2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canımmmm, ben de gruptan çıkmışım yanlışlıkla nassı becerdim bilmiyorum :) göndersene arkadaşlık banaaa

ay inşallah çook güzel haberlerle gelirsin doktordann :)

yok canım ya çıkmamışsındır çıksan ben göremezdim adını sanırım. banayaklasma ilgileniyor ona söylerim face'e işyerinden giremiyorum, akşam msj atarım ona

benim dünür öle gözel işde kızıda anasına çeker inş.

bende yarın gidicem dr a bakalım...benim oğluş dönmedi daha kafa yukarda

valla kız senin gelin güzel olcek hee, ama benim gelinim de güzel olcak ablası annesi fıstık gibi

hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini:))
inşallah canım

ben de acayip rüyalar görmeye başladım. bi gün, böyle hastanede yanyana doğum salonu gibi bi yer, ya diyorum ben hani tek başıma doğum yapacaktım. doktorum hadi yat blue diyo, yaaa diyorum benim daha 2 ayım var bu kadın niye bana doğum yaptırmaya çalışıyo
ertesi gün de bi bebek var, benim bebeğimmi bilmiyorum da bakıyorum falan sonra bi aklıma geliyoki bu bebek 3-4 gündür hiç altına yapmadı bi panik oluyorum ALlahım nasıl unuturum diye

:))) tamda coladan bahsedıyorduk:))

hadı guzel haberlerle gel ıns.

bu arada zınkerbell ne dusuncelısın sende sımdıden babalar gunu hedıyesını vermıssın yaa..

ya aslinda isteyip bulamadigi birseyi bulup almistim sebebsiz vermiim diye babalar gunu cercevesinde hediye etmistim :))
ya zaten o kadar burnundan getirirm ki pisman olur umarim:)

Fatma benim kızda dönmedi bana da doktor demişti ki 34.haftadan sonra dönemez.. En son gittiğimde de dedi ki neyse artık dönmez zaten sezeryan olcan dönmese de olur..

Dönse zaten hissedersin ağrı yapıyor zuzum.. Doktor bana demişti ki doğuruyorum zannedersin dönerken...
hadi yaa ben de hiç ağrı falan hissetmedim acaba dönmedi mi velet :26:

fatma inşikak oku bol bol, ilk 3 ayeti diyorlardı sanırım. hep karıştırıyorum. hatta o 3 ayeti ezberlemek doğuma giderken okumak çok iyiymiş doğumu kolaylaştırıyormuş.

19 mayısı atlatırsam bende rahat edicem içime kurt düştü:

Dönmezse ne yapıcaksın konuştun mu doktorlarla??

Koooptummmmmmmmmm rüyanaaaaaaaa :))))
Dönmüştür belki blue çoktan, o yüzden hissetmemişsindir
sen ne zaman döneceksin doktordan?
haber verirsin di mi?

fatma inşikak oku bol bol, ilk 3 ayeti diyorlardı sanırım. hep karıştırıyorum. hatta o 3 ayeti ezberlemek doğuma giderken okumak çok iyiymiş doğumu kolaylaştırıyormuş.

o sureyi bende duymuştum ama ilk 3 ayeti olduğunu bilmiyorum. daha iyi, ben 8 ayeti de ezberlemeyi düşünüyodum:)

gunaydınnnn kızlarrrr....

zınkerbelll hastaneye gıtmıssın canım dıkkat et kendınee..dun senın doktorun dedıklerımı esıme soluyorum da cok guldukkk su lafınaa" bende acaba rıskmı var ":) yoktur canım bısı olsa zaten soler dı doktore bence sadece rısklı haftalardayız okadarr...

esım bana bı tısort almıs cok komık bı hamıle tısortuu kendını bulmus tısortte koca burunlu:)

Fatma benim kızda dönmedi bana da doktor demişti ki 34.haftadan sonra dönemez.. En son gittiğimde de dedi ki neyse artık dönmez zaten sezeryan olcan dönmese de olur..

okuyorum canım da bakalım dönmezse bizede sezeryan yolu görünür artıkın

Dönmezse ne yapıcaksın konuştun mu doktorlarla??

Koooptummmmmmmmmm rüyanaaaaaaaa :))))
Dönmüştür belki blue çoktan, o yüzden hissetmemişsindir
sen ne zaman döneceksin doktordan?
haber verirsin di mi?

demi belki de dönmüştür :26: 3 hafta önce bir ayak havada bir ayak dizden bükük oturuyodu beyfendi dün farkettim yürürken artık öyle belim aşırı derecede ağrımıyor.
tabi gelince hemen buraya gelirim canım, bazen bağlantıda sorun oluyor giremiyorum o zaman da akşam mutlaka yazarım

o sureyi bende duymuştum ama ilk 3 ayeti olduğunu bilmiyorum. daha iyi, ben 8 ayeti de ezberlemeyi düşünüyodum:)

canım ben de tam bilemiyorum.secdenin olduğu ayet başlardaysa ilk 3 sonlardaysa son 3tür. ben bi tanıdığımdan duydum, biri bunu okumuş okumuş ve bebeğinin döndüğünü hissetmiş o anda:)
kağan kocatepenin sayfasında da sadece %4 oranında dönmez bebekler diyodu. bizimkiler orjinallik yapmaz umarım

Son düzenleme:

Günaydınnnnnnn canımmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn

Kızlar ben çıkıyorum. Gelirim bi ara yine. Işler beni bekler. Bir de bu aysonu aöf sınavı var çalışmam lazım.

inşallah bebiş dönmüştür..

ben doğumu kolaylaştırıyo diye duydum duayı..demekki her derde deva:)

ben bu dua olayını öğrenir yazarım.

belkide hazıran 19 dogum tarıhı olacak :))
normal dogumu 19 haziran zaten
canım dönmezse 38. haftaya kddr beklicekmiş sezeryan yapılıyo tabi

mujkksss channelcim
zaten burada bir kac kisiyiz dogurup farketmeyecek ))
benim cok yakin arkadasim subatta dogum yapti oda her tuvaleti geldigince doguruyor saniyordu onunla fazla dalga gectim galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…