2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

he bi baksana
özledim walla Ağa'yıı,
en çok da acıktım demesini :)))

sız cocugu nasıl denkgetırdınız derdı kesınnnn:):):):):))::):)

benımde aga deyınce aklıma yemek ve kılo gelıyo encookkkk:))

bu arada kac kılo aldınızz yaaa

dun resım cekındım 1 tane kendıme ınanamadımm heran dogurackmıs gıbyım resımde gercekle yuzlestımmmm

kızlaaaaar bu arada size söylemiş miydimmm
erken doğurursak izinler sonrasına ekleniyormuş doğum iznininnnn
eskiden yanıyordu yaa
acaip sevindim ben bu habereeeee

Ay kooptummmmmm bi denk getiremedik 8000i
Ege olsa ne dalga geçerdiiiii
:)) ege de boşladı topiği özledim valla..

aynen. aynadaki görüntüm her zaman o kadar etkilemiyor da foto çekilince uzun süre suratım gidiyor. duba gibiyim(( 15 kilo aldım ben(

kızlaaaaar bu arada size söylemiş miydimmm
erken doğurursak izinler sonrasına ekleniyormuş doğum iznininnnn
eskiden yanıyordu yaa
acaip sevindim ben bu habereeeee

doğuma kadar ne kadar çalıştıysan o kadar mı eklenecek yoksa 5 hafta her halikarda eklenecek mi?

sorma kuşum yaa 12 oldu benimmm:2::2:

bende 14 kilo aldım ya

bende bol bol foto çekindim. inşallah bu kiloya bi daha çıkmam

dün kızım da çok hareketliydi. dayadık kamerayı göbüşüme fıstığın tekmelerini çektik

doğuma kadar ne kadar çalıştıysan o kadar mı eklenecek yoksa 5 hafta her halikarda eklenecek mi?

Yok her ikisi de değil,
şimdi 37. haftada izne çıkıcam ya ben normalde mesela, doğum öncesi iznim 3 hafta doğum sonrası 13 hafta oluyor. İzne çıktım ertesi gün de doğurdum diyelim, eskiden o 3 haftayı yakıyorlardı iznin 13 hafta kalıyordu.
Şimdi o 3 haftayı da doğum sonrası iznine ekliyorlar, toplamda 16 hafta oluyor
Yani sadece erken doğumlar için geçerli bu

ben 13 kılo aldım aynaya baktıgımda normalde sankı sadece karnım var gıbı hıssedıyorum ama fotograflar gercegı yuzume yapıstırıyor:)))

Selam Herkeze Birşey Sorucam benim arkadaşım 35 haftalık hamile benden 1 hafta küçük bebeği adaçayı erken doğumamı neden oluyor çok merak etmiş bana sordu bende bilemedim size soruyum dedim ve bebeğe zararlımı olur bu 35 haftalarda bir yakını adaçayı iç demiş ama ben bilemedim arkadaşımı yanlış bilgilendirmeyim diye sizlere sorayım dedim

Adaçayı 35 haftalık hamile anne adaylarında erken doğumam mı neden olur ve bebeği bu haftalarda zararlı olurmu?

adaçayı hamilelik boyunca zararlı. erken doğuma, düşüğe sebebiyet veriyormuş bende büyüklerden duydum bi kaç yer de de okudum. adaçayı ve nar suyu zaralıymış

kızlar dün çantamı hazırladım içine de koyduklarımı yazayım. bana eksiklerim varsa söyleyin lütfen. akşama ilave edeyim.
bebişime:
2 tkm ilk doğunca giydirilen iç zıbın tkmı(şapka,eldiven dahil)
10 lu hastane çıkışımı(battaniye,iç zıbın,dış zıbın tkmı alt üst, alttan çıtçıtlı badi, yelek, şapka,eldiven,önlük)
1 tkm alt üst dış tkm (şapkası eldveni önlüğü)
havlu
1 pkt ıslak mendil
14 adet bez
burun aspiratörü,
biberon
kendime;
1 tkm kaprili pijama
1 gecelik
göğüs pedi (paketi olduğu gibi aldım)
1 tkm çamaşır

kendın ıcın emzırme sutyenı ve 4-5 tane camasır ıyı oluyormuss..

bence kilot al bir kaç tane lekelenebilir yedekli olsun bolca
makyaj cantası cok muhim elzem benim için :)
parfüm ya da deodarant
diş fırcan
ilk aklıma gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…