2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah bebiş dönmüştür..

ben doğumu kolaylaştırıyo diye duydum duayı..demekki her derde deva:)

ben bu dua olayını öğrenir yazarım.

evet bi de hurma. doğumu o da kolaylaştırıyormuş. sütü bollaştırıyormuş. pazar günü eğitime gittim, sunumu yapan hemşire 100gr hurmada olanları yazmış da, koca bir sayfa vitamin mineral vardı. harika bi yiyecek diyorlar. geçen burda da bir arkadaş paylaşmıştı. hem çikolata tatlı krizine de birebir :) ben hergün 2 tane yemeye çalışıyorum.

blue ben dogumu tetikler diye yemiyordum yiyim mi yani 36.haftadan sonra dedim hurmaya yogunlasayim :)

bende 2 tane yıyorumm tatlı krızıne gercekten bırrebırde bu sut ısını anlamadımm benden hala sut gelmedii

ayy bunu söylediğin iyi oldu..öğle tatilinde hemen gidip alayım.çikolata krizini çözemiyodum valla saol:))

blue ben dogumu tetikler diye yemiyordum yiyim mi yani 36.haftadan sonra dedim hurmaya yogunlasayim :)

canım hamilelikte de doğumdan sonra da yiyin dediler. tetiklemesiyle ilgili hiçbişey duymadım ben hatta bi kitapta okumuş arkadaşım son 2 ay hurma yiyin diyormuş.

bende 2 tane yıyorumm tatlı krızıne gercekten bırrebırde bu sut ısını anlamadımm benden hala sut gelmedii

canım süt niye gelsin ki? bazılarında gelirmiş, ben de geçen baktım 2 damla gibi bişey gelmiş ama gelmesi çok süt olacak anlamına gelmiyormuş ya da gelmemesi süt olmayacağı anlamına gelmiyormuş yani..

bende de süt falan yok walla..

bi de kızlar bişey sorucam bu göğüs kremlerini doğuma ne kadar kala sürmeye başlıycazz?

38.hafta dediler canım eğitimde.
ben size eğitim notlarının hepsini yazayım gruba ekleyeyim. ara ara böyle konusu geldikçe bahsediyorum herşeyden eğitim eğitim diye

bende de süt falan yok walla..

bi de kızlar bişey sorucam bu göğüs kremlerini doğuma ne kadar kala sürmeye başlıycazz?

ben gogus ucun kremını 1 aydır suruyorum ama bıraz duzensız oluyor banyodan sonra uclarına suruyorum annemın hep yara olmus umarım benım olmaz..ayrıca lasınoh galıba surmesı cok zor yumusatmak bı dert onu..

benım dedıgımde zaten ole damla felan kızların gelmişti benm gelmeyınce sasırdım ama herkes gelmessede korkma dogumda gelır bazılarının dıyorlar..

ya ben ılk gunden berı 2-3 tane yıyorumm yemesemmı napsam bu ara erken dogum felan sasırduım sımdii

gunaydın cnm
benden de gelmedı..

gunaydınnn fıstıkkkkk

ya kıslarr ben bıktımm su wc ye gıtmektennnnnn sızdede olemı ustelık gıttıgımde bısıde yokkk...
benım gıbı butun gun ısyerınde wc ye gıtmeyen bırı ıcın resmen ıskenceeeeeeeeeeeeee

canım bugün doktoruma sorayım, size de söylerim. ama sanmıyorum 2 tane hurmanın doğumu tetikleyeceğini ben. dün hastanede de yemeyin vs demediler, çok faydalı hamilelikte de sonrasında da yiyin dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…