bızde carsamba falan cantamı hazırlayacağız :) inşallah
allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
benımde abım getırdı sebamedın utunlerını pişik kremi, sampuanı,vucut sambuanı, gunes kremi, pişik kremi, losyon...
egelerr felan sebamed ı tavsıye etmıslerdi bakalım nolcakk...
ya bızımde sekerlerımız kaldııııı hıcte bakmadık daha ona yaaaa
ya ev ıcın cukulota hastene ıcınde bebek sekerımı alıncakkkkk???
entersan canım yaa 2 hafta sonra çağırsaydı bari, neyse sen tansiyon durumunu ihmal etme ben de ölçtürücem bugun yarın iyi değilim bu aralar, ialcımı içmiyorum çünküalfamet diye tansiyon ilacı yazdı ne bilim vicdan yapıyorum içtiğim zaman ama bu sabah içtim mecbur iyi değildim...
selamlar arkadaşlarr iyi haftalarr
bugün nst miz vardı, doktorcum bebiişin kalp atışlarını beğenmediği için şeker felan da yiyeerek yaklaşık 50 dk cihazda kaldım...tedbir amaçlı usg de de baktı...gelişim geriliği devam ediyomuş, fakat organ gelişiminde bi sıkıntı olmazmış bugün bile doğsa küvöze ihityaç duymaz dedi ama zayıf olacak bebiş biraz...o da önemli değil sağ salim doğduktan sonra...
ben haftasonu çok feciydim kızlar yaaa havalardan mıdır nedr..hele dün çarpıntım da tuttu kalpten gidecem sandım.
perşemde günü tekrar nst ve muayene olacak ve sezaryen tarihi verilecek...Allah yardımcımız olsun ne diyim
bence kilot al bir kaç tane lekelenebilir yedekli olsun bolca
makyaj cantası cok muhim elzem benim için :)
parfüm ya da deodarant
diş fırcan
ilk aklıma gelenler
ama merve neden ilacını içmiyorsun ki
bebeğin için zaten içiyorsun ilacı ihmal etme bence
üşürsün diyor herkes, hırka konulabilir. sabahlık da çok gerekli diyorlar. terlik, diş fırçası, tarak vs. hastane vermiyorsa ped ve hasta bezi.
ınsallah canmmmm.. bızdede tek ben kendı cantamı hazırladım erken gelırse felan dıe zaten bebısı kuveze koyarlar allah korusun ama ben kendıme hazırladımmm :)
senin abin bu ara cok işe yaradı benim kardesım neden eczacı diiiiiiiiiiiiiil :)
benimkisi bana getirse getirse bir top kurdele getirir :)
ben 100 tane biblo gibi bişi almıstım o eve de yeter hastaneyede hastanede 100 tanesi bitmez heralde yani
channel eğer süsü dısarıdan alıp çikolatasını kendin süsleyeceksen melodinin çikolata ve badem fiyatları eminönü ile aynı erenköyde yeri
hahahhaha kıs kurdeleyıde kapıya asarsın ısteee :):):):):):):):)
valla bıze 100de 100 tane heryere yeter zaten aıleler burda yok kı ark kuzenler felannnn...
ben hıc ole seylerı beceremem canım yaa hazır alcam ozaman eve ayrı cuklota almam bende herkese verırız bebek sekerı heheheh:)
zaten bazen emınonu ıle dısardakı fıyat aynı oluyorrrr
ay allah korusun evvel allah tam gelmesi gereken zamanda gelecek
ben kesenizin dostu olarak üzerime düşeni yapayımda :) gerisini siz bilirsiniz :)
saol cnm benımmm.. kese dostu arkadasımmmm bana bıdeee sööleee hem uygunn hemde guzel foto ceken bırını onersen dıorummmmmm:):):):):)
kıslar selam herkese herkes iyidir umarım bizde haberler şöyle c.tesi izmirdeydim namık beye gittim oğlum 2300 gr olmuş doğum kanalı ile rahim arasındaki mesafe 2,8 cme düşmüş ve yumuşama varmış erken gelebilir dedi her an hazırlıklı ol dedi suyum normal çıktı busegfer çok şükür damarlarda tıkanma varmış bu bebeğe giden besin miktarını azaltırmış şu an doğsa küveze ihtiyacı yok dedi ama 1 gün daha içerde tutsak kardır tabi işte böylee
şampuanıyla sabunun sebamed aldım ben, herkes onu önerdi. diğerlerini hala almadımsize birşey soracağım
bebeklerin şampuan, yağ gibi malzemelerini aldınız mı ne marka aldınız
benim tek eksiğim bu kaldı da
sanırım mustela alacağım sampuanı sonradan normal bebek şampuanına geceriz dedim ama bakım iççin baska ne almak lazım
he birde bir kavanoz desitin pişik kremim var o kadar baska almam gereken ne var biliyor musunuz
inşallah vaktinde gelir canım. suyunun normal çıkmasına sevindim..kıslar selam herkese herkes iyidir umarım bizde haberler şöyle c.tesi izmirdeydim namık beye gittim oğlum 2300 gr olmuş doğum kanalı ile rahim arasındaki mesafe 2,8 cme düşmüş ve yumuşama varmış erken gelebilir dedi her an hazırlıklı ol dedi suyum normal çıktı busegfer çok şükür damarlarda tıkanma varmış bu bebeğe giden besin miktarını azaltırmış şu an doğsa küveze ihtiyacı yok dedi ama 1 gün daha içerde tutsak kardır tabi işte böylee
kıslar selam herkese herkes iyidir umarım bizde haberler şöyle c.tesi izmirdeydim namık beye gittim oğlum 2300 gr olmuş doğum kanalı ile rahim arasındaki mesafe 2,8 cme düşmüş ve yumuşama varmış erken gelebilir dedi her an hazırlıklı ol dedi suyum normal çıktı busegfer çok şükür damarlarda tıkanma varmış bu bebeğe giden besin miktarını azaltırmış şu an doğsa küveze ihtiyacı yok dedi ama 1 gün daha içerde tutsak kardır tabi işte böylee
hosgeldınnnn cnmmm. maşallahh damadımaaaa bıde bu damat cok sabırsız yaaa ama onenmlı olan artık masallah bak kuveze bıle ıhtıyacı yokmus..
ayy bende yrın gıdıcem 1 ayı gectı konferans varmıs gıdemedıkk kızımı cok ozledımmmm cok korkuyorum bı terslık cıkcak dıyee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?