2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar doktordan geldik şimdi kızım 2329 gr 45.5 cm olmuş herşeyi normal gözüküyo (normal doğum) suyu falan çok iyi dedi bidaha 3 hafta sonra gel dedi (yani artık doğurunca gelirsin demeye getirdi heralde) kadının biri fenalaştı 4.5 aylık hamileymiş birini de yukarı sancı odasına aldılar son günleri onun sanırım onları gördüğüm halde tansiyonum iyi çıkmış şaşırdım

üşürsün diyor herkes, hırka konulabilir. sabahlık da çok gerekli diyorlar. terlik, diş fırçası, tarak vs. hastane vermiyorsa ped ve hasta bezi.

maşallah canım çok sevindim özellikle tansiyonun iyi olmasına, tansiyon iyi diye normal doğum demiştir doktor... ben yine bu ara çarpıntı yaşıyorum nolcak böyle bilmiyorum valla... Maşallah bebişine de sevindim nst'ye bağlandın mı? ayrıca 3 hafta çok uzun süreç ya niye 2 hafta sonra çağırmadı ki?

size birşey soracağım
bebeklerin şampuan, yağ gibi malzemelerini aldınız mı ne marka aldınız
benim tek eksiğim bu kaldı da
sanırım mustela alacağım sampuanı sonradan normal bebek şampuanına geceriz dedim ama bakım iççin baska ne almak lazım
he birde bir kavanoz desitin pişik kremim var o kadar baska almam gereken ne var biliyor musunuz

selam kızlar..nasılsınız..bende dün çantamı hazırladım sonunda!! ne zamandır bugun yarın diye diye, dün hazırlamak nasip oldu
bende çantama koyduklarımı yazayım, eksiğim varsa sizler ekleyin...hazırlamayan arkadaşlarada fikir olur belki.. çanta hazırlamak çok zor işmiş..bu kadar uğraşacağımı düşünmemiştim:))

bebek için: 2 takım hastane çıkışı, kalın battaniye, penye battaniye, yelek, ağız mendili, bebek bezi, emzik, pişik kremi, ıslak mendil, portbebe yada anakucağı, havlusu, biberon, alt açma, sarı bez( sarılık olmasın diye başa konuluyormuş)

anne için: pijama takımı, gecelik, 1 adet şal, emzirme sütyeni, bolca iç çamaşırı, atlet, çorap, terlik, havlu, göğüs pedi, göğüs ucu kremi, orkid, hasta bezi, diş fırçası ve macunu, tarak, toka, sabun, ıslak mendil, havlu peçete, tuvalet kağıdı, kolanya, deodarant, makyaj malzemesi, kirli torbası, hastane dosyaların, plastik bardak, foto makınası, gelenlere sunmak için çikolata

denizzz biz seninle aynı haftadayız :)bende bu haftasonu gittim doktora sana hiç yat kalkma gibi seyler dedi mi acaba bana yatak istirahati verdi de
bende doktora korkudan soru sormayıp tutup burada sizi bayıyorum :)

canım ben bebekler için komilinin zeytinyağlı şampuan ve bebe yağını aldım büyük bişey vaya gider yani... ablam tavsiye etti zeytinyağlı olduğu için çok iyi geliyormuş bebek vucuduna... pişik kremini de teyzem almış bana yurtdışından geldi...

bu arada masallah bebişe :))))))))))))))
boyu uzun olacak galiba :)) fındııııııııık

ben hepsini sebamed aldım tatlım.çevremdekiler en çok bunu tavsiye etti.nıvea chicco alerji ve pişik konusunda en çok sıkıntı yaşanılanlardı.

Sağol canım Çarpıntı arada bende de oluyo özellikle demir ilaçlarını ihmal ettiğim zaman hemen çarpıntı yapıyo nst ye bağlamadı çatı muayenesi falan hiçbişi yapmadı:26: ama tansiyonu kontrol altında tutucam sürekli ölçücekmişim bu dönemden sonra yükselebilir dedi özellikle sordum ne zaman geliyim diye öyle dedi bilmiyorum canım

hayırlı olsunnnnnnnnn ))))))))))))))))))
gayet basarılı bir canta olmus bence :)

denizzz biz seninle aynı haftadayız :)bende bu haftasonu gittim doktora sana hiç yat kalkma gibi seyler dedi mi acaba bana yatak istirahati verdi de
bende doktora korkudan soru sormayıp tutup burada sizi bayıyorum :)

Yok hiç öyle bişey demedi canım sende muhtemelen biraz açıklık görmüş olabilir rahimde doktor değilim ama bana öyle geldi ultrasondan görünüyomuş çünkü açıklık sanırım ama bu aylarda olabilir panik yapma bence bol bol dinlen

hayırlı olsunnnnnnnnn ))))))))))))))))))
gayet basarılı bir canta olmus bence :)

teşekkür ederim canım..hep başka sitelere de bakıyorum, karşılaştırıyorum..kimileri şampuan falan da koymuşlar, ben koymadım şampuanı, bebe yağını..vs...zaten doldu taştı çantanın halini bi görsen

bızde carsamba falan cantamı hazırlayacağız :) inşallah
allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

entersan canım yaa 2 hafta sonra çağırsaydı bari, neyse sen tansiyon durumunu ihmal etme ben de ölçtürücem bugun yarın iyi değilim bu aralar, ialcımı içmiyorum çünkü alfamet diye tansiyon ilacı yazdı ne bilim vicdan yapıyorum içtiğim zaman ama bu sabah içtim mecbur iyi değildim...

benımde abım getırdı sebamedın utunlerını pişik kremi, sampuanı,vucut sambuanı, gunes kremi, pişik kremi, losyon...

egelerr felan sebamed ı tavsıye etmıslerdi bakalım nolcakk...

ya bızımde sekerlerımız kaldııııı hıcte bakmadık daha ona yaaaa
ya ev ıcın cukulota hastene ıcınde bebek sekerımı alıncakkkkk???

ama merve neden ilacını içmiyorsun ki
bebeğin için zaten içiyorsun ilacı ihmal etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…