 ayım var bu kadın niye bana doğum yaptırmaya çalışıyo
ertesi gün de bi bebek var, benim bebeğimmi bilmiyorum da bakıyorum falan sonra bi aklıma geliyoki bu bebek 3-4 gündür hiç altına yapmadı bi panik oluyorum ALlahım nasıl unuturum diye
hadi yaa ben de hiç ağrı falan hissetmedim acaba dönmedi mi velet :26:
fatma inşikak oku bol bol, ilk 3 ayeti diyorlardı sanırım. hep karıştırıyorum. hatta o 3 ayeti ezberlemek doğuma giderken okumak çok iyiymiş doğumu kolaylaştırıyormuş.
fatma inşikak oku bol bol, ilk 3 ayeti diyorlardı sanırım. hep karıştırıyorum. hatta o 3 ayeti ezberlemek doğuma giderken okumak çok iyiymiş doğumu kolaylaştırıyormuş.
fatmaa sen ilk açılan gruba katılmışsın, onda sohbet kısmı yok, diğerinde zaten eklisin:)
Fatma benim kızda dönmedi bana da doktor demişti ki 34.haftadan sonra dönemez.. En son gittiğimde de dedi ki neyse artık dönmez zaten sezeryan olcan dönmese de olur..
okuyorum canım da bakalım dönmezse bizede sezeryan yolu görünür artıkınhadi yaa ben de hiç ağrı falan hissetmedim acaba dönmedi mi velet :26:
Dönmezse ne yapıcaksın konuştun mu doktorlarla??
Koooptummmmmmmmmm rüyanaaaaaaaa :))))
Dönmüştür belki blue çoktan, o yüzden hissetmemişsindir
sen ne zaman döneceksin doktordan?
haber verirsin di mi?
o sureyi bende duymuştum ama ilk 3 ayeti olduğunu bilmiyorum. daha iyi, ben 8 ayeti de ezberlemeyi düşünüyodum:)
gunaydınnnn kızlarrrr....
zınkerbelll hastaneye gıtmıssın canım dıkkat et kendınee..dun senın doktorun dedıklerımı esıme soluyorum da cok guldukkk su lafınaa" bende acaba rıskmı var ":) yoktur canım bısı olsa zaten soler dı doktore bence sadece rısklı haftalardayız okadarr...
esım bana bı tısort almıs cok komık bı hamıle tısortuu kendını bulmus tısortte koca burunlu:)
canım ben de tam bilemiyorum.secdenin olduğu ayet başlardaysa ilk 3 sonlardaysa son 3tür. ben bi tanıdığımdan duydum, biri bunu okumuş okumuş ve bebeğinin döndüğünü hissetmiş o anda:)
kağan kocatepenin sayfasında da sadece %4 oranında dönmez bebekler diyodu. bizimkiler orjinallik yapmaz umarım
normal dogumu 19 haziran zatenbelkide hazıran 19 dogum tarıhı olacak :))
canım dönmezse 38. haftaya kddr beklicekmiş sezeryan yapılıyo tabiDönmezse ne yapıcaksın konuştun mu doktorlarla??
Koooptummmmmmmmmm rüyanaaaaaaaa :))))
Dönmüştür belki blue çoktan, o yüzden hissetmemişsindir
sen ne zaman döneceksin doktordan?
haber verirsin di mi?
gunaydınnnn kızlarrrr....
zınkerbelll hastaneye gıtmıssın canım dıkkat et kendınee..dun senın doktorun dedıklerımı esıme soluyorum da cok guldukkk su lafınaa" bende acaba rıskmı var ":) yoktur canım bısı olsa zaten soler dı doktore bence sadece rısklı haftalardayız okadarr...
esım bana bı tısort almıs cok komık bı hamıle tısortuu kendını bulmus tısortte koca burunlu:)
normal dogumu 19 haziran zaten
canım dönmezse 38. haftaya kddr beklicekmiş sezeryan yapılıyo tabi
inşallah bebiş dönmüştür..
ben doğumu kolaylaştırıyo diye duydum duayı..demekki her derde deva:)
ben bu dua olayını öğrenir yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?